Ihopsläpp (bildbomb!)

Bilderna är extremt dålig kvalité då det var halvmörkt ute.


Fula brudar står och väntar på den nya prinsen ;)












Har ännu fler bilder, men vet inte ifall ni ens är intresserade av alltihopa så lägger bara upp en del.
Det var väldigt lugnt alltihopa, det var bara Qlementine (bossen i gänget) som var väldigt tydlig med att hon var ledaren. Men Lucky accepterade det snabbt och blev bra vän med Kiwi, Trevina & Midde. :) Teddy som jag trodde skulle adoptera Lucky hälsade inte ens. Qlempan var som sagt en bitch ;)

Han är framme!












Hur söt?


När de kom så lastade Annie & familj av honom, jag gick och hämtade Trevina medan mamma skrev på papper. Trevina & han går just nu nere i en ensam hage så han inte ska bli bombad av 3 stycken bitchar och 2 stycken stora män ;) Haha. Men han ska ut till dom snart. :) Det första han gjorde i hagen var att ta av sig flughuvan, grymt ;) Får se hur vi ska lösa det där. Han behöver ju den då det är så mycket flugor.
Han är hur social som helst, och vill helst av allt vara i min kamera. Gulle ♥
Nu ska jag ut & visa honom runt ;)

Barnvakt

Vill först & främst säga tack till alla dom som vill följa mitt ointressanta liv. Det är jätteroligt att det faktiskt är så många! Skulle vart roligt ifall ni ville skriva era bloggar så kollar jag in på dom & kommenterar? :)

Just nu passar jag Jocelyn, hon spelar Sims & jag bloggar. Håller på att hjälpa henne med sin familj. Det regnar just nu, sedan ska vi ut till hästarna och rida bland annat. Rida Trevina, skritta Qlempis och longera Kiwi. Funderar på att ha henne löst.. Hennes förra ägare kunde ju, så varför inte jag? :) Trevina ska ut i skogen, vi ska köra på den beiga outfiten idag, snyggt. Det är härligt för idag är inte lika varmt ute, skönt för hästarna!

I vintras..

Twins!


Jag la ut bilden på mig & Trevina idag på dayviews, loggar in en stund senare och ser att Josefine har kommenterat.
"OMG! http://teamhusebacken.blogg.se/2011/july/look-a-like.html#comment "
Klickar på länken och hittar bilden ovanför. Haha, hur lika är dom inte lixom?! Sjukt.. Vad är oddsen med vita benskydd & GG-huva och att hästarna ser nästan identiska ut?! Tvilling-ponnysarna!
Det är iallafall Josefine's fina Fantasia till höger. :)
www.teamhusebacken.blogg.se !

Georgia Rule


Såg den här filmen igår, den var sådär bra.. Hade förväntat mig den ännu bättre med tanke på huvudrollen.

Den handlar om en tjej som heter Rachel, hon, hennes mamma & hennes styvpappa bor i Californien, men Rachel sköter sig inte i skolan, har rökt hasch os.v och då kör hennes mamma henne till mormodern över sommaren. Hon träffar en kille som hon blir kär i, men han är mormon och har redan flickvän. Hon får jobba hos en veterinär där i staden. Hon sprider en lögn vilket gör att hela hennes familj går i spillror. Filmen är värd att se, alla Lindsay Lohan filmer är värda att se. Det är hon som har huvudrollen.

Godmorgon!

Hej på er!

Nu har jag precis vaknat, av mig själv! Underbart ;)
Idag är det en alldeles speciell dag, dagen jag får Lucky!
Och idag ska även Ulf fixa internet har han lovat. Det är så härligt att blogga från macisen igen <3

Fick mjukisryck när jag såg den, hur söt?!

Hästarna 30/7

Trevina: Red ut klockan 8 tillsammans med Cissi & Midde. Alla gångarter. Pigg :)

Qlementine & Kiwi: Promenad i skogen med Emelie & Tiffany. Mina älsklingar ♥


Helst ska man vara I kameran tycker Qlempis.

Teddy-mannen som vaktar brudarna! ;D Imorgon blir det konkurrens!


Tenkshoeves Lucky, provridning















Ljudet försvann, konstigt.. Men låten är iallafall Runaway Love - Justin Bieber egentligen. Välj själv ;)

Imorgon gäller det

Imorgon kommer fina Lucky hit med sina ägare, Annie som jag var på ridläger tillsammans med! :) Längtar jättemycket. Kommer självklart bilder efteråt. Han ska gå nere på stora gärdet med Midde för imorgon åker Ruby & Amanda :''''( Jättehemskt. Usch :( Kommer sakna Amanda jättemycket, hon är helt sjukt bra att rida för och så himla snäll! Har vart så roligt att ha henne här!

Men som tur är så har hon lovat att försöka komma ner ca 1 gång i månaden och hålla lektion för mig och Lucky & Trevina. Sedan så har Cissi tipsat mig om sin kompis Caroline som jag ska rida för nästa fredag på Trevina. :)
Så ska rida för båda dom två då alltså ;)

/Amanda

Internet och låg uppdatering os.v.

Uppdateringen har stått på i princip 0 idag pga att jag har provridt en ponny, Titan (kommer om honom senare), jag har vart med Natta, Emelie & Maria och sedan åkte jag och Emelie & Maria till stranden och badade, därefter fick Emelie & Maria rida. Jag har hjälpt mamma med grejer och NU ska jag ta mig tid att fixa inlägget med Titan.

Idag kom vårat internet, jag hoppas verkligen att Ulf kan fixa med routern och det idag. Orkar inte med en jobbig PC längre!! Jag har inte heller kunnat svara på alls många kommentarer för att internet har som sagt vart kasst, jättejobbigt. Ni får ha överséende med det här, det kommer att fixa sig innan söndag, lovar!

Trevina i sin fina görna outfit vi hade igår. :)
/Amanda


Gissa vem som kommer?!

Gissa vem jag ska få på foder? Ingen mindre än Tenkshoeves Lucky! :D Såååå roligt, blev såååå glad. Han är en riktig drömprins. Längtar sååå mycket tills vi kan åka och hämta honom. Hoppas mamma har tid snarast möjligast! Det är henne det hänger på. ÅÅH vad glad jag är!! <3

/Amanda


Inköp på Hööks

300 inlägget!!

Grönt Showmaster + matchande huva. Äntligen har jag fått köpt min gröna outfit!!

I love my horse - mössa. Perfekt till vintern ;)


De röda höpåsarna är till Kiwu & de blåa är till Qlempis!

Rosa huva som matchar till Qlementine schabraket, mitt rosa med döskallar & Libresseschabraket. Perfektuus!

Ridit o.s.v

Hej! Glömde av att uppdatera, men efter senaste uppdateringen stack jag ut och red på Trevina. Vi hade den gröna outfiten då jag har en matchande piké till. Så tänkte först rida dressyr men tanken försvann ganska fort. Hade ingen som helst ork för det idag, så blev en lullilull ridtur i skogen, busade lite på vägarna och hade sedan en kort galopp-träning uppför den långa sega backen. Svettig blev hon, men minst lika pigg som innan. Mongo-ponny! Tog kort på våran outfit, men jag orkar inte ta mig upp ur sängen och hämta sladden, sorry! ;)

Kom precis på att ni vet ju inte alls någonting om min nya outfit! Haha, här är den. Kommer upp mer vad jag köpte på Hööks imorgon!

Efter jag tagit hand om Qlempis, Trelle & Kiwi åt jag snabbt och sedan gjorde jag och Tuva iordning Teddy. Blev samma outfit som hon hade förra gången jag var med henne. Alltså den rosa fast denna gången utan huva. Hon fick hoppa upp själv (fast jag höll i henne) och sedan bar det av! Vi skrittade och sedan travade vi. Försökte träna på att rida lätt, och hon klarade det i flera steg!! :D Så då nöjde vi oss med att träna på det. Hon får inte tycka det blir tråkigt :P Eftersom jag har planerat att hon & Teddy ska få vara med på en "hopp-tävling" den 7Augusti måste de träna, så tog fram en pinne som var ca 20cm hög som de fick "skutta" över. Teddy gick mest men Tuva var modig och vågade! Så duktiga. Sedan fick hon även sitta baklänges, göra "huvud, axlar, knä & tå", alltså lite balansövningar. Efter ridpasset tog hon av sadeln, spände upp sadelgjorden, tog av alla lindor och lindade ihop dom. Därefter smörjde hon in hans eksem och satte på flughuvan, red ut till hagen. Är hon grym eller vad för att vara 3 år gammal??

Nu har jag precis gått upp ur badet och lagt mig i sängen. Har drömt om underbara Lucky! <3

Godnatt!


Provridning - Lucky




Här ser ni tre bilder på mig & Lucky, ponnyn jag provred idag. Visst är han riktigt fin?
Han är 25% arab och resten welsh cob, vilket inte syns! Han ser mest ut som en arab. Han kändes jättefin och härligt, får se vad vi kommer fram till. Han är trots allt 18 år vilket inte kändes på honom utan han kändes fräsch. Hoppade ett hinder på 85-90cm och han tvekade inte över huvudtaget. Jag som ofta är osäker på hinder var inte osäker. Kändes himla tryggt. :)
Ikväll/imorgon kommer fler bilder + filmer från provridningen.

Imorgon bär det av på nästa provridning!

Lisebergskanin!


Vera och en kanin på Liseberg!

Har precis ätit mumsig mat, kollat till hästarna och flyttat dom till hagen med mindre gräs i. Busat lite med Tuva och nu ska jag ut och fixa! :)

Hemma från Liseberg

Nu har jag kommit hem från Liseberg, vart jättekul! Åkt en massa barn-attraktioner och sådant. Var helt sjukt mycket folk, men har ju vart ca 25-30 grader ute. Jag, Vera, mamma, Magnus & Jessica åkte Kållorado, och de sätter sig på ena sidan och jag & Vera på andra sidan. De ville få mig & Vera blötast! Haha, tro fan att de blev blötast, jag & Vera satt och asgarvade åt dom. RÅägda verkligen!! ;)

Stog i kö ca 30 minuter och väntade på att få köpa mat. Helt sjukt -.- Sedan spelade jag på Geisha-hjulet och valde 2 nummer. 31 & 33. Vad tror ni händer? Jodå. Blir såklart nr 32. DÖDA MIG!

Sov hela vägen hem sedan, såå trött. När jag kom hem gick jag direkt ut till hästarna, varken Kiwi, Qlemp eller Trelle hade flughuva på sig, så på med flughuvor och sedan dränkte jag dom i flugspray. Eftersom jag har lyckats samla på mig TRE pollar med rosa mular så fick de solkräm också. Kiwi är heelt cp när man tar det. Hon bara slänger upp huvudet och kastar sig bakåt, så man får verkligen vara snabb och inte hålla på att kleta med det. ;)
Ska ta med mig Qlemp & Kiwi ut senare på prommis. Är så sjukt varmt ute nu.

Fatbooth bild på Qlempis ;)

Hästarna 26/7

Gick på  promenad med Qlempan på ca 10-15minuter igår. Gick sedan en runda i skogen med Kiwi på ca 15minuter. Qlempis tyckte det var roligt att komma ut, hon gick där och såg så glad ut :'). Kiwi var en bitch, hon skulle äta allt, gå på mig och var allmänt jätte ouppfostrad. Men jag försöker att inte bråka med henne för då blir det ÄNNU värre. Olikt henne nu på sista tiden, hon har vart jättesnäll och go. Hoppas hon är bättre ikväll! ;) 

Världens finaste tjej! <3 <3

Natta red Trevina.


Nu - Liseberg!

Godmorgon på er :)

Idag ska jag till Liseberg, som jag skrev igår. Jag sov hos min syster inatt och vi kollade på Eva & Adam m.m och åt glass + jordgubbar. Mums :D Jag har fixat ett tidsinställt inlägg åt er också! Duktig jag är för en gångs skull!

Gissa vad jag ska göra på torsdag?
Om ni inte kommer på det så kommer det en censuerad bild senare ikväll ;)


Jag och Emelie!

Ironiskt?


Mamma, Ida, Mamma, Ida, Ida, Mamma.. Haha, samma dag jag åkte till Dalsland. Mycket att planera!

Dör av söthet




Jag smälter, jag fick sånt mjukisryck att jag bara ville krama sönder allihopa! Gose vad söta! <3 <3
De 2 på sista bilden måste jag ha. Det är en som har första "ting" så jag hoppas verkligen inte att hon väljer just "mina" två. Fanns en annan JÄTTESÖT som jag sååå gärna vill ha, men den ska de behålla själva :( Den satt iallafall och snuttade på mitt finger, sötee <3 Den vita på bilden ovanför var så söt, den låg som ni ser, på rygg. Den gråa på bilden satt upp och typ ramlade baklänges, ÅÅÅH vad söta!!!

Nya huset!


Här är en film på hela nya huset! :D


Ridfilm


Jag & Trevina.
Filmare: Ida SJ


Bussy woman

Stavas ens bussy så? Jaja, nu gör det det..!
Jag har massor att göra idag, fixa hästarna, städa, packa os.v.
Nu ska jag sätta igång med att städa hela nedervåningen, gäster ikväll.

Därefter
packa, ska sova hos min syster ikväll för imorgon ska hon, jag, moster, mina två kusiner, morbror, hans tjej, mosters & morbrors mamma och hennes man. Jag träffar inte min morbror, hans tjej & hans mamma & hennes man så ofta. Morbror & hans tjej Jessica bor i Malmö och Ingalill & Jörn (som de andra heter) bor typ i Norrland (?). Så ja, därav anledningen!
Ska bli kul att åka till Liseberg iallafall! :D Var där förra året med morbror, Jessica, Vera & Irma (kusinerna) & moster också.

Sist ska jag fixa hästarna. Ska ut på promenad med Qlempan 10 minuter på gräs, hon har ju inga skor just nu och då ömmar hon jättemycket.. Stackars tjejen <3 Kiwi & jag ska ut och springa, eller på promenad. Vädret bestämmer! Kiwi ska få ha lindor, hon måste vänja sig ;)



Kiwi-bilderna






Vi gjorde även 5 videobloggar som var typ 10 minuter långa vardera, men de är iiinte blogg-bara, avslöjar en hel del som ni inte ska få reda på ännu :P

Vilda äventyr




Jag och Cissi stylade Tuva och Teddy! Ser ni hur gulligt?
Libresse schabrak, showjumper lindor, ponnyluva, nosludd :)

Tid




Jag kollar nästan ALLTID på klockan när den är t.e.x 22:22 os.v. och då önskar jag mig något och sedan tar jag en bild. ;D

Bilder från Dalsland del 2












Dagen

Jag har sovit hos Nathalie inatt, vaknade vid 7 pga hennes ***** fågel!!! Hahah, den satt och skrek så jag & Natta la oss inne i hennes & Kickens säng. CP-fågel ;) Vaknade vid 11 sedan och jag försökte smyyyga upp för att inte väcka Natta men lyckades inte, hon vaknade x) Men jag fick låna deras internet och nu har jag fått upp allt jag ville lägga upp till er, filmer på mig & Trevina, film på nya huset, bilder på Kiwis longering, resten av bilderna från Dalsland os.v. os.v Jag har ställt in inläggen åt er som kommer upp under dagen och morgondagen, eftersom vi knappt har något internet hemma. Så nu slipper jag tänka på att sega igång internet och ni slipper oroa er för no update! ;D Bra! :D

Jag har precis hjälpt Nathalie att fixa The Sims 3 till henne, så vi spelar nu Sims. Eller ja, jag bloggar ju men ska precis börja spela. Sedan ska vi köpa pizza och sedan dra till stallet. Förhoppningsvis kommer Ida hem idag :D WOOHOO!

Ska även hitta på något med alla ponnysarna idag, och inte bara någon av dom.
Qlempan - Promeneras 10 minuter
Kiwi - Ut & springa
Trevina - Vet inte ifall jag eller Natta ska rida

Målar i stallet..







Idag ska stallet vara färdigt!

Jag är med och tävlar


”Jag är med och tävlar med min outfit hos teamsl.se”
Klicka på bilden för att komma dit.

Ridtur

Nu kom jag precis in efter att ha ridit barbacka på Trevina tillsammans med Cissi och Midde. Vi red en jättemysig ridväg och hästarna var pigga och glada. :) Ganska mycket trav så mina ben fick minsann jobba ;)
Efter vi ridit släppte jag ut Trevina till Qlempan, Rubina & Midde. Hon får gå där inatt.
Jag och Cissi tog in Kiwi & Teddy och borstade lertrollen! De fick även hö inne. Hon var mysig idag, inte alls buffig eller något. Söte <3 Sedan fick de massa hö ute.

Är så jobbigt att lägga upp nya bilder, det tar 100 år och svårt att hitta dom os.v. os.v.
Men om 4 dagar är internet häääär! Då är allt helt normalt igen.

/Amanda

Planer

Hej på er!

Emma åkte precis, hon kom hit en snabbis för att kolla på hästarna, stallet os.v. nu när vi har flyttat hit! Längesedan jag träffade henne! Jag ska rida Trevina om en stund, om inte regnet återkommer (håll tummarna!!). Hon är ett lermonster, hon är svart.. Så får ta tag i det, ser inte fram emot det. Varför kunde hon inte vart en renlig häst istället? X)

Sedan ska jag kolla på film/tv, spela Sims och ja, slappa hela kvällen. Underbart? JA!
Imorgon ska stallet vara färdigt förresten!

/Amanda!

Godmorgon!

Ännu mer jobb, slipat en heeeeel box och nu städas hela stallet med vattenslang. Bara måla 2 boxar, en dörr och sedan är det iprincip färdig.. LOL vad trött jag är på sånt här.

Får se vad dagen har att erbjuda, ska försöka rida Trevina om vädret tillåter!
/Amanda

Knäpp häst

Gick ner till hagen för att säga godnatt till hästarna, Teddy som alltid är först fram kommer och möter mig och därefter kommer som vanligt Kiwi och Trevina, fast Qlempan brukar vara direkt efter Teddy och hon stog kvar längst ner i hagen. Mongohästen stog och kliade sig på en pinne som är där i hagen, jag trodde hon fastnat då hon A L L T I D kommer och möter en så ringde mamma och hon kom ner. Då ser jag att hon bara kliade sig men vägrade flytta på sig, när vi väl fick bort henne och släppte henne gick hon direkt tillbaka igen. Så inatt tillbringar hon natten hos Ruby och Midde. Hoppas de tar väl hand om min prinsessa. Trevina såg lite besvärad ut att Qlempan flyttade, men hon kommer tillbaka imorgon när vi tagit bort pinnen. ;)

Nu är det Gossip Girl för hela slanten! ;) Med honungsmelon & godis.


Vi hörs imorgon!
/Amanda


Lördagen är räddad


Åkte med Cissi & Tuva till Maxi och köpte godispåse till mig, en godispåse till mamma och Ulf som fortfarande är ute i stallet och målar. Fick även syn på Justin Bieber tidning! Det är ett special-nummer om honom ;) Klart man köper! :) Så nu ska mamma och Ulf snart komma in, och då blir det middag. Sent ^^. Blir ingen ridning os.v. idag för regnet ÖSER ner och vi har ingenstans att ta in hästarna eftersom stallet målas. Jobbigt! :/

Ikväll blir det Gossip Girl, äntligen!
/Amanda

Trött och hängig

Är helt slut i hela kroppen, målat och jobbat hela dagen. Nu ska jag lägga mig i badet och läsa Min häst. Ska ut på en ridtur på Trevina ikväll, ser fram emot det. Snart ska vi ut på clearround igen också.. Sedan blir det ut att springa/gå med Kiwi, hann inte det imorse heller! Dumma mig! Greja med Qlempis ska jag också hinna med att göra. :) Sedan ska jag bara mögla i sängen och kolla på film, så underbart.

Fina Trelle!

/Amanda

Jobba jobba jobba!


Svarta händer.. Men mycket är färdigt, är bara det svarta, som vi har påbörjat och svetsa boxarna, sedan är i princip allt färdigt. Åh vad häärligt!! Fattas bara att den hästens ägare jag vill ha ringer nu också..
/Amanda

Godmorgon!

Nu vaknade jag av att mamma ropade på mig, hörde precis Tuva där nere också ;)
Så nu ska jag gå ner och äta frukost, klä på mig icke-fina kläder och börja med att måla i stallet hela dagen. Fy vad tråkigt, men vi har redan börjat lite och helt sjukt vad fint det blir. Ni ska få före & efter bilder senare. :)

Ville säga godmorgon till er, för jag är så tacksam för att alla ni läser min blogg fortfarande, trots min svacka, att jag inte uppdaterat på flera dagar. Bäst är ni! <3
Bara för det, ska ni SNAAART få reda på den stora hemligheten, är så nervös och pirrig..

Världens sötaste tjejer på världens sötaste häst! :) <3
Snart återbesök med Qlempan.. Drömde inatt att hon blev frisk :''(
//Amanda

Amandas garderob


Min älskade JB skiva som spelas på högsta volym när jag är ute i stallet och grejar. ;)


Hemma igen

Nu har jag precis kommit in igen, efter senaste inlägget somnade jag (!). Vaknade av att Tuva kom in i mitt rum, haha sötan. Så vi gick ut och tog in Qlempis. Borstade henne och sedan dränktes hon i flugspray. Därefter åkte jag, Tuva och Cissi och badade i havet. Iskallt, men gick i en bit iallafall, mest för att hålla Tuva sällskap. Hon är en säl! Hon badar och badar, trots det kalla vattnet..! Därefter åkte vi till Kärna, tankade och köpte glass. :)

Nu har jag och Tuva gungat och ätit krusbär, and here I am. Jag ska nu slutgöra min lista jag har börjat med att göra varje dag. På min lista har jag kvar:
♥ Ut och springa med Kiwi (gjorde ju inte det imorse pga vädret)
♥ Kolla ett avsnitt Gossip Girl
♥ Fixa med filmerna
♥ Fixa med bilderna

Så nu ska jag sätta igång.

Nu cpar internet igen, skulle vart en gullig bild på Kiwi, men icke.
//Amanda


Bilder i hagen



Några mysbilder i hagen Ida tog häromdagen, jag skulle mysa med Qlempis men Teddy kom fram och ville också vara med!

Påväg till stora staden

Eller ja, stora och stora, till Göteborg ska jag. Jag och Ulf sitter just nu i bilen och ska vänta på mamma. Jag tvingade Ulf att köra till Tre Hästar, gick runt där och drömde lite om vilka grejer jag vill köpa till den förhoppningsvis nya hästen! Åh, vad jag vill ha den :''( <'''3 Det är farligt att drömma så, för i mitt huvud har jag den redan, inte så roligt ifall drömmen inte går i uppfyllelse. Iallafall kollade jag lite på schabrak, letade efter Scapa schabraket men det har FORTFARANDE inte kommit in, helt sjukt.. Så köpte ett par Roping ridhandskar. Det har jag behövt länge!

De är svarta och i skinn, inte noppriga som på bilden. Men hittade inte den rätta produktbilden.

Godmorgon!

Hej på er!
Jag vaknade imorse av att det ÖSREGNADE ute och åskade. Skulle egentligen sprungit med Kiwi men ville inte i ösregnet, så stannade inne. Ida vaknade ungefär halv 10 då gick vi upp. Sprang ner till hästarna och tog av Qlempan och Trevina flugtäckena + flughuvorna. Gick upp igen och nu sitter vi här och har precis ätit frukost. :)

Idag ska jag pyssla med Qlempan och Kiwi, fixa i stallet os.v os.v.
Ska försöka fixa en videoblogg idag, så ni får se insidan av mitt nya hus! :D


Duschen, äta & sedan sova

Hej igen!

Jag och Ida har precis sett klart Sex and the City the movie  som vi började se på igår, vi har innan dess busat med Tuva ;) Nu duschar Ida, hon är strax klar och då ska jag duscha och hon ska blogga. Därefter ska vi laga pyttipanna os.v och sedan kolla på Sex and the City 2. Och äta den goda pajen vi gjorde förrut! :D

Ulf vet inte om han ska jobba imorgon, så jag ställer in några inlägg som kommer upp någon gång under morgondagen. :)

Internet laggar nu igen, så ja.. Ni vet ju vem det är ifrån.
//Amanda


Dalsland del 1





Så segt att ladda upp bilder, ni får mer senare.
/Amanda

Nu - Rida

Nu ska jag sticka ut och rida på fina Trevina, vi ska rida ut, i skogen någonstans. Ska bli härligt. :)
Och drömma om den förhoppningsvis nya hästen :D:D:D

Vi hörs när jag kommer tillbaka <3
Då ska jag skicka över bilderna från macisen till denna dumma datorn :(

<3


En gullig bild Ida tog på mig & Kiwi när jag longerade henne i förrgår. Kommer fler bilder på det någon dag. :) Även filmer!

Paj-bakning!

Smarta jag glömde att ställa klockan imorse och vaknade vid 9, DÅLIGT av mig!! Kunde inte somna om, så jag spelade Sims. Jag skulle egentligen vart ute och sprungit med Kiwi klockan 8, men så blev det inte men det fattade ni ju x)

Vi gick upp vid 10 någon gång och då åt vi frukost, kollade till hästarna och sedan gungat os.v.. :) Vi har hjälpt Natta att tömma stallet, det ska målas och sådant på lördag & söndag. Därefter gjorde vi våran vinbärspaj och nu har jag ångest för Gossip Girl började för 2 minuter sedan och jag kan inte kolla pga våran jävla TV som inte är inkopplad. Och det går inte att kolla på datorn för att det segar så mycket, vilket liv jag har va?! :o

Här är en av pajerna jag och Ida har bakat. Den andra är i ugnen ;)


Kiwi, Qlempan & Teddy 20/7-11

Kiwi - Gick ut och sprang med henne klockan 7.35.
Qlempan - Promenad i ca 5 minuter innan jag upptäckte skon.
Teddy - Cissi och Tuva hade åkt iväg så de bad mig att smörja in Teddy, han gick även med på 5 minuters långa promenaden.

Mina fina brudar ♥

Trevina 20/7-11


Outfiten är som ni ser blå. Jag red först upp i skogen och sedan ner på ängen. Red lite dressyr, mest bara att hon skulle vara fram för skänkeln os.v. Hade hopplädrena, därför de är så korta x) Sedan avslutade vi med en snabb galopp. Hon var så irriterad på alla blinningar & flugor att hon mest bara gick och kastade med huvudet.. :(

Förlåt igen..

Bara massor av förlåt-inlägg just nu. Men Ulf jobbade tydligen idag, trots att han har semester och då måste han ha med datorn. Det är alltså hans jobb-dator med inbyggt mobilt bredband jag bloggar från. Han kom hem först för en & en halv timma sedan ca och då började han att ta av Qlempan skorna, hon har böjt ena skon, fattar inte hur hon lyckades, men som tur var kunde han ta av dom. Nu är hon barfota. :)

Jag ska ställa in några inlägg IFALL Ulf åker imorgon igen, så no worries! Ida fotade mig och Trevina idag när jag red, massa fina bilder, fast de är på macen. Ska försöka skicka över dom till denna datorn.

Hörs snart!

Mitt nya rum


En del av mitt rum + den fula PC:n jag använder just nu. Min älskade macis ligger på skrivbordet..

Utsikt genom fönstret, hästarnas hage! :D <3

Min lilla hörna med tidningar os.v. (ska inte se ut så sen)

Min säng

Mitt skrivbord, det laggade så blev åt fel håll...

Just nu!


Jag sitter i soffan med Ida (hon spelar sims) och bloggar. Vi ska nu gå ut och fota hästarna lite i hagen hade jag tänkt. Vi hörs senare med bilder os.v. Ska försöka få internet att sluta vara så jävla segt, är så irriterad! Ska även på prommis 10 minuter med Qlempis, vi hörs senare!

Love ya'll


Bilder från torsdags- Trevina



Hon var bråkig och hade ingen framåtbjudning över huvud taget när vi började, så brydde mig inte så mycket om formen i början utan satsade mer på framåtbjudning och att lyda mina skänklar. Det gick bra till slut. :) I galoppen kom jag åt henne riktigt bra så hon blev lite arg på mig :P Men trots det så är jag jättenöjd och detta var sista ridpasset innan jag åkte till Dalsland.

Outfiten var beige. Internet segar jättemycket för att bilderna är stora & jag vill inte sitta utomhus eller nere i vardagsrummet. Det är fullt med bliningar ute och mamma & Ulf grejar nere. Jag fullkomligt hatar PC efter att man är van vid macbook. Ni får säkert fler bilder senare, men här är några! :)

Tillbaka forever!

Nu är jag tillbaka med den normala uppdateringen igen. Mamma har precis ringt på en hästannons, wii.. Spännande? Det är något ni har missat under min offline-tid... Dessvärre vill jag inget säga förrän allt är färdigt...! Sedan ska vi iväg och kolla på två stycken kattungar. DÄREFTER kommer mitt ridpass idag, red inte på någon vanlig ponny utan på en alldeles speciell storhäst vid namn Midnight Boy aka Midde. Red i paddocken och jävlar vilket steg han har! Så roligt och det fick mig verkligen att inse att storhäst-tiden inte alls är så dumt. Känner mig inte färdig på ponny ännu, så håller mig dit ett tag till. Hoppas bara att Cissi vill slänga upp mig på Midde igen, haha! :D

Jag har packat upp allting i mitt rum & det enda som saknas är min TV som ska in senare ikväll. Ska antagligen vara med Ida senare också. HON vet däremot allt om den hästen mamma ringt på :D


Från Dalsland

Jag och Ida sitter just nu på ett bibliotek i Dalsland och idag ska vi åka hem.
Ida har inte haft något internet hemma, därför har vi inte uppdaterat på någon av bloggarna!
Nu ska vi iallafall åka om ca en timma, vi hörs såfort jag har internet hemma! Vi har bytheway ridit på Alfons & Nickolina idag. Roligt :) Men ni får veta allt om resan när jag kommer hem, för att jag måste snabb-uppdatera på Teamia också! Puss viii höööööörs när jag har internet hemma som sagt. :D LOVE YA'LL som kollar fastän uppdateringen har stått stilla i flera dagar. Sorry for that :(


Flower




Till Ida

Nu ska jag  till Uddevalla för att ta buss till Bengtsfors. Är på vääg ! Pirrig.
//Amanda

Redigerade bilder





Dagens ridpass

Idag red jag dressyr på ängen, outfiten var beige! Hon var stel vilket hon inte brukar vara men med hjälp av Amanda som red Rubina samtidigt fick jag loss henne. I höger galoppen ville hon inte ta min innerskänkel utan ville hellre bocka, så fick säga till henne ordentligt och sedan var det inget mer med det. Lena fotade, så kommer bilder från detta ridpasset såfort jag har min kamera + internet..


Barnvakt

Jag är just nu barnvakt till Jocelyn & Milo! Jag & Jocelyn sitter och kollar på någon prinsess-film och Milo har precis vaknat, så jag har fått göra välling och nu hoppas jag att han sover igen. Han är tyst iallafall.
Är en liten update från mig, kommer säkerligen bli fler, men just nu är jag lagom irriterad.

Hörs när jag är på bättre humör.


Jag & Qlempan - horsemanship


Jag och Qlempis leker.. :)


Trevina sparkar mig


En ganska rolig film faktiskt, hahaha...


Jag bara vägrar stå i ledet - TeamSL

Stick inte ut, då hittar folk något att hata dig för.
Visa inte att det går bra, då är du provocerande och kommer bli oaccepterad.
Nä, försök istället framhäva hur JÄVLA vanlig du är, försök gärna skriva i din blogg så mycket som du bara kan hur svårt du har det – för tänk om du skulle nämna att du mår bra och att det går bra? Vad skulle hända då? Varför vara ärlig mot sig själv och alla andra när man kan tatuera in en deeptext på axeln och framhäva hur jävla svårt man har det, och hur jävla meningslös och vanlig man är istället.

Klicka på bilden för att komma till det SÅ LÄSVÄRDA inlägget!

Text 12/7-11

Jag vaknade vid 11:50 och såg att Nathalie & Amanda hade skickat sms.

Jag sprang upp & ner för trappan och jag kändes FIT FOR FIGHT!
Amanda var påväg med bilen för att hämta mig & transporten, jag sprang nerför trappan, tog på mig jeansridbyxorna, pikén, ridstrumpor och drack nyponsoppa & proviva. Borstade håret och tänderna och packade ner kameran, pass och pengar. Sedan kom Amanda och vi kopplade fast transporten och åkte till stallet. Nathalie & Felicia hade badat Trevina som var ett ler troll. Putsade mina stövlar som var (heheheheh..) fulla med kräk... Japp! Ni läste rätt! Så fick skrubba dom, och putsa träns, sadel, os.v os.v.. Natta & Amanda var rena MONSTER! ALLT skulle putsas, oavsett ifall det var rent! Galna var dom.. De lindade iallafall Trevina och så packade vi in allting i bilen.

Så var vi påväg till Orust! Stannade till i Kärna för att köpa proviant på vägen ;) Stannade i Ytterby för att hämta Lena, stannade på City Gross för att Lena skulle ta ut pengar, sedan stannade vi inte mer. Rockade loss till Veronica Maggio och sedan åkte vi fel påväg till Orust för att vi helt glömt bort att kolla vägbeskrivning. Som tur var kunde Amandas kompis den och vi kom rätt. Vi kom dit halv 4 och sekretariatet öppnade 4. Så blev kiss-paus och sedan en lugn stund. Vi gick sedan till Trevina och knoppade henne. Eller ja, Lena & Natta gjorde medan jag & Amanda visade pass, anmälde oss och gick banan. När vi sedan skulle ta ut henne visade det sig att vi hade glömt tränset. Som tur var fick vi låna ett träns, ett remont, gud! Tur att nosgrimman var för stor, så därför hon inte har någon nosgrimma på bilderna.

Så in på framridningen, kändes jättehärlig! Hon var med mig hela tiden, lyssnade på mina hjälper. Hoppade fram och jag var inte ens osäker = hon var inte tittig. Sedan in på banan, vi travade runt en sväng så att hon skulle få vänja sig lite, all min nervositet släppte totalt och det enda jag kände var "nu jävlar visar vi dom Trelle!". Red mot första hindret och hon hoppade som jag vet inte vad. Hon hoppade verkligen som en klocka ♥ Felfri runda! :D

Andra rundan gick också kanon ♥ Hon lyssnade helt på mig, fast kändes lite stark ibland. Men hon var med mig hela tiden och vi kom perfekt på alla hinder. Skulle kunna rida denna rundan om & om igen. SÅ UNDERBAR! ♥ Världens finaste häst, gud så duktig!

Finaste Trelle

Man fick typ välja vilka rosetter man ville ha, och Natta köpte rosetterna, så då tog hon en blågul & en blåröd. Gick och bytte efter vi tagit alla bilder, bytte bort den blågula mot en till blåröd. Tycker inte det är så kul att ha en blågul rosett fastän man faktiskt inte har vunnit. Ja ni fattar ;) Blårött är mer clearround.

Allt är packat

Nu åker vi till nya huset för allting är nerpackat. Galet! Ser INTE fram emot att packa upp allting igen, hatar när det är rörigt (tro det eller ej).
Har inget internet där ännu, så är tidsinställda inlägg så hörs vi såfort vi kan. Ni vet ju vart jag finns annars ;)


Dagens planer

Idag skulle jag egentligen vart påväg till Ida, men ville inte åka själv från Kungälv - Dalsland och hon hade ingen möjlighet att komma till Kungälv idag. Jag kunde åkt med Ulf till Uddevalla, men det var för tidigt och då kunde ingen köra henne till mig så allt sket sig. Men ska dit på fredag istället, weiii!

Nu ska jag sätta igång att packa, mitt rum, toaletten, mina 2 garderober ska vara nerpackade i lådor klockan 15:00!!! Då ska allt flyttas till nya huset. Vi ska sova där inatt, galet! Ska bli underbart att ha hästarna hemma, ååhhh jag döör!
Ska longera Kiwu idag också. :) Hon behöver göra något varje dag egentligen, men jag vågar inte rida henne ännu då hon fortfarande är lite speciell, så Natta får göra det och hon har inte tid varje dag så mamma brukar ut och gå med henne och jag longerar, pysslar & promenerar. Men nu har jag ju vart sjuk & mamma är fullt upptagen med flytten.
Men har inget internet i det nya huset ännu, men jag ställer in inlägg. Seriöst, ett av inläggen är helt GALET bra. Inte skrivet av mig alltså, utan av en annan bloggare. ;)

Saknar fina Ida & bästa Jossä :(

Koncentrerad min


Det här är min koncentrations min, bilden är kass då den är jätte inzoomad på en annan bild. Men jag biter fast i sidan av läppen, och ibland biter jag så hårt att läppen har spruckit ett flertal gånger :( Ont, men kan inte hjälpa det..

Clearround 12/7-2011





Framridningen.

Innan vi fick gå in på banan.














På banan.





Stolt hästägare ;)

Lena, jag, Felicia, Trevina & Nathalie. Amanda fotar ;P

Tack så supermegamycket Natta, Amanda, Lena, Felicia för all peppning & allting ♥ Guldvärt!

Så nöjd <3


Finaste hästen ♥
Kika in om ca 1,5 timme, måste packa.. Flyttar ju nu i veckan + ska till Ida imorgon, och när jag kommer hem är vi färdigflyttade, så måste packa 2 rum + 2 garderober IDAG. Sedan kommer allt om idag.

FRISK! :D

Jag tror allt att jag är frisk nu, gud vad underbart. Jag har sprungit upp & ner för trappan för att se, ingen som helst huvudvärk! :D Och igår hade jag sjukt ont i nacken & ryggen = BORTA! :D Fantastiskt :D Får se vad dagen har att erbjuda..


Hemma igen

Hej på er, nu är jag hemma igen. Hjälpte mamma att packa upp lite grejer medan Ulf lägger nytt golv i mitt rum. Men hade med mig filt & kudde för att har så ont i hela kroppen och ont i huvudet när jag böjer mig os.v. så fick lägga mig och vila ett flertal gånger. Kiwi & Qlempis stog inne, men vi beslöt oss för att släppa ut dom innan vi åkte. Kom precis hem och såg att jag fått hem Hööks-katalogen idag. Ska övertala mamma att beställa de fina nya grejerna till Qlempan & Kiwi!


Nu ska jag äta kvällsmat, blir nudlar. Lätt att kräkas upp ifall det skulle inträffa... Sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. Får se vilken film det blir, men godnatt på er sötnosar. Vi hörs imorgon ♥

Till nya huset

Mamma kommer snart och hämtar mig, ska åka till stallet & vårt nya hus. Ska inte göra något utan ska bara komma ut lite, få frisk luft os.v. Pussa lite på Qlempis & Kiwi & Trelle också..

Men jag är typ hungrig men såfort jag tänker på mat mår jag jätteilla.. What to do?! Jag ska dricka mer proviva och kanske ta mer youghurt.. Kan man äta banan när man är magsjuk?

Gillar bilden på finaste Kiwitjejen.. Glömde säga att jag longerade henne igår, var skitduktig! Hon fick även ha benskydd på sig för första gången, hon gick jätteroligt x) Men hade dom inte länge, hon skulle bara få vänja sig lite smått.. Men iallafall, hon är lite speciell att longera för att hon tror att hon kan bestämma över en, men det gick jättebra! Hon lyssnade på mina kommandon & försökte inte ens springa iväg mer än 2 gånger i galoppen. Höll inte på så länge då det gick så bra. Fina tjejen! ♥

Hopplektionen















Hann bara hoppa 2 gånger för att sedan avbryta. Foto: Nathalie

Hästarna i hagen igår










Förklaring

Jag är magsjuk, därför jag inte har uppdaterat mer än de inställda inläggen. Jag var tvungen att avsluta min hopp-lektion pga att jag mådde så illa, var lite yr och magen kändes sådär magsjuk. Så var påväg hem men var tvungen att hoppa av för att öppna grinden, som tur var kom Lena fram till mig och Natta sa: "Behöver du gå till skogen & kräkas?" Men hann inte svara för spyet bara flög ut. Så Lena tog Trevina och Natta körde mig in till stallet så jag kunde hämta mina grejer, och sedan körde hon hem mig. Hemma så spydde jag en gång till och därefter kom mamma hem. Då spydde jag två gånger till. Låg och var helt däckad i soffan. Klockan 10 typ så gick jag & la mig. Mamma fick sova bredvid mig för att jag kräktes så mycket. Vaknade tre gånger på natten av att jag behövde spy. Riktig tur att jag hade en hink bredvid sängen. Så jävla äckligt :'( Och jag har vart så törstig hela natten och så har jag inte kunnat dricka utan att spy upp det, men har fått ta teskedar med cola utan bubblor & vatten. Klockan 8 vaknade jag och har legat och knappt rört mig för jag är helt öm i hela kroppen. Nu har jag inte spytt mer iallafall, men känner att det är påväg upp ibland. Jag hatar magsjuka, uuuusch! Är helt darrig nu och ska försöka äta en macka, men vet inte hur det kommer att gå.. :(

Qlempan & Kiwi fick gå i en liten hage igår, Qlempan får inte gå själv då hon springer runt & är gaaalen, så Kiwi är hennes hag & boxkompis. De står inne på natten tillsammans.

Funderar på ny header

Jag har fixat photoshop nu igen, tror det är jättebra. Har inte kollat så mycket på det ännu.
Men nu tänkte jag fixa en ny header, är lite trött på den jag har. Tänkte mig en stilrenare & inte lika barbie-aktig.
Men har ingen inspiration tyvärr. :( Jag ääääälskar Sara Carlssons & Johanna Grants men vill inte vara en copycat (som vissa andra är) och kopiera deras rakt av. Vill komma på något eget som ingen annan har!! Men finns ju en miljon bloggar så alla har ju de "coola" designerna. Nåväl, ska komma på något extremt bra ;)


En header jag har gjort till denna bloggen.

Gästbloggare?

Alla som vill gästblogga på min blogg, mmandieh.blogg.se, får skicka ett mail till [email protected] .

Regler:
♦. Ni får max ha med 5 bilder
♦. Reklama eran blogg hur mycket ni vill
♦. Ni får inte hänga ut någon annan
♦. Ni får skriva om vad ni vill

Kom igen nu :D

Qlempis säger att hon vill att ni ska gästblogga :D

Morning sunshines!

Nu har jag precis vaknat, ska äta frukost och sedan dra till stallet för att greja med Qlempan & Kiwi. Senare i eftermiddag ska jag rida hopp-lektion för Amanda. Är ju tävling på tisdag! :D Förhoppningsvis ska Nathalie med när jag hoppar idag och fota, wei!


Qlempans hovskägg är borta! :D

Bjuden på middag


Jag, mamma & Ulf var bjudna på middag hos min morfar & min morfars fru Elsa.
Det blev grillad ytterfilé, potatis, grillad ost(kommer inte ihåg vad den heter), grillade majskolvar, sallad och Elsas egna dressing till. Vart jättegott! Jag åt ingen ytterfilé då jag inte är något big fan av kött.
Till efterrätt blev det som ni ser på bilden, glass & jordgubbar. :)

Cupcakes bakning!








Lena, Amanda & Natta









Sorry !

Förlåt, men sov över hos Natta igår & vi hade tjejsnack med Lena & Amanda, satt i ett flertal timmar och bara tjöta. Sedan bakade vi ju cupcakes och de kommer bilder på dom, sjukt goda! Vi spelade Black ops och det är så sjukt kul ;) Fast jag suger jag äger men det behöver jag ju egentligen inte säga. Det visste ni ju redan ;) Vi la oss iallafall vid 1-någon gång och sedan låg jag & Natta och pratade i en halvtimma eller något om drömmar os.v. medan Amanda & Lena sov i vardagsrummet. Vid halv 5 kommer Kicken (Nattas kille) hem från Marstrand och jag blir livrädd för vaknar bara att någon står och kollar på oss vid sidan av sängen, hahaha! Men så somnar jag bara om & inget mer med det ;)
Seriöst, jag svär! Nattas & Kickens säng är 2,5 bred! GALET!

When there's no light to break up the dark that's when I look at you





Snyggggg min!



Från 284kg till 355! Well done Qlempu!



Godmorgon!

Nu ska jag & mami åka till stallet för att släppa ut Kiwi, bada Qlementine's svans med ett speciellt schampoo vi fick med för att hon har som skorpor och det gör jätteont på henne & sedan ska jag borsta och greja med Qlempan. Rida Kiwi för första gången sedan jag ramlade av och sedan antagligen rida en sväng på Trevina också. Skulle egentligen rida lektion idag, men blev inte så pga tidsbrist. Ska hjälpa Natta att baka och fixa inför hennes inflyttningsfest imorgon och sedan sover jag över där. :)

Lite efterbliven bild, men jag älskar att greja med hennes mule x)

I close my eyes and pray







Världens finaste ponny. Vi måste kämpa, vi gör detta tillsammans. ♥
Kärleken till dig är obeskrivlig, du är bäst. Du är allt.

Horse flashback's - Moa


Moa, 20år gammal nu. Nathalies f.d d-ponny som hon sålde till min kompis Cicci & hennes familj. De har hoppat med henne & ridit gymkhana, tävlat EM/VM. Just nu är hon skadad. :(

Jag red Moa en hel del när Nathalie hade henne, red lektioner, fick känna hur det kändes att "skena", hoppade på henne och ja red ut. :) Hon är så underbart snäll & pigg samtidigt, jag lärde mig så mycket på henne. Skulle göra vad som helst för att få tiden tillbaka då hon var Nattas och jag fick rida henne mycket! Hon är verkligen en helt fantastisk häst. ♥ Hoppas att allt går vägen, så att älskade Moa finns kvar länge till!



The history of us

Skrev ett gästblogg-inlägg åt en tjej som heter Maja förrut, som hon tydligen skulle ställa in medan hon var på ridläger. Tänkte göra det lite annorlunda denna gången och inte bara skriva en "presentation" av mig och hästarna, utan blev en historia om mig & Qlementine. Våran historia. Allt från första gången vi sågs till nu. Det fick mig verkligen att tänka, hur mycket jag älskar henne, hon är verkligen mitt allt och jag har blivit dålig på att visa henne det nu det senaste. Jag ska verkligen ändra på detta, för hon är min ögonsten & kommer alltid att vara. ♥

Mitt fina hjärta ♥

Film från Nattas lektion

Tog år & dagar för youtube att ladda upp filmen, men här är den!

Är filmad på det "långa hållet" för att jag filmade med mobilen, annars hade det blivit fel håll så ja, det blev bäst såhär. ;)

Hästarna 6 Juli

Qlempan - Vaccinerades, gosades och gick i hagen :) Återbesök imorgon, MAGKNIP!!

Kiwi - Natta red så som Amanda har sagt åt oss att göra på ängen, gick superbra! Hon försökte inte bocka en endaste gång :''D Gick så bra att vi vågade testa att rida upp till stallet. Gjorde inget och gick KANONBRA! :D Hon fick godis när hon kom upp till stallet. Vaccinerades också.

Trevina - Nathalie red lektion för Amanda, jag filmade och tog lite bilder. Hade inte med mig systemen utan använde mobilen.. Blev lite "grusiga" biler pga inzoomningen.. ^^ Bättre än ingenting. Kommer film!



Svar på kommentar:


Svar; Japp! Där var jag :) Vart var du då? Vi var typ ute på ön ^^

Svar; Ja, jag vet.. Jag har varken tiden eller inspirationen ibland.. Annars hade jag självklart gjort tidsinställda inlägg vilket jag gör 1-2 st om dagen.. Jag har ju min mobil, men jag har tyvärr gjort slut på all surf! Jag har fri surf men man har typ 1gb eller vad det är i månaden, och den är slut! :o Får ny om ca en vecka.. Tills dess får jag helt enkelt anstränga mig ÄNNU mer för att kunna blogga ordentligt med tidsinställda inlägg. Och ni får bli bättre på att kommentera. Lovely plan?!

Hemma och massor av grejer

Kom precis från stallet, för 8 minuter sedan för att vara exakt. Jag vart först i stallet för att Qlempan, Kiwi & Teddy vaccinerades, Rebell kollades & Trevinas öga kollades också. Fick något namn på något vi ska köpa till henne. Därefter åkte vi rally på fyrhjulingen, hahahha.. Helt klart det roligaste jag gjort på LÄNGE. Till tofta för att köpa glass och sedan vidare till havet och badade. Glömde säga att "vi" är Nathalie, Lena & Amanda. Lena & Amanda är Nathalies kompisar. :) Vi lekte rodeo i havet (japp, de är över 20 år men de kan man inte tro!). Haha, jag skrattade sjukt mycket.. Fick knappt någon luft. Därefter åkte vi racerbilen till Ytterby med "Jag kommer-Veronica Maggio" på högsta volym och de andra skrek som galningar med i låten.. Vi lämnade iallafall av Lena där och sedan vände vi och åkte tillbaka till stallet, jag Natta & Amanda. Hämtade in Qlempan och hon fick på sig flugtäcke och sedan ut igen. Tog in Kiwison och fixade massa med henne. Natta red även lite, gick superbra! :D:D Därefter red Natta lektion för Amanda och jag fotade. Dock bara med iPhonen, men nu ska jag hoppa in i duschen så hörs vi med bilder, filmer och massor av annat mumsigt efter det.

xoxo gossip girl

Havet nu

Strömmen har vart av för de håller på att greja utanför huset med massa kablar os.v os.v, därför jag inte har bloggat. Nu har Malou åkt och jag väntar på Natta ska komma. Vi ska åka och bada! Sedan ska vi till stallet och jag ska greja med Qlempan och Kiwi. :) Ohh, imorgon ska ju Qlempan till Alé, är jättenervös! :(

Hästarna 5 Juli




Som ni ser var våran outfit orange! Första gången faktiskt jag testar det på Trevina, really nice!
Red iallafall på ängen, dressyr. Hon var helt lösgjord & mjuk! Jättehärligt. :D Hon kändes mjuk i munnen & för hjälperna. Ställde åt alla håll, försökte göra skänkelvikningar åt båda hållen, jobbade henne på en volt i alla gångarter i båda varven och avslutade med ett race på ängen. :)

Outfit of the day:
Trevina:
Sadel - Pessoa
Träns - Ullared
Schabrak - Mustang (GBG horseshow 2011)
Lindor - Mustang (GBG horseshow 2011)
Boots - Natta vunnit på tävling

Amanda:
Ridstövlar - Cavallo (GBG horseshow 2011)
Ridbyxor - Ullared
Linne - Ginatricot
Hjälm - Eurolite

Qlempan fick gå "ponnyridning" med Tuva & Milo tillsammans med Emelie & Jocelyn på Teddy. :) Hon var glad över att äntligen få göra något. Hon ska btw på återbesök på torsdag, håll alla tummar ♥

Kiwison fick ingen som helst uppmärksamhet idag, förrutom klappar i hagen bara. IMORGON ska jag ta mig tid med henne, ska försöka lära känna henne ordentligt. Har aldrig fått någon tid till det känns det som! :(

Huvor + boots


1. Något franskt märke - Trehästar, min
2. ? - Trehästar, min
3. GG - Trehästar, min
Har en till, en Catago huva men den är borta :(

Svarta boots - Ullared, mina
Shire - GBG horseshow 2011, mina
Silver - Vunnit på  tävling, Nattas
Tygboots - ?, Nattas

Hästarna 4 Juli




Kul att de ser ut som att hon är helt svettig x)
Först red Vera en sväng på ca 10 minuter, sedan mötte vi Tuva på vägen och då fick de rida tillsammans upp till stallet. De red inte in i stallet utan jag lyfte upp dom igen för att ta en bild!

Natta red dressyrlektion för Amanda! :) Tog en massa kort, men eftersom blogg.se cpar ännu så får ni bildbomben en annan dag..! Hann inte se hela då Emelie & Vera ville tillbaka till stallet för Emelie skulle sova och Vera skulle rida!

Kiwison fick gå i stora hagen på ängen och äta gräs, dock bara i en halvtimme tillsammans med Teddy, Qlump och Midde. Vet inte om ni vet om att hon har haft fång?

Frukost -> havet!

Godmorgon.

Jag & Vera har varit vakna från klockan halv sju och jag somnade ca 3 inatt. Sovit ca 3,5 timme alltså. Jag är faktiskt pigg för att vara vid den här tiden på morgonen. Men satte på TV:n och la mig och somnade typ 10 minuter. Sedan legat och halvdegat i cirka 30 minuter. Nu ska vi kolla klart på någon postgubbe (nej inte postis per) och sedan frukost. Får se hur varmt det är ute, och isåfall gå ner till havet och bada! Ska även baka cupcakes med blåbär ;)

Kommer fler bilder på dom i nästa inlägg ^^

Mina & Nattas schabrak



1. Shockemöhle - Trehästar, mitt
2. Inget märke - Ullared, mitt
3. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, mitt
4. Showmaster - Fått av Elina, mitt
5. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas
6. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas
7. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas
8. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas
9. Kommer inte ihåg märket - Trehästar, Nattas
10. Något franskt märke - Trehästar, mitt
11. Mias RS - Trehästar, mitt
12. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, mitt
13. Lamicell - Trehästar, Nattas
14. Inget märke - Ullared, mitt
15. Inget märke - Ullared, mitt
16. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas
17. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas
18. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, mitt
19. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas
20. Kommer inte ihåg märket - MyOne, mitt
21. Danskt märke - GBG horseshow 2011, mitt
22. Z-täcket - Trehästar, mitt
23. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas
24. Libresse - Trehästar, mitt
25. Jul-schabrak - Ullared, mitt
26. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas
27. GBG horseshow 2010, mitt
28. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas
29. Copperfield - Ullared, mitt
30. Catago - Trehästar, Nattas
31. Kommer inte ihåg märket - Vet inte, Nattas

Vi är något av schabrakaholics ;)

Förlåt för ingen uppdatering

Hej och förlåt för ingen uppdatering. Är lite hejsan svejsan med den nu känner jag.. Blir bättre imorgon hoppas jag.
Är barnvakt, vi ska snart äta pannkakor och sedan kolla på film. Hon somnar antagligen till filmen och DÅ kommer bilder från dagen. Promise!

Barnet jag passar heter Vera och är min kusin, 6 år.

Vi hörs senare, runt 11-12 typ, haha!

Mina fina tjejer! <3

Stallet!

Nu ska jag ner, äta frukost, kolla på Gossip Girl avsnittet som kommer klockan 15.05 och sedan kommer Natta kort där efter. Ska till stallet, hon ska rida dressyrlektion för Amanda på Trevina, jag ska greja med Qlempan & Kiwi. Får se ifall Amanda kan hjälpa mig så kanske jag ska våga mig upp på Kiwi en stund. :)

Nu- frukost
.
Idag ska jag komma ihåg att fixa med schabrak-bilden!

Tävling.

http://nelliemma.blogg.se/2011/july/utlottning-av-en-sprillans-ny-grimma.html#comment

Fotografering 3 juli






Bildbomb, hästarna 3 Juli



















Nya hästen!

Midnight Boy aka Midde!
Cissi's häst som hon tar hand om åt en kompis. :)


Som vanligt när jag har mycket bilder att lägga upp cpar det.. Går inte att ladda upp! Står bara ERROR!! Gah, försöker senare men nu ser ni iallafall lite hur han ser ut ^^ Kommer bilder på ihopsläppet också så fort blogg.se vill samarbeta med mig!

Home again

Nu är jag hemma från stallet, har ridit, haft vattenkrig med Emelie & Tuva, badat i Tuvas mini-pool och fixat massor i stallet. Nu ska jag duscha och sedan kommer alla bilder på den nya hästen som kom igår eftermiddag! Sjukt fin!

Gammal bild på Trevina

Plans of the day

Åkte inte till Maja idag, för helt plötsligt i sista minuten kunde ingen köra mig :S

Nu ska jag äta frukost, sedan ska jag till stallet och rida Trevina. Vi ska rida ut och rida på de härliga skogsvägarna. Tänkte testa outfiten orange idag, hmm.. Tror de kommer vara ganska fult.. Menmen ;) Fick inspiration från Josefine (www.teamhusebacken.blogg.se) att fota alla schabrak, huvor, lindor os.v. Så de tänkte jag göra idag!


Gaammal dressyrbild :)

Rådjur!

Alldeles nyligen stog det ett rådjur utanför huset!


Kass bild, men ser ni att den har tungan ute? Så söt & så synd att bilden inte blev skarp! :(

Utvärdering - dressyrlektion 2 juli

Började med att rida på kvartslinjerna (linjen mellan medel-linjen & fyrkantsspåret) Eller tja, vi red där nästan hela passet förrutom volten då.. ;) Jobbade med ställningar i hörnpasseringar, lite allmänt med händer, armbågar och knän. Red hela ridpasset utan stigbyglar, nyttigt & jobbigt! Jobbade mycket med framåtbjudning och övergångar mellan alla tre gångarter. När vi var "färdiga" med det gjorde vi lite skänkelvikningar. Det var jätteroligt och nyttigt, något jag verkligen måste träna på. Trevina blir helt "stum" i sidan och lyssnar knappt. Men i slutet gick det mycket bättre och vi fick till några steg i båda varven. Jättenöjd! Fick henne mjuk och avslappnad i slutet också, är helt enkelt superduper nöjd och längtar redan till nästa ridlektion! :D



Rebell & Rubina 2 Juli


Tuva nådde inte till Rebellen så hon fick "hoppa" upp, såg så gulligt ut x)

Cissi & Rebellen :)

Rubina grejar med Tuvas hår!

Tuva fick rida på Rebellen till hagen :P

Rubina & Rebellen i hagen :)

Mobilblogg

Hej på er! Jag sitter just nu och äter en skitstark kycklinggryta med ris. Jättemumsigt ;) Iallafall tänkte jag säga att lektionen gick KANON!! Är supernöjd och kommer nog ha en go träningsvärk senare.. Berättar mer ingående senare. Men pga ösregn när jag red iväg beslöt jag mig för att inte ta med kameran. Självklart klarnade det upp när jag kom fram till Paddocken. Nåväl, Natta filmade lite så ska se till att få de filmerna snarast :) nu ska jag äta vidare, puss hej!

Lite bilder från igår!










Idag - Ridlektion

Idag ska jag rida ridlektion för Amanda Fredin. Hon har gått utbildning på Flyinge och Strömsholm och är jättebra! Har aldrig ridit en hel lektion för henne vad jag minns, men hon hjälper oss mycket med Kiwi just nu. Hon tar även hästar till tillridning osv. Det är hon som har Rubina förresten :)

En oförberedd Amanda ;D

Iallafall, så är våran outfit för dagen:
Jeansridbyxor . Cavallo-stövlar . Horseware-piké . Libresseschabrak . Rosa lindor . Eurolite-hjälm . Rosa dressyrspö .


www.nelliemma.blogg.se

Kolla in denna bloggen :D
En hästblogg som drivs av Nellie och Emma!
Klicka på bilden för att komma till bloggen.



Hästarna 1 Juli

Kom till stallet, tog på Qlempan flugspray och flugtäcket. Mamma gick på promenad med Kiwi i en timma och sedan betade hon med Qlempan & Kiwi på gräsmattan.

Min outfit;
*. Vanliga strumpor
*. Ridskor
*. Jeansridbyxor
*. Rött linne
Trevinas outfit;
*. Silverboots fram
*. Gult schabrak med röd passpoal
*. Pessoa sadel
*. Qlempans träns med gummibett och utan nosgrimma

Tala om missmatchning?
Red iallafall dressyr på ängen, sedan red Cissi lite :)


Nu har jag precis duschat, ska packa och sedan åka till pappa. Imorgon ska jag rida dressyrlektion, ska tänka igenom en outfit till det ikväll. Puss ♥

Ungefär en sån här härligt välmatchad outfit hade vi..
En bild till som http://nelliemma.blogg.se (Emma Breitenfellner) har fotat!

Beroende


Gossip Girl är verkligen bra! Är helt fast ♥ Tittar från helaste början på alla avsnitt och jag älskar verkligen catfighterna mellan Blair & Serena. Omg, nu ska jag äta frukost (gjorde aldrig det förrut) och kolla på avsnittet som snart går på tv, på 5an klockan 15.05. Kärlek till Gossip Girl

Godmorgon

Jag håller på att tänka igenom hur Trevina har gått i veckan och hur jag ska rida henne idag.

Måndag: Ängen, jag.
Tisdag: Kommer inte ihåg.
Onsdag: Skrittade ut, Natta.
Torsdag: Simmade i havet, Natta.
Fredag: Kommer inte på något roligt, jag.
Lördag: Dressyrlektion för Amanda, jag.
Söndag: Har inte fått reda på hur min dag ser ut ännu
.

Fotograf; Emma Breitenfellner

Nu ska jag kolla på mitt nya favoritprogram (Gossip Girl) och äta frukost samtidigt. Vi hörs senare!

Chiao.


RSS 2.0