30 September

Kom precis hem från skolan, sköönt att busschaffören var på gott humör så han körde mig ända hem.. UNDERBART tror jag det stavas ^^. Om ca en timma kommer Ann-Sofie (mammas kompis) och hämtar mig, vi ska möta upp mami i Nordstan, ska köpa vinterjacka, halsduk, vantar & mössa.. Och kläder då såklart.. Är i behov av nya tjocktröjor!!!!
Därefter hoppas jag kunna fjäska att få åka till My One när vi ändå är där, vill köpa en matchande huva till mitt nya schabrak till Lucky.. Men för att se det måste ni kolla på Allroundponnies eftersom det inte är tillåtet med hästsnack förrutom det här då eftersom det handlar om stan, hahaha.. Komplicerat men!

Därefter ska Ida komma till mig och vi ska till Alex och Kevin senare ikväll.. Amanda har tvingat oss ;)
Linn ska nog också dit skulle jag tro, längesen jag träffade Kevin & Alex asså, typ April tror jag..? Careface jag vet.
Men eftersom ALLA tjatar på att jag ska ha en blogg utan hästar får ni ta del av den extremt intressanta delen av mitt liv. Enjoy my moments. Jaaaa, upp tidigt imorgon för att göra en grej som inte har med den här bloggen att göra, Ida ska joina och fota! :) KUL! Men får väl klippa bort den jag sitter på då eftersom detta är en icke-hästblogg.. ASSÅÅÅ!
Detta är SÅÅÅÅ svårt. Jag är en h**t-tjej & kommer alltid att vara. Svårt att skriva utan att nämna ordet h**t.

Jag hoppas du är glad nu LINA ANDERSSON.

Back to Allroundponnies

Haha, jag vet att jag byter hela tiden, men kommer börja på Allroundponnies nu ordentligt igen. So, hoppas vi ses där!

Here we go!

Nu härmar jag Maloousan.blogg.se med att köra uppdatering varje timma från & med 10.00, kommer alltså uppdatera till 10.00 imorgon. Så nu får ni banne mig kommentera och besöka bra idag :D

Godmorgon

Hej!

Nu ska jag klä på mig, sticka ut och fodra hästarna & katterna, fixa mig inför skolan och sedan gå i regnet :( Tråkigt och hemskt.. Idag ska jag hämta Vera och Tuva efter skolan, de ska följa med hem. Ska passa dom ett tag. Vi ska fixa ute i stallet, greja med kattungarna och lite sådant. :)

Peppa varandra!

Jag har nog världens sämsta självförtroende och jag vet det så väl men vet inte riktigt vad jag ska göra åt det, men jag försöker peppa mig själv med att det finns folk som är lika osäkra som mig.

Men varför får man dåligt självförtroende?
Hur många har INTE fått en kommentar om sin ridning, sin klädsel, sina hästar os.v.?
Ibland vågar jag inte ens skriva ut saker här på bloggen, eller berätta för några av mina vänner saker om mina hästar/mig för att jag inte vill ha någon "taskig" kommentar. Självklart vill jag ha kritik, fast skrivet på ett TREVLIGT sätt och inte "FAN VAD DÅLIGT DU RIDER".

När jag skulle på ridläger nu i somras var jag helt galet nervös för att folk skulle tycka jag red dåligt, hade fula grejer och att Trevina var ful (haha, nu kan jag faktiskt skratta åt det..) Jag var tillochmed så nervös att innan vi skulle åka satt jag och GRÄT. Men trots att jag inte har en enda kingsland grej tyckte folk mina outfit's var snygga. Ett bevis på att man inte behöver ha Kingsland för att vara snygg, right?

På alltför många bloggar läser man elaka kommentarer, MEN VARFÖR?
Vad är grejen att skriva taskiga saker om andras liv, om de vill ha omatchad outfit LÅT DOM, vill de ha en såkallat "gammalt ök" LÅT DOM, rider de dåligt LÅT DOM. Det blir inte bättre för att du bakom din datorskärm sitter och kommenterar sådant. Istället för att skriva sådant, skriv något SNÄLLT. Vem blir inte glad för en go & glad kommentar: "Ååhh, söt häst!" Vadfan vad som helst är bättre än något elakt.

Hur kan man ens med att skriva sådant som jag så ofta ser på TeamSL's, Dressyrmupparna's os.v.'s bloggar?
Man kan inte bedömma någons ridstil genom BILDER. Det är en enstaka sekund det ser ut som någon av de håller aningens hårt i ena tygeln, som bettet är påväg ut genom munnen, som man har hälen uppåt, som man sitter framåtlutad, som hästen går bakom lod, EN BILD KAN INTE SÄGA NÅGONTING.

Provridning - Titan



Här hoppade han av jäääääättelångt ifrån och därför jag sitter helt cp x)

Kommer film och mer bilder senare ikväll! :)
/Amanda

Kiara och Smilla

Nu är jag hemma igen, kattungarna är så sjukt söta. Kiara (den svarta) var så rädd när vi satte oss i bilen. Ville inte alls åka hemifrån.. Kände mig så hemsk! Hon fick iallafall sitta i mitt knä och då var hon lugnare till slut. :) Åkte till nästa katt-ställe och hämtade upp Smilla (den vita) som därefter fick sitta i mitt knä. Hon var hur lugn som helst i bilen och gjorde inte ett dugg. Hon klättrade runt på mig och bara kollade på allt.

Väl hemma så det första Smilla gjorde var att bara käka. Matglad? Kiara var jätte försiktig och bara kollade försiktigt runt sig.. Söte! :') Kiara fräste asmycket mot Smilla men hon brydde sig inte ens x)

Förutsägbar?


På engelskan idag fick alla varsin bok som engelskaläraren valt. Jag antar att jag är rätt förutsägbar. Se bara vilken bok jag fick! ;) Kul att för en gångs skull får alla någonting som man är intresserad av. CREED till Jenny!

Godmorgon

Hej på er.

Jag har precis vaknat och håller på att fixa mig inför skolan när jag kommer och tänka på att jag har värsta åsiktsinlägget att dela av mig med senare. Värt att läsa enligt mig då. :) IDAG kommer även våra två små kattemissar hem. Så gossigt ♥ Kanske även skulle med Ida Alaiso till hennes häst Hildur idag igen, men får se ifall jag kan eller inte. Beror på katterna! Och ska även rida Lucky! Fullt upp typ hela dagen idag.

Bild på Malou & Deddan från igår.

Sotenäs Div II

Bilderna är av allt annat än bra kvalité, hittade ingen bra inställning att fota inne i ett ridhus därför de är suddiga, mörka os.v. Men antar att det är bättre än ingenting. Jag är besviken på mig själv.



















Malou & Deddan















@ Malou

Förlåt för ingen uppdatering idag, men har inte haft någon tid alls. Red lektion i morse på Lucky och det gick sjukt bra! :D Han är grym. Därefter städade jag och fixade i stallet, åkte med Cissi och Tuva till Kungälv och shoppade lite.. ;) Men det vet ni ju redan. Därefter körde mamma mig till Malou's stall och jag har vart med henne hela dagen i stallet. Fixade med Deddan för imorgon ska de tävla! :D Har MASSOR med bilder.




Haha Emma.. Var tvungen.

















Färdigt!


Nu är mitt Justin Bieber engelska arbete färdigt, enjoy!

Idol

Är hemma nu och har precis anmält mig och Isabelle till Paren (vi är anmälda till både SM & NM). Fick höra att Humlan har skadat sig så får se ifall det är henne Isa har sen på tävlingen.. Kollar just nu på Idol och chattar faktiskt med ingen mindre än Nicholai Hollesen! ;)

Håller också på en ny header till Ida och kodar lite på min egna blogg..

Hemma

Har haft en seg dag i skolan idag, och efter den följde jag med Malou till hennes stall! :D Hjälpte henne att fixa åt Dartanjang (hennes ponny). Därefter kom mamma och nu är jag hemma. Ska snart ut och ta in hästarna för jag och mamma ska rida tillsammans idag. Hon på Trevina. Ska även betala anmälningsavgiften idag, ska tävla med Isabelle Hällström på Humlan! :) Och förhoppnigsvis med Linn Wing på någon annan ponny.. Med Isabelle ska jag ha Bella och Linn Wing isf Lucky. :)

Älskar bilden <3

Ny header!


Här är min nya header! Är inte färdigkodad ännu, men är faktiskt nöjd för att ha gjort den själv. :)

Gymkhanaträning





Gillar bilden väldigt mycket!


Älskar bilden <3








Är inte meningen att han ska bli min nya gymkhanaponny på heltid utan vi ska vara med på någon träning/tävling då & då för skojs skull. För han tyckte verkligen det var jättekul :D Och han var sååå duktig!

Vårat uppdrag är slutfört


Kommer massa mer bilder, men ville bara ge er en update innan ni tror jag har dött eller så.

Iväg på hemligt uppdrag

Nu ska jag sticka och klä på mig för att jag och Ida ska därefter ut i stallet och ta in Luckymannen, fixa hans mugg och packa hans grejer. Idag ska vi iväg på den "hemliga grejen" det är verkligen TOPSECRET! Nej det är det la inte, men jag vill inte säga någonting förrän det är gjort då jag vet att många har väldigt många åsikter. Jaoo!

Grymmaste arbetet?


Inte färdig ännu, men detta är mitt engelska-arbete!

Fixar för skolan

Har precis släppt ut hästarna i hagen, lyssnar på André ♥ och håller på att fixa mig inför skolan.
Alltså kan inte sluta tänka på André, underbara människa säger jag bara! Helt perfekt.

Mys <3

Efter stallmötet åkte jag, Natta och Cissi iväg till kattungarna, de är så roliga! De är överallt och ingenstans.. Tänk att mina två bebisar kommer på fredag! :D

Därefter fixade vi i stallet, tog in hästarna så nu är de inne inatt. Känns skönt!

Såg världens största snigel påväg hem idag.. Klart jag var tvungen att ta kort på den?

Tråkigt

Känns som att allt och alla är så grymt tråkiga (inklusive mig), att man inte orkar göra något, ingen blogg-lust eller någonting. Antar att de är den såkallade "höst-deppen" som kommer nu, men fy!
Jag har absolut inte lust till NÅGONTING, det enda jag kan tänka mig är att ligga i sängen och bara sova hela dagen.. Men har en massa "måsten" hela tiden, plugga, stallet, blogga, vara med kompisar och skolan. Tycker självklart de fortfarande är kul med hästar men alla har en down-period ibland och just nu är de en sådan, men de beror antagligen på vädret för de regnar, blåser och är kallt HELA tiden.

Lockande bild.... Vet vad som väntar om någon månad...

Idag ska jag rida ut på Lucky, ha stallmöte och göra färdigt SO:n, sedan ska jag bara soooova!

Irriterad och tävling

Sitter just nu och skriver ett SO-arbete som jag egentligen var färdig med, men min "arbetskompis" sa vid 22:00 att vi skulle göra varsina arbeten - och här är jag. Hittar INGEN fakta och jag är bara jätteirriterad för att jag inte kommer kunna visa upp något bra arbete imorgon, utan en jäkla film på all fakta. Känns jättebra.

Förövrigt är jag med och tävlar om lite saker ^^

http://johannagrant.se/2011/09/06/bloggtavling-3/#comments
http://showjumper.se/?p=3469#comments

Godnatt!

André, kalas och hästar

Jag har lyssnat på André heeeela dagen och jag fortsätter ännu! Har fixat in låten på spotify nu, underbart! ♥
Efter skolan följde jag med Ida hem en sväng, vi busade med Sara (hennes lillasyster) och lyssnade på min André!

perfektion. <3

Red ut en snabbis förrut med Natta och Trevina på Luckyloken! Söthästen var pigg! På torsdag ska vi testa på en grej som vi aldrig har gjort förrut, men skriver inte ut det förrän på torsdag för vill inte ha några negativa kommentarer om dä! ;)

everything sucks without you


Jag har blivit beroende av André, han är underbar på alla sätt & vis. ♥
Nu följer jag Idol och han ska komma 2a, han MÅSTE komma 2a!! <3

Vet inte hur jag gör för att alltid lyckas hitta dessa underbara killar som sjunger och är så jävla svåra att få..

Häst på Ullared?

http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/2011/09/lasarbild.html#comments

Klicka på länken! Gissa vem som kommer upp? ;)

I skolan..

Hej på er, efter mitt senaste inlägg igår så red jag Trevina och därefter åkte jag hem till Nathalie. Hon hade en 5-dagars kattunge och hennes mamma hemma. Så söta var dom! Kattbebisen var lixom såååå liten och den snuttade på mig, haha! :''''D♥

Dålig mobilbild.
Sedan så åkte vi och lämnade dom hos sina nya "ägare". Det var hemskt att ha dom i bilen, mamman var så orolig :(

Vi åt lasagne och sedan så kollade vi på 2 and a half men och sedan sov vi, astrött.. Nu är jag i skolan och vi jobbar på teknikarbetet vi har.. Vet inte vad jag ska skriva om bara :P

HEJ

Ska fixa inlägg nu, promise!

Två viktiga händelser!

Jag har varit ute och tävlat min första clearround med Lucky och min tredje med Trevina! Kom hem med 3 rosetter. 2 med Lucky och 1 med Trevina! :D Rev andra hindret pga min slöa ridning! :P

Jag har färgat håret brunt! Äntligen gjorde jag det. Första gången jag någonsin färgar håret & första gången någonsin som jag har brunt hår (logiskt?) Många har sagt att jag passar mycket bättre i brunt än blont så tror att brunt numera är min hårfärg!

Individuella SM 2011

Nu i helgen var jag och tävlade Individuella SM på Trevina, och det gick helt okej!
Första dagen var inte alls bra, fick ihop 28poäng på två heat, andra dagen gick det så jävla bra va! Hon lyssnade helt klockrent på mig och vi vann alla upphoppsgrenar och flera stycken andra grenar :D Vi fick ihop 22 poäng på bara ett heat! :D Eftersom det gick så sjukt dåligt första dagen, kom vi 7 poäng ifrån A-final..




Vi låg lika med Natalie-Floggy inför sista grenen, vilket gav mig sjukt mycket press. Sedan så var vi precis jämnlika när vi skulle ta sista flaggan och då missar jag den. Annars hade jag vunnit B-finalen, men istället kom jag 2a, nöjd ändå!

Nu taggar jag Par SM med Cecilia Kopp! :D

Bestämt mig

Nu har jag bestämt mig för att blogga själv igen. Kommer ha kvar Allroundponnies och blogga när jag har något att skriva om, jag känner mig knappt ens lockad på att blogga längre. Får helt enkelt se vad som händer! ^^ Men från och med nu uppdateras denna bloggen igen. /Amanda

RSS 2.0