Mina tankar just nu

..Sälen!
Går inte en dag utan att jag längtar tillbaka!♥
..Skolan!
Har grymme-mycket ångest för missar mycket nu, sista terminen å allt :(
..Gymkhanan!
Måste komma igång och åka på gymkhanaträningarna så jag kan uppfylla mitt mål som Junior guldmedaljör;)
..Bohuscupen!
Är hypernervös! :o
..Gymnasieval!
Är så osäker på om jag kommer in på den linjen jag vill, åhh trololol..
..Moppe!
Jag funderar på att ta moppekort nu;) Bara ett år efter men ^^

Elsas värld

Jag ligger i soffan och kollar på Elsas Värld, en grym serie. Dock hatar jag tv3 för de har så sjukt mycket reklam att man typ dör?! ;o Ska ta mig ork och lägga upp mina filmer på y-tube idag från i söndags.. Men hatar att ha PC för allt e så mycket mer komplicerat, saknar min mac så sjukt mycket. :(

Hemma idag också

Hellu.. Mår allt annat än bra idag också så är hemma ytterligare en dag. Vaknade inatt av att jag hade börjat blöda näsblod, hade blod över hela händerna å ansiktet os.v. Uuusch! :(

Jag har kollat på Elsas Mode eller vad hennes serie heter på 3play, okej serie när det inte finns något annat att se på.. ;) Ska även plugga SO..... Döötråkigt:( Ringde datorkillen på skolan förrut, han sa att han hade papper till mig som vi behövde för något med försäkringen.. Ångest för min dator jao :(

Tiff får pryda inlägget;)


Natti

Nu har jag kollat alla avsnitt av ponnyakuten och mina favoriter i programmet är utan tvekan Shirin och Tilda! Tycker även Isabella verkar rätt go ^^. Kollade på mitt nya favoritprogram förrut, Mammor och minimodeller! :)

Menmen, nu ska jag sova. Hörs imon!! :)


Bläblä

Hej, jag är hemma idag för jag har feber och mår skit! Ömmar i hela kroppen och dunkar i hela huvudet, har slemhosta och det känns som att jag ska kräks. Ingen go känsla asså.. Jag gick och la mig vid 8 igår och sov till halv2 innan jag vaknade och var kallsvettig, därefter somnade jag till 4 och sedan till halv 7, vid 7 ringde mina alarm och då ringde jag mamma, jag känner att jag inte skulle klarat av en dag i skolan. Så somnade om till halv 9 när pappa lämnade Tiff och sedan somnade jag om till nu.. Nu måste jag kasta mig upp för å släppa ut hästarna. Jisses va sent de får komma ut idag. :/ nåja, ska spendera min dag i soffan med matteboken i högsta hugg, so-arbete och så vidare.

Ha en bra dag ni andra.
På bilden här nedan är det Lisa Ågren(min favoritbloggerska) och Golden Rainman! ;) Detta är bara en iPhone bild, har fler på kameran.


Hemma efter en lång dag

Hej jag vet att jag är sämst och inte borde ha en blogg, men det har jag i vilket fall. Jag uppdaterar typ aldrig men just nu är anledningarna

1) Jag har ingen dator med mina bilder som jag förstår mig på.
2) Jag har feber
3) Inget kul att skriva om
4) Ni som kommenterar verkar vara lite.. off?

That's why. Men nu är jag iallafall hemma efter en lång och plågsam dag på Billdal. Första klassen (70cm) gick det inte alls bra, fick inte igång honom på framridningen så som jag behöver pga att det var otroligt mycket folk & otroligt lite plats. Så kunde inte gasa på honom vilket resulterade i en seg och trög Lucky. Inne på banan försökte jag få igång honom så gott jag kunde, och fick över honom på ettan, ett stopp på tvåan och sedan ett stopp på fyran innan han kom igång över de 4 sista hindrena. Kommer film.

Andra rundan (80cm) fick jag igång honom mer på framridningen, men inte så mycket jag skulle behöva. Så in på banan och jag märkte att han inte sög mot första, så fick driva som tusan men blev ett stopp. Därefter rullade allt på ordentligt och han ökade farten efter varenda hinder, då kände jag minsann igen min lille tok ;) Kommer film.

Och som ni säkert vet så var Lisa Ågren och Golden Rainman där! :D Jag har alltid haft en crush på Ragge och att få se honom IRL var sjukt, han var om möjligt ÄNNU finare än på bilderna. Smygfotade en bild på dom, haha..

Nu har jag antagligen feber så ska in i duschen nu och duscha ett par timmar. Sedan ska jag sova, är sjukt trött och jag har ont överallt, måste ändå till skolan imon så får göra allt jag kan för att bli frisk. Kommer bilder + filmer såfort jag orkar ladda in dom till datorn, oki?

Lucky 28/1












Kommer även lite snuttar från galoppen sen. :)

Sälen bilder del 1






våra fina vänner patrik & daniel

HAHAHA, okej. fråga inte.


kommer fler bilder senare, nu ut till stallet!

Go´morron

Hej bloggisch!

Jag har precis vaknat och ätit pannkakor till frukost. Snart kommer mamma och då ska jag åka hem för att rida Lucky. Får se hur det ska gå att rida honom utan att få skitont i magen men haha.. Eftersom det är snö kanske jag kan tvinga någon att fota oss i snön. Häähä. Ska sedan fixa iordning honom och packa inför pay and jumpen imorgon, samt fixa vägbeskrivning os.v. Jag har ännu inte bestämt outfit, men det ska INTE vara JW-schabraket och det, även fast jag älskar den outfiten högt så hade jag den på Troya och på Östergård, nu får det allt vara nått nytt ;) Funderar på gult eller grönt, men får se vad han passar bäst i.

Jag ska försöka blogga lite mer nu, jag ska nämnligen tvinga pappa att jag kan få ta med mig denna datorn hem till mami, bara till måndag då jag ska fråga Linn om jag kan låna hennes macbook som hon ändå inte använder, den ligger i mitt skåp ;)

Dator på inlämning

Hej, min uppdatering har vart lika med noll, förlåååt men har haft mycket annat att göra & tänka på. Men nu är jag iallafall hemma från Sälen, kom hem inatt men då sov jag hos Ida. Efter skolan idag åkte jag, Evelina, Patricia, Matilda & Ida till Göteborg för att jag skulle pierca min navel, fysatan vad nervös jag var och jävlar vad ont det gjorde. USCH! ;o Om jag hade vetat att det skulle göra så grovt ont hade jag aldrig gjort det. Men nu är det gjort och jag skrek när han tryckte igenom nålen. FML. Hehe, nu kan jag knappt röra mig utan att det gör jävligt ont men det hade jag nästan räknat med.

Sedan gick jag, Matilda & Patricia till Macforum för att jag skulle lämna in min dator.. Hehe.. Var nervös även då, för att jag har ju smart som jag är råkat spilla en festis över datorn när den var uppfälld och igång, så det kom ner i hårddisken och det har nu skärt sig eller något.. Kan i princip räkna med att aldrig få återse den, känns kasst eftersom jag inte har hunnit lägga över alla bilder till min externa, glömde ju ta med den till sälen.. Bläääääkkk.

Nu vet ni iallafall vad som händer i mitt liv, på söndag blir det pay & jump på Billdal. :) Peace!

Jag ♥ Bloggar

Jag läser hela 41 bloggar, så jag orkar inte sätta och klistra in headers på alla bloggar, så därför får ni headers på mina 5 favoritbloggar och så länkar till resten ^^ Klicka på headrarna så kommer ni till de bloggarna.


Sofia Genne

Linn Strelin

Andrea Olsson & Elisabeth Ågren

Sara Carlsson

Jessica Christoffersson

http://emmabreitenfellners.blogg.se/
http://shottas.se/
http://dressyrmupparna.se/
http://nellieberntsson.se/
http://adampluttislarsson.blogg.se/
http://johannagrant.se/
http://www.ponnysanning.se/
http://fantasias.blogg.se/
http://maloousan.blogg.se/
http://tacc.blogg.se/
http://minponnyochjag.webblogg.se/
http://saraaholgersson.blogg.se/
http://allroundtjejorna.blogg.se
http://batts.blogg.se/
http://fokis.se/
http://slemsemlan.blogg.se/
http://dressyrfjollorna.blogg.se/
http://myakesson.blogg.se/
http://kobsas.blogspot.com/
http://idaasponnyblogg.blogg.se/
http://missalaiso.blogg.se/
http://justindrewbieber.blogg.se/
http://www.kissies.se/
http://ponnybruden.blogg.se/
http://aannalinneaellinor.blogg.se/
http://linnolsson.se
http://jsvbengtsson.blogg.se
http://lovemypony.blogg.se/
http://claraslife.devote.se/
http://med.blogg.se/
http://blixtenmclina.blogg.se/
http://livethelifeyoulove.devote.se/
http://braveheartt.bloggplatsen.se/
http://andrezuniga.myshowroom.se/
http://annaellinor.devote.se
http://darios.se

Beroende av...

..Gossip Girl
..2 and a half men
..Twilight
..Facebook
..Min iPhone
..Musik

4 månader kvar..

..tills Qlempan & Kiwi ska föla!

Här är hingsten som de är betäckta med! :D

Kiwi & Qlemp i transporten

Pucchini ox

Pucchini ox

Brudarna & en annan häst de gick tillsammans med

Ett föl av Pucchini

Pucchini ox

Pucchini ox

Dag 3 - Mina kompisar

Mina vänner, oh jesus! Hatar att göra sånt här men ^^

Evelina, Ida, Ida, Malou, Emma, Patricia, Asker, Sara, Amanda, Julia, Ellen, Vidar, John, Oliver, Zacharias, Kalle, Joel, Linn, Sara, Cecilia & Matilda.

Skolresa

Snart ska alla vi 9or dra iväg på våran efterlängade skolresa, jag och många andra vill åka till Kroatien, först ville vi åka till Malta, men är bara fest-droger-våldtäkter där enligt många, så det är nej på det. Nu kämpar vi för Kroatien! Huuuuur kul skulle vi inte kunna ha där lixom?
Synd bara att jag har världens tråkigaste klass som vill åka till Polen, KUL att gråta den allra sista tiden vi har tillsammans. Men hellre Polen än Berlin/Rom iallafall!!

Hos Alaiso

Jag är just nu hemma hos Alaiso med Matilda, vi pratar, packar och planerar, höhö. Goosi <3
Just nu är samtalsämnet trosor & BH:ar, hahaha.. Jag orkar inte x'D

Brudz

Jessica föreläser

Idag ska Emmas syster Jessica föreläsa för oss 9or om sitt år i Kenya! :) Så nu sitter vi alla spänt och väntar, haha ;)


Dag 2 - Staden där du bor

Jag bor i Sveriges bästa stad - Göteborg!


Dag 1 - Berätta om dig själv

Jag heter Amanda Josefsson, 15 (snart 16)år gammal, älskar foto, hästar och vänner, killar och ja, allt annat som en vanlig tonåring gillar ;) Jag är oftast en glad person, står på mig och tål inte skitsnack. Jag har två egna hästar som heter Qlementine och Lucky, och min mamma har en som heter Kiwi. Jag tävlar hoppning och gymkhana. Jag går på en friskola, som jag just för tillfället inte är nöjd med. Ska snart börja på gymnasiet och som första val står det estet/media. Mitt motto är: i'm just going to learn how to expect the lowest out of people i thought the highest of och everything happens for a reason.

Hemma från göteborg

Tog en tripp till Backaplan med mamma idag, skulle köpa lite grejer inför Sälen på söndag, men istället blev det en hel massa icke-planerade köp! Bland annat en OnePiece, sååå underbart. :D Jag ville helst ha en rosa, men det fanns inga fina någonstans så blev en urfin blå :) De rosa var antingen smutsrosa eller sådär blekrosa, skaré vara rosa så ska det vara skrikrosa!

Vantar från Stadium

Jeans från Gina

Pyjamas från Gina

Linne och BH från Gina


BRA LÅTAR!




En häst från varje kategori

Hade jag fått välja EN ponny ur varje kategori, som jag skulle vilja vara ägare till, utan mina egna då, så hade detta vart mina självklara val. Utan att blinka! Ironiskt så är nästan alla "blogg-hästar".

A-ponny
Andrea's f.d shettis Diameter.
Den här filmen är SÅ värd att se, kolla vilket band Andrea & Diameter hade. Otroligt synd att det finns missunsamma människor här i världen. :/


B-ponny
Sofia's f.d ponny Stenbroåsens Candy.
http://migrated.ifokus.se/uploads/06d/06dc868b7b17b1fa52a352cadb724fdb/maj1.jpg

C-ponny
Caroline's ponny Special.

D-ponny
En häst jag alltid har gillat, som jag verkligen tycker förtjänar denna platsen är..
Johanna's f.d ponny Chaboukie, vila i frid finaste hästen. ♥

Stor häst
Caroline's häst Patricks.

Cabare 2012!

Woaah, it's gonna be awesome!
Idag bestämdes cabarén inför våren, Sweeny Todd med inslag av Michael Jackson.


Twilight


Just nu är jag hos Malou, vi kollar på Twilight Eclipse och damn vad jag älskar Twilight. ;) Jag ska sova hos henne inatt, och imorgon ska vi till skolan.. Usch, men är mysigt med en prat-kväll som jag & Malou alltid har, fast nu med inslag av Twilight. Jag kan inte sluta skratta åt detta.

Jacob: "I kissed Bella, and she broke her hand, when she hit me in the face."

Natti babes. ♥
Och jag hoppas verkligen att ni kommenterar bättre, blir nästan deprimerad nu ju!?! ;o

Uteritt med Malle & Ida

Var ute och red med Malou och Ida idag, vi red en kort sväng bara, grisigt kallt ute. Lucky var otroligt pigg och ville verkligen röra på sig, prinsen. Red barbacka och då brukar han bli ännu piggare men det var mysigt att rida ut alla tre. Mongohästen "rymde" två gånger idag, först vid insläppet så släppte Ida honom så skulle jag ta honom i backen, men han fintar mig och springer in i stallet, sedan när han inser att han inte kommer in i stallet så springer han tillbaka uppför backen och då får jag fånga honom. Efter ridningen när jag skulle mocka ville han inte alls vara kvar i boxen så han stack iväg en liten bit men kom snabbt tillbaka, knäppa häst! ;)

Min helg

Fredag; Skolan, Sara, Evelina, Patricia, Asker, Ida sov hos mig.

Lördag; J & B kom hit och red, städade i massor, Ewe kom hit och vi drog upp till Ylvas inflyttningsfest, var där i ett par timmar och hade urkul, sedan vid 11 tiden drog vi till Joel, körde vilse och sedan hittade vi. Hahaha, filmkväll och vid 5 tiden så drog vi hem till Evelina, pratade läänge och sedan sov vi.

Söndag; Jag vaknade vid 1 tiden, Eve sov, mamma kom vid 3 och vi åkte till Kungälv och handlade. Fixade för hästarna sedan när vi kom hem och därefter fixade jag hemma, duschade os.v.

Ett år gammal bild, tack gode gud för att man förändras.

2012's citat

I'm just going to learn how to expect the lowest out of people I thought the highest of.

Jag älskar att läsa quotes, gör det varje kväll, men detta har fastnat i mitt huvud sedan jag såg den för första gången i slutet av 2011, och den har hjälpt mig sjukt mycket. Och den är SÅ sann.

Gymnasieval hit & dit.

Jag har gjort ett av mina 4 gymnasieval. Jag har beslutsångest över hur jag ska göra med de andra, jag vet inte vilket jag vill ha som 2:a, 3:e os.v... Första val är iallafall estet/media på Mimers Hus. Tror andra blir samhäll på mimers, tredje samhäll på kitas, fjärde resturang & livsmedel eller vad det heter, på Mimers.

Ni som också ska välja gymnasium nu, vad har ni för planer?

Don't cry, just say fuck you and smile.


True words.

Ny parfym

Mamma och Ulf kom hem från Spanien igår, jag fick en Britney Spears parfym som heter "Curious". Såhär ser den ut!


Sovmorgon

Hej :) Jag och Evelina drog hem från Joel vid halv 6 inatt. Jävlar vad trött jag var efter två skräckfilmer, The Ring och någon konstig film på ett hotell där det var en demon os.v. Var inte rädd för jag var mest trött och hade mycket i tankarna. Men det var mysigt att träffa John, Vidar, Kalle, Joel och Daniel. :)

Har blivit bombad med SMS imorse, det var inte roligt, så nu är jag vaken medan Evelina sover sin skönhetssömn. Snart kommer min mamma och vi ska åka och handla, sedan fixa stallet. :) Luv ja


Sälen <3

Idag ska jag dra till Sälen med underbara Alaiso & Matilda! ♥ Mina babes och jag ska ha en urkul vecka med massa snygga killar, hahah.. ;) Nej men det kommer säkerligen bli urkul, jag kan inte åka skidor men det är ett senare problem. Matilda & Ida ska lära mig att åka, så det blir säkert bra. ;D Haha, bara jag inte bryter något så är jag glad.. :)



Wallawalla

Hej käraste. Jag och ewe drog upp till min systers inflyttningsfest och det var jävligt kul. Haha! Sedan åkte vi moppe till hit vi är nu, hos Joäl. Sedan ska vi sleepa hos Ewe sent inatt. Är så jävla flömmig och EB så ni fattar inte. Lajv ja


Up'n go

Nu ska jag snart sticka iväg, Evelina är påväg. :)

Vi ska på lan, hehe. Är allt annat än pepp på det, vill helst bara vara hemma och sova.. Mähäh.. Men vad gör man inte för sina vänner...... Skräckfilm ikväll, yeho vad jag är taggad, nej. Haha jag är så positiv, får tänka att det är helg, jag löste en viktig del av mitt liv så det borde egentligen vara på topp. Men ah, är bara trött. Ska sova hos Ewe inatt, längtar tills vi ska sova, haha.. :P
Imon ska jag rida Looken någonstans, Jossan & Belle red idag.
image description

Släktforskar ;)

Patricia visade mig en grym sida där man kan kolla upp hästar typ, så jag har nu kollat Qlempans & Trevinas pappa, Trevallion Quaker och Ellens pappa, Carolinas Foxglove.

Trevallion Quaker, - Qlemps & Trelles pappa

Carolinas Foxglove - Trevinas morfar.
VISST LIKA?

Morning sunshines

Hej babes, jag har just gått upp, men jag har vart vaken ett tag. Idag kommer min mamma och Ulf hem, men jag ska antagligen iväg på lan, vet inte hur jag känner. Är så jävla trött och att jag inte har hunnit träffa mamma innan. Men japp, you will see what I'm doing tonight. Känner mest för att vara hemma men har ändå "lovat" mina vänner att vara med dom.

Igår så var jag med mina flickor, de är bäst! Jag var allt annat än på topp igår, fick äntligen prata ut med en person som jag mått så sjukt dåligt över, men nu är det en helt annan känsla då jag vet att han bryr sig om mig och tänker på mig. :) ♥ Känns bra, men nu är det löst! :D

Förlåt-snack

Jag vet, bloggen har vart allt annat än uppdaterad den senaste veckan, men ibland blir det så och då får man nästan bara gilla läget.. Jag försöker allt jag kan, men ibland har jag ingenting att skriva vilket blir mest strö-inlägg vilket för mig är helt onödigt. Min mor åkte utomlands i lördags natt, och då sov Evelina hos mig den natten, dagen efter var Alaiso, Evelina & Asker hos mig, natten till måndag & tisdag sov Emelie hemma hos mig, natten till onsdag sov jag hos Emelie och på dagen åkte hon till Thailand i en månad. Natten till torsdag sov jag hos Evelina, och natten till idag (fredag) sov jag hos Malou med Sara, och inatt sover mina friendz här. Imorgon kommer mor hem igen :) Och jag ska på lan imon så sover över hos Joel, haha, jag har inte sovit hemma sedan tisdag. Yähää.
Nu vet ni hela min vecka, och nu kommer dagens planer.

Grymmeful bild, men här ser ni mitt nya hår iaf ^^

Först skolan, sedan hem och hjälpte SJ med Kiwison en stund, hon hade vart en jävel igår tydligen men snäll idag. Därefter fixade jag det sista för hästarna, Natta hade mockat <33333, och nu sitter jag här och väntar på att Patricia, Sara, Asker & Evelina ska komma. :) Vi ska se på Fredagen den 13:e tänkte jag, är typ rädd bara jag tänker på de.. Wooopa! Känner jag INTE. SJ kommer antagligen senare, hon är på Disney on Ice för tillfället. ;)

I skolan

Hej på er babes. Jag är just nu i skolan och jag har SO, otroligt tråkigt. Jag, Malou och Sara somnade sent inatt och jag var otroligt trött i morse. På något vänster lyckades vi alla tre stänga av alla våra alarm vi ställt på alla tre telefoner. Smidigt?! Nej. Så vi vaknade halv 9, vi börjar tio i 9. Stressigt, stressigt! Vi missade bara mentorstiden, så det gjorde inte så mycket. Lärarna skrattade bara åt mig för att jag "alltid" försover mig -.- Vilket jag inte gör. Men ah, borde lyssna på A-F, men hon pratar så sjukt mycket att jag tappar intresset såfort jag hör henne prata om detta. Vill bara sätta igång med vårat arbete nu, så det kan bli färdigt. Woooopa!

Är DÖkär i min nya design. Jossan är så awesome. <3

Idag ska jag ha mys med mina brudar, Pattefnatte, Äwä, Askeeer och förhoppningsvis Åke & Maloij :)

@ Malousan

Hejsan babes, jag är just nu hemma hos Malousan och vi har pratkväll, hon, jag & Sara. Mysigt :)
Såg att världens bästa Josefine har fixat med min blogg, gah! Jag slutar aldrig att förundras hur jävla bra hon är va :o Fattar inte.. HÄR HAR NI VÄRLDENS FETASTE LÄNK TILL EN GRYM BLOGGERSKA.

Woaah, trodde inte det kunde bli bättre efter min gamla header, men fan vad fel man kan ha!

In school

Hello babes.. :)

Jag är i skolan just nu, och jag sitter i bildsalen för att prata lite om London-resan vi var på i 8an och lite cabaré snack. Det är aschill, hähä. Idag ska jag hem, fixa hästarna och sedan ska jag antagligen sova hos någon av mina vänner. Hähähääää :))

Förresten! Idag blev jag medlem på adsettings.com! Klicka på bilden i menyn så kommer ni direkt dit ni anmäler er. :D Gratis & man tjänar pengar på't. Grymt att kunna tjäna pengar på att blogga på blogg.se :)

Trött som ett as

Hej, jag är just nu supertrött och detta är absolut sista inlägget för idag. Imorgon är det en ny blogg-dag och ni ska banne mig förvänta er uppdatering. BTW, mitt hår när jag hade medlet i ^^

Färgar & klipper håret

Just nu är jag hemma hos Evelina, och hon har klippt lite på mitt hår och nu håller hon på att färga det. Jag är übernervös eftersom det är första gången hon färgar någons hår, hehe... Well, får hoppas att det blir bra! :)
Jag vågar typ inte sitta med datorn ifalll det kommer någon färg på den, så jag är lite gangster. Men jag måste ju uppdatera min blogg! :) Bytheway ska jag fråga Josefine hur det går med min header, om hon har hunnit börja eller så ännu. :) Håller alla tummar jag har, dvs 2!..

BTW, ingen av er har väl missat världens bästa blogg? Klicka HÄR för att komma dit.

Key to my heart

Japp, nu ska jag iallafall sticka ut till stallet och ta hand om mina kära hästar. Därefter ska jag åka hem till Evelina där jag ska spendera natten. Jag är helt sjukt trött och därför ska vi lägga oss redan halv 10. Vi ska ligga och prata en timma och senast sova halv 11. Jag tror knappast att vi kommer att hålla det, men vi kan ju alltid hålla tummarna eftersom jag är heeeeelt slut. Japp, nu vet ni det!

Grym låt! Jessica Jarell - Key to my heart.

Godmorgon världen

Idag är det en ny dag och jag tänkte även säga att det där med att sova halv 12, gick sådär. Somnade halv 3, jag och Emelie kollade på À Little bit of Heaven. Hemsk film, jag grät! :(


Frågestund!

Nu har jag frågestund, kommer svara i ett videoinlägg! :D

GET A LIFE.

Jahopp, uthängd på en idiotisk skvallerblogg igen. Somliga människor bör skaffa ett liv snarast, jag förstår inte? Hur kan man på fullaste allvar hänga ut en människa, som de inte känner och inte har en aning om bakgrunden? IOCHFÖRSIG tog denna bloggare "bara" bilder på mig när jag var LITEN, så det rör mig inte så mycket i ryggen ändå, men på de människor som faktiskt är i den åldern de är nu då? Hur fan tror ni att det känns för dom?

Som tur är har jag satt bästa Hanne på detta uppdraget att anmäla denna bloggen. Jag själv förstår inte hur man gör eftersom jag är en blogg.se-bloggare medan hon bloggar på blogspot. Jag är oändligt tacksam!! Även fast det inte betyder så mycket för mig, ska fan inte folk få tro att de kan skriva & göra som de vill med MINA bilder och MIN text. Jag förstår inte ens hur man kan göra så. Är inte så jävla kul att få ett SMS på matte-lektionen idag att jag borde kolla den idiotiska bloggen jag blev uthängd på igår också. Jahopp, sedärja! Ett inlägg att jag tydligen inte kan rida en häst i form. Det värsta är bara att jag VET att det är någon jag VET som har den där bloggen, eftersom personen uppenbarligen läser min blogg, eftersom att det är bilder jag har lagt ut på MIN blogg, och ingen annan har lagt ut någon gång! :S Så om du driver bloggen ryttarmosaren, lägg ALDRIG mer ut bilder på mig utan mitt tillstånd.

Nödvändig fakta om mig

» Jag har otroligt mycket i tankarna nu som är jobbigt att tänka på.
» Jag älskar min dagbok, jag skriver i den hela tiden, tänker på den hela tiden.
» Jag älskar att läsa quotes på twitter. @Girlsfacts & @Sayingsforgirls.
» Jag är rädd för att bli kär.
» Jag älskar låten Krossa alla fönster.
» Älskar uttrycket: "Aprés la pluie vient le soleil."
betyder: efter regn kommer solsken.

Haha, asså bilden ;D

Mandieh


Låten är kärlek! ♥

2012 är mitt år, så är det bara. Jag ska göra detta året till det bästa jag någonsin vart med om, ifall det eventuellt blir det allra sista vi lever. Jag ska våga ta risker, våga chansa, våga stå för mig själv och göra det jag vill, jag ska inte göra saker enbart för att göra andra lyckliga, jag ska fightas bredvid mina vänner och veta vart jag har varenda en. Pratar folk bakom ryggen på mig, kan de förvänta sig att jag inte kommer acceptera det längre. Nu är jag ett år äldre, ett år mognare, ett år klokare.

Haha, überglad tjej från London! ;)

Life is short, so live it up, drink it down, laugh it off, avoid the bullshit, take chances and never have regrets. Because at one point everything you did was exactly what you wanted.

Waaaa (Malou-skrik)

Haha, jag tänker Malous skrik i huvudet när hon gör något äckligt hahhahahaa. Okej, det lät fel. Men när hon t.e.x trillar i hästbajs hon gjorde för någon vecka sedan, sånt skrik! Höhöhö. Det är nog det enda som får mig på bra humör just nu. Jag är så jävla trött att jag är arg. Jag somnade trots allt försent igår, men på något sätt hade jag ändå räknat med det, från att gå från 8 på morgonen till 2 är ändå ett stort steg. Ikväll blir det absolut senast halv 12. Jag SKA hålla det, för att jag hatar när man går upp och är så trött att man känns febrig. Iallafall är jag uppe, sminkad, påklädd och håller på att äta frukost. Usch, jag hatar att äta frukost såhär tidigt, så är bara lite yoghurt. Jag är inte biggest fan av skolmaten, så måste äta något innan middag ikväll lixom.. ^^

Efter skolan ska jag möta upp Slem vid Oasen och vi ska simma, sedan kolla på Dear John tror jag(?) och äta mat. Sova där inatt, och imorgon åker hon till Thailand, varför känns det som att jag är den enda kvar i Sverige?

Hahah, gammal bild jaoooo!

W T F ?


Jag måste bara få LOL:a detta, seriöst? Hur kan det vara kul att sitta och leta upp bilder på internet, redigera dom så att ryttarna ser ut att vaa sjukt förstora för sina hästar? För det första finns det folk som tar illa upp (jag bryr mig inte så värst mycket eftersom att Linus var en ponny jag inte var förstor för) men jag menar, det fanns fler människor som blev uthängda i en idiotisk blogg som kallar sig för ryttarmosaren. (inte ens värd en länk). Jag har iallafall anmält både ryttarmosaren och bloggen som gjorde dessa bilder. Jag tänker inte acceptera sådant här.

Avundsjuk? Näeäeeee

Åh vad glad man blir när man klickar in på sin mors blogg och ser dessa bilder.. Woopaa! Glad att man är hemma i värmen.




Nu efter lite tårar efter dessa bilder (hahaha) så ska jag nu se på världens bästa serie, two and a half men. Jag taggar för fullt inför skolan imorgon, yää vad kul det ska bli! :D INTE. Fast träffa PATTE är alltid kul! :D <3

Deprimerande :(


Åh, vad jag är taggad på att gå upp imorgon, woopaaa. Jag som inte ens klarar av att gå upp vid 10 längre, fyfan. Deprimerande är vad det är! :'( Jag är så otroligt otaggad på skola, så det är läskigt. Det enda jag saknar är att umgås med mina vänner, men det gör jag iof på loven också. Men ahhh.. Får tänka att jag faktist fått fler lovdagar än andra, så är väl något att vara glad över.... R.I.P mig själv. :'(

Sometimes you have to let go to see if there was anything worth holding on to. ♥

Ridtur i snön

Jag fattar inte heller varför det blev sådan konstig text på detta inlägget..?

Var ute och red med Emelie på Trevina, Ida på Kiwi och jag på Lucky förrut i snön. Det var svinigt kallt ute, men känslan att rida i årets första snö är inte beskrivlig. :D Mysigt!

Finaste prinsen <3

Äntligen!

Låter bilden tala för sig själv. Kul att se fram emot att gå in på facebook. NOT!


Tieco

När Qlempan blev halt ett litet tag hösten 2009, fick jag rida min f.d gymkhanatränares c-ponny Ticko som precis hade blivit valack ;) Han var 8 år då om jag minns rätt, och skulle tränas i gymkhana. Jag red dressyrlektion för Nathalie en dag på honom, här är lite bilder från det :) Jag var så kär i honom och blev jätteledsen när han såldes. En underbart go ponny jag GÄRNA hade velat köpa. Helt sjukt vad jag saknar när man var liten, kunde se liten ut på en liten c-ponny, och bara chilla.. Nu är det helt annat..


Grymt hård hand.



Jag har för mig att han såldes till en ridskola som ligger väldigt långt från Göteborg, typ Lysekil eller något sådant..?
Men om någon av er vet vart han befinner sig blir jag oerhört glad! <3

Myskväll med världens bästa syster

Var ute och fixade hos hästarna efter förra inlägget, min syster är snart här och vi ska kolla på Twilight, äta räkmackor och bara chilla. Jag är trött efter en låång vecka med otroligt lite sömn, så ska bli skönt att lägga sig tidigt och gå upp normal tid. På tisdag börjar ju skolan, så jag känner lite FML känsla. Får bara göra det bästa av situationen och nu är det ju 2012, mitt & möjligheternas år. Jag ska verkligen skriva dagbok varenda dag, alla mina tankar ska finnas i denna älskade bok. Varenda en av dom, och ingen ska någonsin få läsa dom.

Jag lever

Hej på er underbaringar. Jag har verkligen tänkt på att blogga och försökt, men eftersom kvällen tillbringades med tre helgalna brudar så fanns det inte så värst mycket tid till det ändå. Nu har jag iallafall införskaffat mig min dagbok och jag är helt totally in love with it. Ska pimpa den bara, för nu är den rätt tråkig.. ;D Iallafall ska jag nu snart sticka ut i stallet, och Hanne! Du som ville ha nya bilder på mina schabrak, jag kan fixa det så snart som möjligt. :) Kanske idag.

Idag blir det bättre uppdatering, jag svär. ♥

Jag & Fnatt hos Alaiso

Mys med rädsla

Hehe.. Japp.. Läs bara!


Marabou

Sommaren 2010 var en 3årig b-ponny Marabou i mitt förra stall, ägaren sa att jag gärna fick hjälpa till att rida in honom, så ett par gånger satt jag på honom. Han var jättesnäll de första gångerna.. Men sedan blev han ett monster! Haha, nej, men han bockade som en GALNING och jag hade inte en chans att sitta kvar. Jag minns att Asker var med mig och skulle hjälpa mig en dag, det slutade med att jag flög av två gånger. En annan dag var Evelina med mig och skulle få testa rida honom. Hon flög av det första hon gjorde, trots att jag höll i honom och allt. Som tur(!) är så blev varken någon av oss skadade och han blev till sist bytt mot en shetlandsponny. Ägaren hade köpt honom till sin dotter, men hon fick en shetlandsponny istället. :)


Jag vet att jag är för lång för b-ponny, men jag vägde inte för mycket.

Vet någon vart Marabou befinner sig? Kommentera!

All this way

You don't have to save me, just need you to follow ♥
u know who you are

Nu är jag med Evelina mongolid huvud, hon kom hit med moppen vid 5 tiden haha. Fyfan vad gött med impulsiva lov alltså ;) Japp.. Snart har vi tillbringat 100 timmar tillsammans. JAG FATTAR SERIÖST INTE!!!!!!! Vi ska vara med varandra imon också, fast med bästa Lina & bästa Alaiso :D Mysig tjejkväll! <3 Hähäää.

Nu ska vi nog kolla film, snart är klockan 7 ;)


Bilder från 2007-2011


Qlementine - maj 2009

Trevina - maj 2009

Qlementine - juni 2009

Qlementine - juli 2009

Trevina - juli 2009

Ellen - november 2007

Qlementine - september/oktober 2009

Ticko - oktober 2009

Qlementine - november 2009

Qlementine - februari 2010

Qlementine - mars 2010

Qlementine - mars 2010

Qlementine - mars 2010

Qlementine - april 2010

Sascha - april 2010

Hermes - april 2010

Trevina - maj 2010

Qlementine - maj 2010

Qlementine - maj 2010

Qlementine - juni 2010

Qlementine - juni 2010

Marabou - juli 2010

Qlementine - juli 2010

Qlementine - juli/augusti 2010

Qlementine - augusti 2010

Qlementine - augusti 2010

Qlementine - augusti 2010

Qlementine - september 2010

Qlementine - september 2010

Qlementine - november 2010

Qlementine - november 2010

Trevina - januari 2011

Bella - maj 2011

Billy Boy - maj 2011

Trevina - maj 2011

Trevina - juni 2011

Trevina - juni 2011

Trevina - juni 2011

Trevina - juni 2011

Lucky - augusti 2011

Trevina - september 2011

Hildur - september 2011

Bella - september 2011

Lucky - oktober 2011

Lucky - november 2011

Haha, gud vad roligt det var att gå igenom bilder sedan 2008 lixom.. Såå mycket både jag & hästarna har förändrats, tack gode gud!

Mysig hemmakväll <3

Tjoosan! :D

Jag är just nu hemma och skypar med Evelina, haha asså på fullaste allvar kan jag inte förstå att vi fortfarande har någonting att prata om efter vi tillbringat 82 timmar tillsammans + nu på skype också. Jag har precis ätit tacos med la familia, och planerat lite stuffs med mina gurlz imon. :) Nu skypar jag som sagt och ska börja spela world of warcraft. :D Wäähääääy.

Sovit tills nu

Hej babes! <3 Jag och Evelina vaknade nu precis, haha underbart att sova ut efter en lång natt av WoW. Förresten om någon av er spelar det så kan ni väl lägga till mig som "vän"? Mandieh är såklart mitt namn. Jag är en gnom på level 10 tror jag? :)

Ah, nu ska jag inte tjata mer om WoW.. Idag ska vi äta tacos hemma med alla syskon, fixa åt hästarna, rida, och spela med mina kära vänner Daniel, Joel, Kalle och Äwälina. Haha, drömde även att vi VAR våra figurer och om vi dog dog vi på riktigt med haha.. :)


My life as a WOW-neard

Haahaha, på riktigt. Idag skaffade jag och Evelina wow, haha fyfan vilka nördar vi är. Spelat i sträck 4 timmar nu och we keep our good work up.


BEROENDE!

I en säng

Hej på er, mina käraste babes! Jag sitter just nu Sannas säng med min vän Evelina jag umgåtts med i 72 timmar i sträck, and we are not even tired of eachother. Haha, okej. Jag hatar när folk lägger ut konversationer mellan ett par, för de är oftast inte ens kul & folk K-bryar dom men detta var kul. För mig.

Jag: Vad är 48+24?
Ewe: Jag vet inte.. *Försöker kolla på sin dator som hängde sig*
Jag: Är det 36? Eller vänta vad sa jag?
Ewe: Assåååååå..

Intresseklubben antecknar & sprängs!


BTW ska jag försöka fixa videoblogg ikväll!

Tröött.se

Hello gosingar! Jag är nu hemkommen efter en lång men rolig natt hos min käre vän Kalle! Jag och Ewe satt på centralen i ca 2 timmar och bara pratade förrut i väntan på tåget, haha. Är sjukt trötta! Mitt internet har som VANLIGT fått för sig att de har feber och vill inte längre vara med. Ja, nu ska jag sticka ut i stallet och fixa åt Qlempan och Lucky. Nu vet ni vart ni har mig. Yähoo! Sen blir de film hos Evelina ikväll. Woopa!


På LAN!

Haha, just nu är jag med Evelina, Kalle, Joel & Zacharias och vi kollar på film, spelar os.v. :) Haha, vi lanaaaaar.. NOOOT! Haha, nej men vi har precis sett en helt värdelös film, seriöst. Jag kände ångest samtidigt som jag kände panik samtidigt som jag kände "fyfan vad dålig film". Usch, i slutet av filmen fick man veta att hon var typ psykisk sjuk. Ganska läskigt då hon föreställt sig sin syster och man trodde verkligen att hon hade en syster, men hon hade dött i en brand med deras mamma.. JAROW. Hehe.. Nu ska vi kanske se Drag me to Hell. Hehe, vi hörs imorgon. Puss babes!

Ridlektion 4 Januari

Haha, jag kan på fullaste allvar inte förstå hur jag lyckas gång på gång att glömma av mitt lösenord till mina youtube konton. Så nu fick jag skapa ytterligare ett. Nu har jag 3 stycken, woopa! Du som kommenterade att du ville ha fler videosar, jag lovar att jag ska fixa det. Har blivit dålig på det nu på senare tid.. ;) Sålänge har jag massor av videoklipp på min videofy.me eller HÄR eller HÄR!

Rilfarna - MrsMandieh - Mmandieh <- är min nya! :)

Träningen idag blev flyttad till 12 istället så jag blev otroligt stressad och fick hoppa upp ur sängen och springa och ta in Lucky. Han brukar typ aldrig vara lerig, men just idag när jag har mindre än en halvtimma på mig att göra iordning honom så är han ett lertroll. FML. Så fick stressa så mycket att jag typ mådde illa, haha usch.. Hann iallafall i tid till lektionen och det gick så JÄVLA bra va! Han var kung! Han var som ett gummiband, helt mjuk i hela kroppen och det var så härligt, ville aldrig sluta rida. :D Häähä. Vi jobbade på framåtbjudning, skänkelvikningar och bommar. Fick räkna galoppsprång os.v. :) SUPERNÖJD säger jag bara.

Jag vet att det är astråkigt att jag lägger upp denna bilden ofta, men jag finner inga ord för hur fin jag tycker att den är. Den är perfektion på alla sätt & vis, gash. Fina prinsen! <3

Jorden kan inte gå under 2012 pga....


Tyck att jag är en tönt nu men.. Jag kan inte gå med i såna här grupper om 2012. Hur kan man vara så säker på att jorden faktiskt inte kommer gå under? Jag tänker som såhär: Går jag med i någon sådan här grupp, så går jorden under. Tvångstanke :( Är livrädd att jorden faktiskt ska gå under, och om den gör det kan jag peta alla i ögat och säga: "Vad var det jag sa? Bara för att ni gick med i den där gruppen på facebook."

Luckys vecka


Här är Luckys schema för veckan, ska faktiskt se till att hålla det nu, om det inte är sådant väder det är ute idag, pissregn & storm. Yähähähä.. Så imorgon blir det dressyrlektion med bommar! Ska nu sätta mig och tänka igenom en outfit till imon. Men den är också beroende på väder, LOL.

Nu väntar jag iallafall på Evelina, vi ska ha filmkväll, ska snart sätta in mina kakor i ugnen vi ska ha till, haha. Hemmafru jao.

Degat för länge

Jag har legat i soffan heeela dagen och kollat på TV & vart på datorn. Nu ska jag faktiskt gå ut och fixa åt ponnybusarna. Lucky får vila idag, vädret är allt annat än roligt, ösregn & blåst :( Blää! ^^ Denna hösten har vart extremt lång! Undra när tusan vintern kommer att komma, maj typ?

Förresten! Ni som inte svarat på min fråga, gör det NU, vill veta! :D
Klicka HÄÄÄR! Men kul att ni som svarat, att ni inte kommer på något dåligt med min blogg förrutom min uppdatering & att man blir beroende av den ;) Hahah! <3 :D Men det ni tycker, måste ni kommentera. Jag känner att jag är fast i samma mönster hela tiden vilket kan bli tråkigt..?

Kiwison

Brun outfit


Satte snabbt ihop en enkel, men gudomligt snygg outfit! Jag skulle såå gärna vilja ha den, men priserna är på tok för höga + att Lucky inte passar i brunt. Men ni som har skimlar & är rika (haha) - GO FOR IT! Så damn snyggt va! Tänk er denna outfiten med vita ridbyxor, brun väst, brun ridhjälm & bruna stövlar. MUMS!

Schabraket - 569:-
Huvan -
329:-
Benskydden -
465:-

Allt finns HÄR!

ÅH FML!!


Asså, jag vet inte hur jag lyckas att lyssna slut på alla bra låtar?! Asså, jag klarar mig inte utan spotify premium längre! :'( Sedan vet jag inte heller hur jag har kunnat lyssna slut på TITANIUM?! Vad hände där lixom..? Och nu såhär på senare tid har jag blivit ett huge fan av Kelly Clarksson, Mr Know it All, Breakaway, Since U been gone, My life would suck without you, You find me, Because of you, Beautiful Disaster & Stronger är världsklass. Och jag hatar youtube :(

Pay and Jump

Förhoppningsvis ska jag till Billdals ridklubb den 29 Januari på en Pay and Jump för att kicka igång tävlingssäsongen lungt & sansat. :)


Våran första "tävling" pay and jump på Östergård, han var så sjuukt pigg & jag kom hem med 3 rosetter varav 2 var Luckys! ♥

Glad tjej! <3



Hur glad blir man inte när man hittar sådant här på bloggar?! ♥ Puss till dig Alice!

Fråga till DIG

Jag har undrat, vad är det bästa och det sämsta med min blogg?
Blir väldans glad ifall just DU skriver vad du tycker, så jag vet vad jag har att tänka på.

Grym tjej!

Jag ääälskar att söka runt på youtube på covers som olika människor har gjort, jag stötte på denna låten och den går på högsta volym gång på gång.

Godmoooorgon!

Jag är uppe "tidigt", för idag hade jag utsläpp för hästarna. Är kanonkul att ha det när man egentligen kan sova i oändligheten.. Idag ska jag fixa stallet, rida Luckyson & ikväll blir det en chillillilldag hemma. :) Skööönt.

Jag, Alaiso & Malou på nyårsafton!

Jag & Malle med våra fina tomtebloss på nyårsafton! :'D

2012


Haha, fyfan vilken härligt suddig bild ;)

Här är några av mina gurlz från igår ♥

Stor fet hiss!


Inatt splittrades TeamSL, om jag ska vara ärlig har jag ändå haft det på känn, för speciellt då Sofia knappt bloggade i slutet, och att de verkade som att de båda hade vuxit ifrån varandra. Det framstår inlägget att det var för att de har fått olika erbjudanden därför de väljer att gå skiljda vägar, men jag får ändå den feelingen. ;) Ah det är inte det jag vill skriva om egentligen, det jag ville säga är: Så jävla underbart att Sofia har en egen blogg igen. Hon är så sjukt go och jag har följt henne på bilddagboken ända sedan hon hade Candy, till hennes första blogg Absolutgenne.blogg.se, till TeamSL och nu är hon äntligen ensam igen på Gennes.se!

Linns blogg hittar ni HÄR.

CP trött

Hello!

Gårdagen var kul, det var den, även fast den inte var som planerad så var den mysig tillbringad med dom bästa. Jag är helt sjukt trött, dygnade med Oliver, Joel & Zacharias vilket jag ångrar djupt att jag gjorde. Känns som att min huvud ska explodera och jag är heeelt död i kroppen. Oliver berättade historier för oss, haha, och jag var helt över-flummig så skrattade åt astråkiga grejer.. Åh jises! Vid 9 tiden när jag hade dygnat, så gick jag och la mig hos Patricia och sov i två timmar innan jag blev väckt. Då städade vi lite och därefter väntade vi på skjuts hem.
image description
När jag kom hem har jag sovit i en timma och sedan läst lite bloggar, kollat på TV och bara chillat. Jag tror att 2012 kommer bli awesome, jorå! :D Iallafall, nu ska jag fortsätta chilla, vädret suger och jag orkar inte ens lyfta mitt huvud från min säng så om det är stavfel vet ni varför. Jaaaaa, har inget mer att säga mer än jag älskar er? :)

2012

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!

Jag ser verkligen 2012 som en chans att jag ska bli bättre, ta tag i grejer, och helt enkelt få en ny start på livet. 2012 är mitt år. 2011 var inget roligt år, så
jag hoppas verkligen att 2012 blir så mycket bättre.

Men för att det ska bli någon förändring kommer härmed mina nyårslöften!

* Ännu mer våga stå upp för mig själv & mina åsikter.
* Komma igång med hästarna ordentligt, även fast vintern/hösten inte är det roligaste så får jag kämpa ändå.
* TA TAG I SKOLAN!
* Vara snällare mot mor min.
* Göra saker som gör MIG glad och inte för alla andras skull.
* Börja träna & äta mindre onyttigheter.
* Börja kommentera alla bloggar jag läser otroligt mycket mer, feedback!
* VÅGA VARA MIG SJÄLV.

Jag är Amanda. Detta är min blogg. Mina åsikter & tankar. Mitt år.

RSS 2.0