Come back to me like you would if this was a movie


Här är jag, dagens outfit. Svart som alltid. Jag gillar ju inte så mycket att sticka ut ;) Så dagens outfit i le Göteborg blir svarta converse, svarta byxor, svart tröja, vitt linne, svart skinnjacka. Yäh. Jag ska snart ta bussen in till Götet med Evelina och fixa lite ;) Haha.. Nej men vad vi ska göra där är ännu oklart. Sedan ska jag till mina fina Idor och vara med dom, även sova med dom. ♥ Blev en väldigt jobbig dag, men så är det när man har kaos i huvudet och vill göra allt på en gång. Jag vill ha fler timmar på ett dygn och längre helg!!

Så ja, vi hörs imorgon. Satan vad min blogg har blivit gles & tråkig på sistonde, men jag har ingen tid! DET ÄR VÅR och man ska inte sitta inne och mögla. Puss babes, jag älskar er att ni fortfarande är här och läser trots att min blogg är så jävla tråkig för tillfället. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ <- Alla dom är till er.

Vila i frid

Vila i frid Rebell & Bubblan! <3
29 Mars 2012..

Saknar dig Rebell & du har satt djupa spår i mitt hjärta. Kommer inte glömma dig. Hoppas ni båda har det fantastiskt bra på trapalandas evigt gröna ängar. Älskar er <3

Rich Diamond <3
F. 2004 - 2012

 


Goddag

Jag hann inte med bloggen igår, var knappt inne på datorn alls. Skolan var som den var, sedan åkte jag med SJ hem och vi kollade PLL och vid 6-tiden åkte vi hem till mig, red i paddocken och ACK så bra det gick. Jag förvånas varenda gång vilken superponny jag har hemma i stallet. Han var fram för skänkeln och lyssnade perfekt. Gjorde några skänkelvikningar, gick över två bommar och avslutade med att hoppa ett sockerbitshinder.

Luckys outfit! Schabrak & lindor - Schockemöhle, Ländtäcke - Okänt, Boots - Catago, Martingal - HL Equipment, Sadel - Pessoa, Träns - Ullared.

Här är min favorit-framridningsövning, haha! På bortesta sidan av paddocken, gör jag en volt och sedan gör jag en volt på varje sida i volten, precis som bilden nedan visar :) Det röda är "huvudvolten" och blåa är de små volterna i huvudvolten.


Nu har jag precis tagit spruta, jäääävlar vad ont det gjorde alltså. Patte var med mig inne hos skolsyster men fy vad nervös jag var. Det var inte långt till tårarna alltså. Usch! Kändes inte bättre att få höra innan att man kunde bli förlamad os.v. av dessa sprutor :s Är så jäkla spruträdd. Nu har jag iallafall tagit den, tog den först av alla 9or för att inte behöva höra sedan hur ont det gjorde. Men japp, nu ska jag sätta igång & jobba. Chiao.

Mys

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Några bilder från idag, visst mysiga? <3 Jag & Idorna drog hem till Alaisos nya hus och var och myste vid havet. Vi hade tre timmars s.k fri idrott så vi drog hem på tre olagliga sätt ;) Men ja, orkar inte dra de här & nu.

Nu ligger jag i sängen och ska sova, är astrött. Men iallafall så är Trevina slutmätt och slutade på 139/140. När jag kollade så tror jag att det stog 139,5 men är ju inte såna regler med decimaler så vet inte om de avrundar uppåt eller neråt. Men hon är ändå c-ponny vilket är UNDERBART. Tagga GP-ponny!

Luckys tidigare liv

Josefine sa att hennes kompis hade haft Lucky för några år sedan, och jag hittade bilder på hennes facebook på honom, kolla på prinsen! + att Linn har tävlat honom någon gång & även hopptränat honom så hittade jag filmer på youtube. Kolla på min finaste prins! <3







Han är lika cp-pigg där som nu! ;)

Första heatet, juniorer























Fotograf; maloousan.blogg.se & idaasponnyblogg.blogg.se

Resultat, Bohuscupen omg 1


Vi kom trea som ni ser :)

Framridning:
Eftersom det är så sjukt många ryttare på framridningen samtidigt när man tävlar lag så GÅR det knappt att rida ordentligt, man får ta några varv i varje gångart och sedan är de bra. DÅLIGT är det. Så det blev som det blev på framridningen.

Heat 1:
Lugn som en filbunke när vi gick in på banan, jag var däremot hypernervös. Red bredvid Kiwi som aldrig tävlat förrut men hon reagerade inte det minsta. Var med på alla grenar utan två-flagg, han var jättebra, pigg men jag vågade inte riktigt släppa honom så det blev några missar.. Missade tre stycken växlingar som var himla onödiga. Gjorde en så jävla pinsam grej också.. Frida, min lagledare stog vid rumpan på Lucky, och han jazzade runt lite och snurrade, så han råkade putta till Frida som var helt inne i själva tävlingen så hon flyger typ en meter (överdrivet) och ramlar rakt ner på marken. Hahahha, så jäkla kul! Men ack så pinsamt. Som tur var så hände inget med henne ;) Vi kom tvåa i detta heatet.

Heat 2:
Min prins säger jag bara! JÄVLAR vad bra han var här! Han lyssnade så perfekt på mig och vi gjorde en enda miss vad jag kan komma på (utan växlingsmissar då), och det var på flaggor när flaggorna "satt ihop" så jag fick med mig båda. SÅ JÄVLA BRA ÄR HAN! Han var så peppad i starterna och sedan bara skjöt han iväg. Upphoppen satt som en smäck och vi var med på varenda gren, så jävla grym är han!

Förkyld + stalljobb

Hello bloggisch. Jag sitter just nu hemma och väntar på att min lasange ska bli färdig. Nu tror ni säkert att jag är en sån där supertjej som är megabra på att laga mat, men så är inte fallet. Utan lasagnen är färdiglagad och ska bara värmas i micron. Yäy. Nej, men jag är faktiskt megabra på att laga mat, jag har faktiskt mvg i hemkunskap.

Jag har vart ute i stallet i ca två timmar och fixat allt för Qlempan, Lucky, Moa och Trevina. Jag har putsat alla Luckys utrustning och tvättat skydden. Även ströat och fixat hö i transporten. Jag är rätt effektiv idag känner jag. Medan jag höll på med skydden började min mage skrika som satan, så gick in och nu sitter jag här. Väntar på maten.

Kass cam-bild ut genom fönstret. Ser ni prinsen uppe på berget?

BTW
så har Julia gjort en ny header till mig, snygg inte sant?! Är skitnöjd!

Bohuscupen omg 1


Imorgon är det dags för första omgången av Bohuscupen på GFRK! Jag & Lucky ska vara med i Junior-laget. :)

Laguppställning juniorer:
Amanda - Lucky
Cicci - Kiwi
Sofia - Miranda
Celine - Malle
Beatrice - Sascha

Laguppställning seniorer:
Nathalie - Trevina
Julia - Bella
Sofie - Cookie
Hanna - Wilma
Cissi - Benjamin

901 inlägg

Detta är det 901:de inlägget! Yeeyy! Hur mycket är det på ett år? Eller ah.. 11 månader? 82 stycken! Woopa! Jag har alltså gjort 82 stycken per månad, vilket inte stämmer så bra men på ett ungefär.

Iallafall var jag ute och red med Natta & Ida förrut. Vi red i skogen och byggde där upp tre hinder vi hoppade några gånger var. Kiwi hoppade även för första gången. Nu inväntar jag Evelina och vi ska dra vidare till Askerpasker, myskväll ska vi ha! :) Tjejsnack (utan skitsnack eftersom vi är strängt emot det) och bada i havet! :D

Så, puss på er, detta är sista inlägget för ikväll skulle jag tro!

Åh vad jag INTE saknar mitt blonda hår.

Jag genom åren

HAHA vad jag skrattar när jag ser dessa bilder från när jag är yngre.. Gaad! Ser så liten ut O.O Sista bilden är iallafall den senaste & den första är den som är från lääängesen.. Meen, har det blivit någon ändring på mig förrutom min hårfärg, frisyr & mina piercingar?:p Bilderna är INTE iordning.












Qlempans familj

Här nedanför är det först en bild på Qlempan, sedan Mandarin och sist Qlempans dotter Alicia! Alla är de från stuteriet Lyckås och de är en s.k. fruktsallad, mmhm. Utan Alicia då men, hon får ingå ;) Men saken är, visst är de lika alla tre? Jag vet att bilden på Alicia är sjukt dålig, men jag träffade henne i mindre än 10 minuter och det är typ den enda "bra" bilden jag fick med min då urkassa telefon. Jag blev glad att få träffa henne iallafall!

Lyckås Qlementine
Min babygirl


Lyckås Mandarin
Qlempans mamma


Lyckås Alicia
Qlempans dotter

#SummerInTheAir

image description
En bild från idag i skolan. :)

Damn vilket underbart väder det har varit ute idag! Underbart att våren äntligen är här. Nu har precis Maja åkt härifrån, hon har hjälpt mig en timma med matten. Fyfasen vad trött i hjärnan jag är. Nu ska jag byta om till joggingkläder och dra med mig Luckyson på en joggingtur. RENSA HJÄRNAN!

Puss & hej! <3

I skolan


Ful bild från igår.. ^^
Nu är jag i skolan, första lektionen har vi haft extra engelska, men jag jobbade SO istället. Duktig jao.
Idag ska jag rida Lucky suuperfort innan Maja kommer för att hjälpa mig att plugga matte, jag behöver verkligen hjälp. Nu börjar snart nästa lektion som inte är mindre än matte med Petra. Usch & fyfan, matte i skolan är något av det värsta jag vet. Jag kan inte koncentrera mig i skolan, det går inte! Sjukt jobbigt..

Efter lunch idag så ska jag göra min labb på np i no. Tjena, nervös tjej. Nu ska jag vara social med mina vänner istället för att sitta och dega framför min datorskärm.. ;)

Vååårkänslor!

Inte för att detta har något med själva inlägget att göra men. - jag måste göra en ny header. Jag vill ha en ny med dom nya bilderna, och jag ska faktiskt ANSTRÄNGA mig för att göra exakt hur JAG vill att den ska se ut. :)

ÄNTLIGEN ska jag få dra ut till stallet efter en as-seg dag, gash! Trodde aldrig den skulle sluta, men nu ska jag hoppa upp till hagen och ta in min fina prins. Jag har vårkänslor idag ;) Jag ska rida med Ida, vi ska rida en skogsrunda vid Staby. Muwsigt. :) Off and gooooo.

Tjocktröja- Wesc
Linne - Ginatricot
Jeanridbyxor - Ullared
Strumpor - KL

Hos äwä

Jag är hemma hos Evelina, har precis ätit pancakes. Hon följde med mig hem efter skolan idag så pluggade vi, och nu e vi hos henne och jag ska sova här inatt. Plugget fortsätter.. Har en so-redovisning imorgon, yeho. Taggaa.
Har inte så mycket att säga, men nu vet ni iallafall varför jag inte har bloggat så mycket idag..! :)


Dans i skolan


Gammal film från när vi sov i skolan, haha, jag är längst till vänster.. Ber om ursäkt till klubban som jag kastar i golvet i slutet.. Och hur kul ser det inte ut när Evelina blir asarg och bara drar därifrån? ;)

Vila i frid


Som ni vet fick min macbook en festis på sig när vi var i Sälen, och såhär höll den på direkt efteråt, morgonen därpå var den helt död för alltid.. Jag var inte alls rädd när jag satt ensam på rummet och den började såhär!

Plugg & pretty little liars

Tjenare! :)

Jag vet att idag har vart SJUKT tråkig blogg-dag, men min dag har bestått av skola-stallet-plugg-Pretty Little Liars.
Intressant, jag vet. Så får bli fler bilder från i lördags!




Ut till stallet

Nathalie hämtade mig i skolan så jag slapp gå hem från bussen, så vi har ätit och pratat lite om hästpass och kommit fram till att Qlementine & Trevina är halvsyskon (samma pappa), Trevina och Kiwi är halvkusiner med varandra, Kiwi är moster till Qlementine. Nice? En hel släkt hemma..

Nu ska jag iallafall byta om snabbt till ridkläder, ta in Qlempo, Kiwison & Looken för att hovslagaren kommer 15.30. Jag ska fixa åt Q & L, rida L och sedan ha lektion för Tuvaluva kl 16.30. Tight schema.. Ikväll blir det plugg och kolla klart på Pretty little liars säsong 1. Vill börja på 2an nu då det är där allt roligt händer :D


Köss!

Mobil-pics


Sälen med Ida & Matilda ♥

Råkade krascha min mac så fick använda en sån här i skolan..

Glasstajm

Busiii <3

Prinsen <3

Prinsessan <3

Ner mot huset, stallet & kossorna från hagen.. :p

Blogga varé

Tjaa, strömmen bröts hemma hos mamma så jag åkte till pappa istället då jag var i akut behov av internet, ström & värme, haha. Jag håller på med mitt SO-projekt men tog en paus precis, har precis duschat och ätit mat. Ska fixa inlägg som ska tidsinställas under veckan också, det är något jag inte gillar. Jag hatar att göra tidsinställda inlägg för att man vet ju aldrig vad man gör just under den stunden eller så, och ja.. Ni förstår.. Håller på att fylla min dator med bilder från iPhone, systemen och digitalkameran. Bombar er snart :D Har ont om bilder därför är de så tråkiga inlägg...

Gårdagens outfit


Jag:
Hjälm - Eurolite, egen blingad
Tröja - Random
Jacka - Horze
Handskar - Roping
Spö - Random
Byxor - Ullared
Strumpor - Kingsland
Stövlar - Cavallo

Trevina:
Träns - Ullared
Schabrak - Libresse
Sadel - Pessoa
Benskydd - Random
Boots - Shire
Martingal - HL equipment

Bilder från idag












Kingriver

Blir ett snabbis inlägg då jag måste åka på stört, jag ska iväg och hämta upp Asker, därefter hämta upp Patricia och så ska vi fixa i min systers lägenhet, och senare kommer Evelina. Vi ska chilla, laga mat och kolla på film. :) Urmysigt ska det bli. Så blir mobilblogg senare, köss!

Hemma

Godmorgon ♥

Jag kom precis hem från Matilda, sov hos henne inatt och det var urmysig kväll tillsammans med Emma och Evelina också. Nathalie hämtade mig och nu ska jag byta om till ridkläder för att sedan rida balans-träning för Natta i paddocken på Trevina. By the way så är Lucky inte halt längre! :D Ikväll ska jag sova i min systers lgh med några av mina vänner.

Men snart kommer Nathalie få ryck på att jag segar mig, chiao!
Kameran åker med!

Dagens outfit:
Blå/rosa piké
Jeans ridbyxor
Rosa KL strumpor
Horze jacka
Tretorn / Läderstövlar

LAGG

Woopidoo, jag har äntligen min macbook som sagt. Men då så börjar såklart min iPhone att krångla.. Vad ska jag göra? Den har hängt sig SÅHÄR sedan 18:01.
De första bilderna på nya macen :) Kbry?

ÄNTLIGENÄNTLIGENÄNTLIGEN!

Jag har idag ÄNTLIGEN fått hem min macbook, ÄNTLIGENÄNTLIGEN. Jag grät i skolan idag för att jag är så stressad över att jag inte har fått den :( Men nu så! Jag är dock helt förvirrad över inställningarna, när jag scrollar uppåt så åker den ner & tvärtom, stora problem!;)
Nu sitter jag i min säng med macisen framför mig och Natta bredvid som berättar allt om stil-hoppning inför GP-ponny. :D Yeho! Snart ska vi sticka ut och jag ska promenera med Lucky. Har inte tid med att sitta här mer, är bara SÅ underbart att ha macisen igen. <3 K ä r l e k.
Har inte hårddisken här, så får bli en arkiv bild. Köss.


Glad..

Hellosan, jag är så sjukt trött idag. Trött i huvudet, är inte trött pga för lite sömn utan jag är TRÖTT på allt i skolan. SÅ tråkigt är det här! Imorse hade vi engelska prov som kändes bra, sedan dans som gick sådär ;) Haha det är jobbigt att komma igång med rytmen. Men det löste sig :) Dansade pardans med Vidar. Mhmm,.. Sedan var det vatten till lunch, också mysigt.

Nu sitter jag och är dum mot Malou, men jag har så jävla tråkigt att det är det enda som är roligt. HAHA :D Nej....... Idag ska jag på disco för alla barn, wehoooo! Sedan sleepover hos Matilduuuuuuuus ♥ Muwsigt.






Japp.. Som sagt.. Jag har TRÅKIGT.

Måste lägga ut denna också, Matilda kommer d ö d a mig men jag får leva med det :)

Söt... :D

Pretty little liars och sleepover

Hello, dålig bloggdag idag, men jag har inte haft dator eller vart hemma sedan igår kväll. Igår sov jag hos Evelina och inatt ska jag sova hos Idahoo. Imorgon får jag förhoppningsvis min mac och då blir det back to normal igen!

Just nu kollar vi på Pretty little liars, ä l s k a r det programmet.. GALET.
http://knop.blogg.se/images/2011/pretty-little-liars-casts_103422095_139923207.jpg
Spencer, Aria, Emily & Hanna.

Kiwi 11&12/3




Film - Billdal


Jag har helt glömt av filmen från Billdal, en pay & jump för längesedan.. Men ja.. Här är den typ 2 månader senare! :P

Halt ponny

Hej, detta är en mobilblogg, sover hos Evelina inatt. Men har inte så mycket att säga? Inför sista grenen på träningen så kände jag hur Lucky nickade till, så Frida kollade och hon tyckte också han nickade, så avbröt och nu står han i boxen med liniment och gosigt täcke. Imorgon blir det ev. promenad. Hans mugg är påväg att komma tillbaka, och han är varm på det benet som muggen är på, så kan vara det.

Kiwi och Evelina skötte sig exemplaiskt. Grymma! De platsar i Bohuscups-laget! <3

(Inte alls bränd macka på bilden..)
Natti!
/mandieh


Snart iväg på gymkhanaträning

Visst har min uppdatering blivit mycket bättre? Man märker iallafall att statistiken höjs ju mer jag bloggar, igår blev det ju riktigt bra uppdatering till och med, 5 inlägg! :) Jag tar igen mig från min svacka.

Idag har jag haft NO-nationella prov, det var förjävligt rent ut sagt. Men jag kunde svara på i princip varenda fråga, så det var skönt! Efter lunch så skulle vi alla 9or kolla på en Andra världskriget film, jag är så trött på att vi ska vara inne och se på film jämt! Iallafall slutade vi vid 20 i 3 och då kom Natta och hämtade mig, vi åkte hem och red ut på Moa & Trevina, var evigheter sedan jag red Moa, hon som har lärt mig rida ;) Men vi red ut en stund och sedan drog Moa iväg i full kareta, hon har spatt och är gammal så hon rids inte så mycket, utan brukar bara skrittas och trav någon enstaka gång. Men idag blev det andra takter ;) Damen drog i all världens fart och jag hade ingen chans att få stopp på henne. Hon tyckte det var så jävla kul! Första gången hon galopperar på evigheter!

Efter ridturen så fixade jag allt i stallet åt Q, L & K, snart ska jag & Evelina dra iväg på gymkhanaträning. :) Så vi hörs efter det, det kommer kanske upp inlägg sen, beroende på vad jag har i utkast. :)

Visste du att?

.. Jag skriver aldrig godnatt utan alltid natti på sms/facebook.

.. Jag tycker det är skittråkigt att shoppa kläder.

..
Jag är glad att jag vågade ta min tungpiercing.

..
Jag ska snart få min macbook!

..
Jag klarar inte att se Taken.

..
För ca 2 år sedan gjorde jag facebook statusar 24/7 & min syster gjorde en tröja till mig där det stog att min facebook var borttagen, haha! Fråga inte.. ;)

..
I somras ville jag inte ha ponny utan skaffa storhäst, glad att jag inte hann genomföra mina planer, men jag vill fortfarande ha storhäst, men inte mer än ponny.

Trevina 7-11 Mars 2012



Nathalie har varit borta och åkt skidor, under tiden tog jag hand om Trevina :) Kom på igår att jag har helt glömt av att skriva någonting om henne, så här kommer allt om henne under dessa dagarna.

Onsdags; Vila pga tidsbrist!
Torsdags; Red ut någonstans, minns inte..!
Fredags; Vila!
Lördags; Red ut med Malou på Lucky!
Söndags; Red ut med Ida på Kiwi! (På bilden är det Trevinas outfit för söndagen)

Vv Åå Rr







Dag i bild


Jag & fina Linn på mentorstiden, trååkigt hade vi & jag ser hel galen ut på bilden, därför får ni bara se snyggis-Linn!

Satt med SJ, Malou & Evelina på matten och kollade hur jag skulle se ut i emo-lugg, ska INTE klippa lugg så no worries.

Jag kommer bli ihjälslagen av den här bilden, men hur söt är hon inte?! :D Så den är värd att få ligga här. Du kan tacka mig imorgon Ida ;) Iaf följde pluppen med mig hem och jag lekte lite med hennes ansikte :D

Klädde upp Lucky i sin fina cerise outfit, stilig pojke ;)

Red ut :)

Bilden får tala för sig själv.. :3 (Evelina förstår..)

Jag lagade mat! Wooohoo, #vuxenpoäng, jag lagar aldrig sån här avancerad mat ;) Det ser grovt äckligt ut på bilden men det är iallafall veg. pyttipanna ^^.

Därefter duschen och nu ligger jag i sängen och bloggar.

11/3 - del 3










Jäklar vilket fighterface han har!

Damon Salvatore


Damon, en av de tre huvudpersonerna i Vampire Diaries, hur jävla snygg?! Han är den enda vuxna person jag tycker är snygg! Gaaaaleeet.

Jag satt & ill-lipa i slutet av säsong två när han håller på att dö, guud.. Tårarna bara sprutade på mig. Men vad som händer får ni kolla när ni kollar på Vampire Diaries. Tyvärr så suger säsong 3 :/

Everything happens for a reason..


Ibland undrar jag varför just jag förtjänar att få ha dig vid min sida. ♥

11/3 - del 2





En typisk koncentrerad fulmin av både mig & Lucky..








B ä s t

Vanlig dag i skolan

Idag åker de jävlarna till åttor till LONDON, fyfan. Jag är inte alls avundsjuk eller arg för att de får åka dit & får vara där i EN JÄVLA DAG längre än oss. DÖFRISKOLANDÖ!

Julia la upp den här bilden från i torsdags om jag minns rätt, det var den värsta dagen i mitt liv. Jag har aldrig varit så trött på en NO-lektion, jag brukar vara trött, men jag har aldrig somnat. Både jag & Patricia somnade som stenar, haha nej det var överdrivet men det GICK inte att vara vaken. Jonas bara tryckte in information som inte kunde stanna inne i huvudet, hur gärna jag än ville.

Man märker hur bra min skola är på att planera när läraren sitter veckan innan nationella proven och trycker in all information.

- '

Live your life, take chances, be crazy. Don't wait cause right now is the oldest you've ever been & the youngest you'll ever be again.


11/3

Lite av alla bilder som togs idag! Jag orkar inte redigera alla idag, men kommer fler imorgon. :)
Fotograf; Malou Holmensköld, maloousan.blogg.se

Teddy!

Moa!

Kiara!









CG-köp


Jag & mami åkte till CG för att köpa spån & hårfärg, men blev nöt-créme som är det GODASTE som finns typ & tre par strumpor också. Ikväll kommer jag härmed bli svarthårig, yääy. :D

Våår <3


Nu har jag äntligen fått några minuter att sitta vid datorn, jag sov hos Sara inatt, och igår gick vi på LÅNGpromenad till Kärna där vi träffade Malou. Vi satt och pratade i flera timmar och det var urmysigt. Sedan fick vi skjuts hem till Sara igen och då åt vi macaroner innan vi somnade till Stallkompisar, haha! ♥

Imorse var jag tvungen att åka tidigt, så ville inte väcka Sara så lämnade en söt liten lapp, hjälpte mamma att slänga grejer och sedan så gav vi hästarna lunch & tog av dom täcken, nu ska vi till City gross och köpa hårfärg, därefter ska jag rida Lucky och antagligen även Trevina. :) Bilderna är från 10 minuter sedan!

Skaffa aldrig iPhone

Ni som bor på landet, skaffa aldrig en iPhone. Finns fan ingen teckning NÅGONSTANS! Jag har tillbringat över en timma att försöka ringa Sara, men det GÅR INTE. Så nu fick jag ta mammas fula samsung och ringa, och då minsann funkar det. Jag förstår mig inte på den längre, eller så är det bara min som är helt laggig. Var SÅHÄR nära på att kasta den i golvet. Värdelösa skit.

Iallafall, så ska jag efter lite om & men åka till Sara snart! :) Vi ska chilla och bara prata! Ska bli urmysigt! <3
Imorgon ska Maloousan sova hos mig och på söndag ska jag och Evelina öva inför Audition på måndag. :)
Kanonmysig helg men kanonmysiga flickor!

Nästa: Duschen!

Why am I crying


Hur braaa? :D

Bloggtävling hos Johanna


Bloggtävling hos Johanna Grant!
www.chevalridsport.se & http://johannagrant.se/2012/02/27/bloggtavling-5/

Audition

Idag är det dags för audition till våran cabaré, Dirty Dancing. Jag ska spela Johnny för Evelina som ska söka till Baby, men inte söka den rollen, utan ska söka till Billy. Om jag nu ens vill ha en roll så vill jag ha den rollen, utöver teatern ska jag & Maloousan.blogg.se ha hemsidan och dansa. Yeah.

Loverboy-scenen ska vi göra..

Sovtime

Hello, nu har jag kollat färdigt på säsong två av Vampire Diaries och ett avsnitt av 2 and a half men, klockan är halv 1 och jag ska sova nu, är dödenstrött men jag var tvungen att kolla färdigt & sedan har jag gjort några inlägg som är i utkast.

Nattinatti ♥

I'm lost without you

Gymkhanaträning 7/3


Idag var jag och Lucky på gymkhanaträning i detta jäkla snöskitväder. Våran outfit var ett blått schabrak med röd/vit passpoal, svarta skydd med ludd och röda boots. Han var jättepigg och vi satte varenda växling utan en, men det var pga att jag & Sofia inte kom tillräckligt nära varandra. Jag är helt uppspelt över att vi satte Hi-Lo som vi innan har haft problem med då han är hög och inte riktigt fattat hur svängen ska vara, men nu satte vi båda svängarna BÅDA gångerna! Klockrena svängar, så jag kunde tillochmed ta bollen i full fart! Evelina tränade Kiwi och det gick AWESOME! Förhoppningsvis joinar de vårat lag till Bohuscupen, om inte Kiwi & fölisen tar skada av det, så det ska vi kolla upp. :) Annars blir det Bohuscupen även för Ewe & Kiwi den 25 Mars.

Frida (min gymkhanatränare) frågade om jag ville komma på spets-gruppsträning på söndag! Vill bara dö här. Spetsgruppen är därifrån de tar ryttare till VM/EM/NM/Scandi os.v. Så får hoppas mamma kan köra oss dit. :)

Pretty little liars


Pretty Little Liars, "öppningssången". Så sjukt läskig är den va! -.^ Helt sådär barbiedoll och texten! Fy! Får en råäcklig känsla av den, haha. Men serien är så jäkla bra, men handlingen skulle lika gärna kunnat vart en skräckfilm. Vågar inte se den när jag är själv på kvällen, haha..! Men den är SÅ värd att se!

Den handlar om fem tjejer som förr var jättebra kompisar, Aria, Spencer, Emily, Hannah & Alison. Alison var ledare över gruppen, men under på sommarlovet mellan 8-9 så försvinner Alison från deras sleep-over. Ingen vet vart hon tagit vägen och hon är saknad under ett helt år. De övriga fyra tjejerna splittras, men efter ett år har gått så hittas kroppen på Alison i hennes egna hus. Utredningen tas upp, men samtidigt får de andra tjejerna sms/mail/lappar med påminnelser till deras hemligheter de förrut bara har berättat för Alison. Allt är undertecknat med -A.

Kollakollakollakollakolla!
Edit: Man kan kolla på series.eu eller ladda ner på tankafetast / piratebay.

Stress

Det är boom chacka boom i mitt huvud just nu och jag ORKAR inte ens tänka på allt jag BORDE göra istället för att sitta här och blogga. JAG ORKAR INTE BLOGGA HELLER!!!!!! Hyperventilerar typ för jag är så stressad. Klockan är ÅTTA och jag ska ligga i sängen- färdig att sova om minst tre timmar. Jag är så jävla irriterad på allt också. ÅH.

På min lista för kvällen:
Duscha, skriva SO, tänka igenom min audition till cabarén, skriva färdigt engelska-uppgift, äta, läsa min bok, packa skolgrejer, påminna mamma om att ta ut pengar, påminna mamma om att ringa Jonni imorgon, ringa Anneli, packa upp min väska.

ÄÅHÅHsk jghldt8yigfrse90år7d8hiosdgioödgiosdt ioået s
SÅ KÄNNER JAG!!!!!

är så jävla irriterad. hejdå. ska bara döda någon först.

Trött..

Morsning!

Igår började jag se en ny serie, Pretty Little Liars. Satan vad bra den är! Men sjukt läskig samtidigt.. Idag ska jag rida min prinskorv och sedan förbereda inför skolan samt göra klart SO arbetet. Tagga! Ska försöka fixa nya pics till bloggen också, är ganska dålig på det nu förtiden. Om jag hinner idag ska jag ev. fota Ida & Kiwi.

Well, vi hörs när vi hörs!

 


Serie-beroende

Jag vet att min blogg är fruktansvärt tråkig för tillfället men jag kan inte blogga ordentligt eftersom jag inte kan koppla ihop min hårddisk med datorn, JÄVLIGT irriterande. Det är där jag har alla bilder och nu blir det tråkiga text-inlägg- men jag gör mitt bästa..

Nu kollar jag på Vampire Diaries och ska snart kasta mig in i duschen.. :)

Next: Kalle

Nu sitter jag i sängen med datorn och bloggar. Jag har för en gångs skull tagit lite ploj-oufitbilder, använder typ aldrig mitt stativ men nu fick jag tummen ur röven och gjorde det. Haha, dock är ju skärpan urkass eftersom det är lite svårt att fokusera på mig själv när jag ska ställa in den. Jaja, man ser att det är jag iallafall! Ser helt efterbliven ut men skitsamma!!

Snart kommer sega-Evelina och vi ska dra till Kalle på filmkväll med Samuel också. Mys :) Om det inte blir alltförsent sleepar jag hos Malou sen. Vi är i stort behov av en deep-talk-kväll! ♥ Hon är den enda jag kan prata med om allt.

My Dolly Dreams


Detta är My Dolly Dreams, en ponny som jag provred när Qlementine blev skadad. Jag hade länge kollat henne på hastnet och till sist åkte vi och provred. Jag blev helt kär i henne! Hon var verkligen min typ av ponny. Men tyvärr gick hon inte igenom besiktningen, så det blev inget köp.


Helgen

Hello!

I fredags tog mamma hästarna och jag åkte med Julia och Ellen hem till Julia. :) Där chillade vi, snackade, och gjorde andra saker haha! ;) Mysigt var det :D ♥ Vid 8 så kom Ida & Matilda och "hämtade" mig med bussen, och vi åkte till Backaplan och åt på mcdonalds. Sedan tog vi bussen hem vid 9 och hemma hos Ida så pratade vi x2957. Skrämde upp oss rejält med att berätta läskiga saker för varandra. Haha..

Skulle egentligen ridit ut med Malou igår, men mamma smsade vid 7 tiden att hon skulle rida Lucky, så fick bli ytterligare en hästfri dag. Jag var hos Ida till 4-tiden och vi chillade, kollade lite BB (som jag nu har börjat följa!). Därefter åkte jag hem, åt och vid 6-tiden kom Ida hit! :) Vid 8/9 kom Evelina, vi kollade Vampire Diaries och sedan The Last Song. Vi somnade vid 2 typ.. :p

Idag vaknade vi alla tidigt, och Evelina var tvungen att åka för att ta ut hästarna. Jag och Ida kollar nu på Vampire Diaries (längtar tills hon är där jag är!!!!), sedan ska vi rida ut. Ska byta hästar, så hon rider Lucky och jag rider Kiwi. Sedan ska jag ta några kort på henne & Kiwison också. Synd bara att det är lite smådisigt ute, men klockan är ju "bara" 11 så det blir väl bättre snart. :) Ska åka till Kalle sen, kolla på sex and the city med Evelina & Samueeel.


Till dig från mig min kära vän!

Du är underbart fin
Du är underbart snäll
Du är underbart omtänksam och du är underbart bra!

Jag är så glad att jag fått lära känna dig och bli din vän.
Att få tillbringa dagarna med dig gör mig lycklig ända in i själen. Du är en glädjespridare!
Du förstår människor, du vill hjälpa och du är bra på det. Du har hjälpt mig i svåra stunder och självklart kommer jag alltid finnas brevid dig i alla lägen. Det är bara ringa om du vill något, även om det skulle vara mitt i natten för jag står vid din sida föralltid. Du är en helt grym tjej med höga ambitioner! Du är duktig på det mesta, du måste bara våga inse det själv.

Du är perfekt precis så som du är för du är Amanda Josefsson! Du ska se ut som du gör, annars är det inte du längre utan en kopia. Varje sekund jag får tillbringa med dig gör mig så glad för du sprider en sådan glädje runt dig. När du ler så ler alla andra också! Jag vill att du ska veta vilken underbar tjej du är och att jag är så glad för att vi har har skapat så roliga minnen tillsammans.
Jag kommer nog aldrig glömma London-resan, Sälen eller när du tvingade mig att hoppa Lucky fastän du egentligen inte vågade själv och när du hoppade Hildur. Vi har mer minnen tillsammans med det skulle ta lång tid om jag skulle skriva ner alla.

Du är helt amazing Amanda!

//Ida


Sitter inte alls här med tårar i ögonen och inser ännu en gång att jag har världens bästa vänner. UNDERBARA Ida har skrivit detta, hittade det som ett utkast på bloggen. Älskar dig, så sjukt mycket!!!!!!!!!!!!! ♥
/amanda

Ida Amanda Louise Josefsson

Var snart ett år sedan jag drog en längre presentation om mig. So here you go! Get to know me.


Jag är vanligtvis kass på att skriva en presentation om mig själv, men jag har inget val så lika bra att dra igång. Börja på det vanliga sättet kanske. Jag heter Ida Amanda Louise Josefsson. Amanda är mitt tilltalsnamn, är egentligen inte nöjd med något av mina namn, men sånt är livet. Jag är en tjej på 15 år och 9 månader. Snart Sweet 16! Jag går på en urdålig skola vid namn Friskolan i Kärna / Kärna Friskola. Man får absolut inte säga något av dom där namnen, men minns aldrig vilket! ^.- Jag är vanligtvis en mycket glad tjej med mycket tankar och åsikter. Jag har bloggat sedan 2008 men inte "seriöst" sedan 2010 om jag minns rätt. Startade då på en blogg som hette något liknande detta namnet, därefter amandaajosefssonn och sedan startade jag Rilfarna med min vän Evelina. Efter ett år eller något liknande bröt vi vänskapen i ett halvår och pga en händelse som fick mitt liv att vändas upp & ner började vi prata igen. Jag antar att allt händer av en anledning?

Såhär liten var jag för ett år sedan då bloggen skapades, 5/5-2011.

Snart är det ju dags att börja på gymnasiet, och förstaval för mig är Estet/Media på Mimers Hus. Jag är väldigt intresserad av foto, webdesign och jag vill bli journalist när jag blir vuxen. Förrutom foto är hästar mitt intresse. Jag & mamma har tre stycken hästar, varav det snart ska bli 5. Jag har två stycken, Qlementine och Lucky, mamma har en, Kiwi. I maj ska Qlementine och Kiwi föla! Qlementine har jag haft i snart fyra år och Lucky & Kiwi har vi haft i snart ett år. Mitt mål med hästarna är att vinna individuella SM i Gymkhana och kvala till GP-ponny med Trevina(min systers ponny).

Qlementine.
Trevina.
Lucky.

Kiwi.

Jag älskar serier, jag är beroende av TV-serier. Jag följer Two and a half men, Vampire Diaries, How I met your mother, Vänner, Gossip Girl & Glee. Jag älskar även bloggar och följer över 50 stycken, jobbigt att hålla ordning på alla bara ;) Mina favoritfilmer är Twilight & The Last Song. Mina favoritlåtar är Tröjan du hatar, En värld full av liv, Wherever I go, Mr. Know it all, She will be loved & Baby. Min favoritmat är tacos och grillad kyckling med potatisgratäng. Jag äter inte kött utan bara fisk & kyckling. Det värsta jag vet är skitsnack och folk som går bakom ryggen. Min favoritbloggare är & har alltid varit Sofia Genne, gennes.se. Min favoritfärg är rosa, marinblått och limegrönt. Jag älskar att matcha när jag rider, men avskyr att sticka ut i vardagen.

Jag är även en stolt BELIEBER och även ett huuuuuge Liam Payne fan! ♥ 1D & Biebah <3

Jag har ingenting mer att säga! :P Enjoy my blog!

Puss /Mandieh! ♥

Hos Idahoo

Nu är jag hemma hos Ida med Mätti och vi chillar vid datorerna. De bästa girlsen i världen mötte mig hos Jullebulle & Elleeen <3 Åkte buss i ca 40minuter och sedan stannade vi vid Donken och åt lite ;) Därefter drog vi hem till Ida och nu är vi här. Chillidill. Dock är jag astrött efter att ha sovit 4-5 timmar inatt. TRÖÖÖÖTT..
Imorgon ska vi antagligen in till Göteborg.


Jag & Ellen på äängelska



Jag & Ellenpropellen igen! Fast nu på engelska lektion. Jag hatar seriöst våra engelska lektioner (eller ah, alla egentligen) men mest engelska. För att det är så jävla tyst här inne att man blir rädd!? Man kan till och med höra sina egna hjärtslag och nu är det enda som hörs när jag skriver detta inlägget. Me not like. Och Julia som pratar med sin bild som hon redigerar. Höhöh.

Mami tar förhoppningsvis hestapollarna idag, jag ska vara med Julia, Amanda & Ellen ikväll. :) Myyyws.

Headers genom tiderna

1. -Gjord av mig.

2. - Gjord av mig.
3. - Gjord av mig.

4. - Gjord av Jockeylife.blogg.se.

5. - Gjord av mig.

6. - Gjord av mig.

7. - Gjord av fantasias.blogg.se.

8. - Gjord av fantasias.blogg.se.


8 stycken headers på 11 månader! Vilken är finast? :)

Vila i frid älskling


Yesterdays gone, we gotta keep moving on, i'm so thankful for the moments, so glad I got to know you.
The times that we had, I keep like a photograph, I hold you in my heart forever, I'll always remember you.

4 år senare, fortfarande gör det lika ont att tänka på dig. Jag är tom på ord, tom på allt. Jag trodde aldrig att det skulle ta sådan här lång tid att läka ett sår, men varje år, varenda 11 April tänker jag extra mycket på dig. Det går inte en dag utan att du är i mina tankar, underbara, fina, älskade, bästa Babycham. ♥ Jag skulle göra vad som helst för att få ha dig hemma, veta att du har det bra, att vara i din närhet. Världens bästa ponny!

Varför var jag inte gladare under den korta tid jag fick ha dig? Varför spenderade jag inte mer tid hos dig? Varför tog jag inte vara på våran tid?! Jag ångrar mig så jävla mycket att jag inte var hos dig mer, att jag inte red dig mer. Men nu finns det ingen chans i världen att jag kan ändra på det. Jag kommer alltid att komma ihåg dig, fina hästen. Alltid. Alltid minnas våra galenskaper, alltid minnas alla ridläger, alltid minnas alla hoppträningar, alltid minnas ALLT med dig. Du lärde mig grunderna till allt. Du var min bästavän på den tiden. ♥

Varför måste allt ta slut så fort? Varför kan man inte bara spola tiden tillbaka och återuppleva alla minnen. Den här tiden kommer aldrig mer tillbaka, 2006-2008 var de bästa åren i mitt liv. Jag var så glad att jag fick ha dig, jag var så lycklig att få ha dig som min egen. Men det tog slut alltför fort, 15 år gammal blev du. Det är alldeles för kort.

Jag kommer ihåg, kristallklart, sista ridturen. Jag red ut ensam till havet. Det var första gången på länge som det var så att man kunde rida på stranden. Det var 4 dagar innan olyckan. Aldrig visste jag att fyra dagar senare skulle jag aldrig mer få se dig. Jag skulle få stå i stallet, skura bort ditt blod utan att jag visste. Jag visste ingenting. Jag fick en chock när jag fick reda på det. Än rinner tårarna. Kära Ellen, varför blev det såhär? Det var inte dags än. Det var det inte. Världen är så orättvis!

Jag älskar dig min fina vän. Nu och föralltid. Jag hoppas vi en dag ses bland molnen. Jag kommer aldrig glömma dig, du finns alltid med mig & Trevina. Du är bäst.

Gymkhanabilder del 1

Kommer fler bilder imorgon! :)

Julia & Danielle

Sofie & Cookie

Jag & Lucky

Sofie & Cookie

Julia & Danielle

Natta & Lucky

Natta & Lucky

Sofie & Cookie

Fredrik & Sascha

Hanna & Wilma

Natta & Lucky

Natta & Lucky

Natta & Lucky

Fredrik & Sascha

Natta & Lucky

Danielle

Natta & Lucky

Natta & Lucky


Dagen i text (och en liten bild) 1/3


Bild från igår!

Världens bästa Ida har idag lånat ut sin macbook till mig, jag förmultar snart bort om jag inte får min! o.O Men med mac är det mycket lättare att fixa med bilder os.v, så snart kommer bilderna från gymkhanaträningen igår. :)

Idag har jag iallafall varit i skolan och haft den flummigaste dagen i mitt liv, jag har inte gjort ett dugg seriöst haha. Hade iof inga seriösa lektioner (förrutom NO:n), men på engelskan så skulle vi skriva någon tråkig text om prinsessan Estelle (jag tycker hela kunga-grejen är så sjukt överdriven från början och detta med bäbisen har gjort det hela till en sån stor & pinsam grej att jag skäms för att tillhöra Sverige). Haha, jag har väldigt starka åsikter om detta och det fick minsann min lärare veta också. Höll sedan på att somna på NO-lektionen men höll mig vaken genom att skriva roliga lappar med Amanda! Därefter lunch (höll på att kräkas) och sist trippel-pass i musik♥ Var dock dö-oseriöst ett tag men fick ändå spelat igenom en låt... Kunde iof den innan men ^^.

HEMFÄRD OCH UT I STALLET FÖR ATT RIDA MONSTRET;) Han var piggelin! Red ut på hacket barbacka och daamn vad han ville springa.

RSS 2.0