Don't wake me up

Dearly beloved,
if this love will only exist in my dreams
Don't wake me up


Jag har inte haft tiden till att blogga idag heller, segt när det blir flera såna dagar för bloggen står verkligen still då. Förlåt </3

Iallafall fick jag reda på att jag hade glömt mitt smink hos Evelina så imorse körde mamma dit mig och jag sminkade mig och åkte med Ewe på bussen till skolan. Skulle visserligen bara vara där från 9-12 för skulle iväg på utspring för min kusin Fredrik. Var en mysig dag i skolan <3 Efter utspringet åkte jag hem, kollade lite Gossip Girl och gjorde mig iordning för att åka till Majas (min syssling) mottagning. Det var riktigt roligt och jag är så glad för både hennes & Fredriks skull. Vill med uppleva studenten nu!!

Kom precis hem och nu ska jag sticka ut och skritta min prinskorv som nu ska sättas igång efter sin lilla sommarvila. Kände att han lika gärna kunde få den nu så är han fit for fight över alla tävlingar i sommar. :)


Kan inte sova

Klockan är 10 över 12 och jag kan inte somna på grund av en händelse under kvällen.. Pratade med Malou & Evelina och de är bara bäst <3 Hade aldrig orkat leva utan er!!

So when you're lost and you're tired, when you broken in two, let my love take you higher, cause I still turn to you.


Ska försvinna in i Gossip Girl nu innan jag försöker sova igen. TACK FÖR ATT NI FINNS BÄSTA <3

Ellen & Trevina



Ut och rida

Hellosan!

Nu ska jag sticka ut och rida barbacka på prinsessan Trevina tillsammans med Malou och Deddis.. Jag ska rida i shorts för jag ska banne mig få färg på mina kritvita ben. Låg ute och solade i 3 timmar förrut, somnade så skööönt i solen. Var astrött..

Nu ska jag gå! Pusshaaj, kommer bilder på Ellen senare!

I skolan

Hello guuys!
Jag sitter i skolan på Emmas macbook pro, hon är ju lite mer pro än alla andra.. Ingen annan har en macis i våran klass, buhuuuhuhuhuhuhuh. Jaja, intressant vaaa?
Jag har iallafall inte uppdaterat så mycket under två dagar, i måndags sov jag hos Patricia, jag var även med henne och Tjalle på hästspa, han simmade :) Igår sov var jag och Ellen hemma, hon fick rida Trevina. Kommer bilder idag! Sedan vid 10 åkte jag till Evelina och vi snackade och somnade vid 12 tiden, gick upp idag och nu är jag i skolan och har precis ändrat mina gymnasieval. Äntligen! :) Mitt första väl är Media på NTI från Media på Mimers, det är mitt andra val nu.
Nu ska jag återgå till att socialisera mig.
Min lilla pumpa! ;)

Mobil- Roadtrip

Jag & Ellen mot världen hahahah!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2701854/images/2012/pic_204562834.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2701854/images/2012/pic_204562834.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2701854/images/2012/pic_204562860.jpg" class="image">


Mobilblogg- Sover hos Patte

Hej

Jag sover hos Patte inatt, vi hörs imon!<3


Här skulle det vart en outfitbild

Men det är det inte, för jag orkar inte ta någon, trots att jag för en gångs skull har tid ;)

Jeans-shorts- Pimkle i Berlin
Linne- Ginatricot i Berlin
Kofta - Cubus i Nordstan

28 Maj 2008

Idag har jag varit en stolt ägare till världens vackraste c-ponny sto i exakt fyra år.

Tiden går så otroligt fort, jag kan inte förstå att det är fyra år sedan jag fick chocken, glädjen, tårarna i ögonen, alla känslorna kom på en och samma gång. Så mycket glädje, så mycket sorg, så mycket allting. Jag kan fortfarande inte förstå att just hon blev min. Hon är en one million dollar ponny och jag älskar henne så att det gör ont.

Första gången jag satt på henne när hon var min. <3

When my world is falling apart, when theres no light to break up the dark, thats when I look at you.
When the waves are flooding the shore, and I cant find my way home anymore thats when I look at you.
You apear just like a dream to me.

Lyckås Qlementine,
världens vackraste ponny.
Jag älskar dig obeskrivligt mycket,
kan inte leva utan dig.
Du är det bästa som har hänt mig.
You're one in a million ♥

Somnar med ett leende på läpparna

Hej på er, jag sitter och smsar med världens goaste kille, fyfan vad söt han är alltså!!! ♥ Får mjukisryck i hela kroppen och vill bara krama ihjäl honom!! Haha! Nu vet ni det ;)

Kommer somna glad & lycklig ikväll, men ännu är ju inte kvällen slut, men dessa smsen har verkligen fått mitt humör på högsta höjd. Och kan det bli bättre nu? Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, göra lite kvällsmat, fixa mig inför natten och lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl. Godnatt! Vi hörs imorgon!

Fast jag är skitful så gillar jag ändå denna bilden, haha! ;)

Risk-zon

Haha, med en risk för att låta som 40+ säger jag detta till er ungdomar här ute i Sverige som är som jag.

Jag fick mig ett dampryck och tog med mig Linas kvällsbok till Berlin (vilket var så JÄÄVLA bra gjort av mig!!!!), fastnade i den där megatjocka boken med över 550 sidor och vet ni vad? Jag läste ut den på 5 dagar. Jag läste alltså 100 sidor ungefär VARJE dag?! Kan ni förstå? Kan ni förstå hur sanslöst BRA boken faktiskt är? ♥ Den boken ligger mig varmt om hjärtat & har alltid gjort det. Men nu- det är nu jag låter som en 40+:are, jag känner mig TOM. ENSAM. ÖVERGIVEN. Som att en del av mig fattas, jag verkligen sjönk med in i Linas vardag men nu - jag vet inte vem jag är längre! Jag vill fortsätta veta mer om henne, fortsätta läsa. Det var så jävla skönt att bara försvinna in i hennes värld..

Iallafall, det jag vill få fram är.
1. Kommer det komma en del 3 av Linas kvällsbok?
2. Finns det några liknande böcker som Linas kvällsbok?
3. Har ni någonsin känt såhär för en BOK?
4. Har ni läst Linas kvällsbok?
5. På 2an, vet ni någon bok, LÄNKA TILL EN SIDA DÄR JAG KAN FÅ KÖPA DEN!!

I stare at a picture of you

Godmorgon på er babes!

Jag och Ewe ligger fortfarande i sängen, men jag har varit uppe en stund innan. Jag håller just nu på att lyssna på Gavin Degraw (käärleeek) och laddar ner 4de säsongen av Gossip Girl. Ni anar inte hur bra den serien är,- och hur nervös jag är inför början på denna säsongen då Chuck blev skjuten i sista på 3an.. Woaaaaaah!

En annan grej är att vi har näääästan hittat Kiaras kattungar, vi har hört dom! Så ska ut och kolla efter dom sen.

Nu ska jag gå, pussheeej.

I would lie and say that you're not on my mind

Tjenare!

Jag ligger i sängen, snackar med frugan (Evelina), vi lyssnar på musik och varandras problem här i livet. Vill ni veta en grej? Vi har båda vart hjärtekrossade samtidigt och nu är vi lyckliga samtidigt! Haha, gud vad töntigt det där lät.. Iallafall ska jag snart dra upp frugan ur sängen, tvinga henne på en roadtrip på moppen. Haha, som om jag kommer lyckas ;) Värt att försöka iallafall!

Det har vart sjukt mycket folk här idag, haha. Alla vill kolla på våra fina underverk. <3 Och en grej till! Jag har äntligen bestämt mig om Snäckans stavning! Nequetarine, mamma tyckte det eller Neqtarine, jag vill helst Nequtarine, men hellre Nequetarine än Neqtarine. Usch! Jag har iallafall idag börjat kalla henne för Snäckan, hur gulligt som helst. Hon är urmysig, suger på fingrarna! <3 Idag när vi tog in dom från hagen sprang hon efter mig och föltuggade åt mig.. Älskar henne redan! GOSEN! <3 <3

Grattis Loreen till vinsten av Eurovision Song Contest 2012, awesome att det är i Sverige nästa år! UNTZUNTZ!

I wish that I could have this moment for life

Tänkte änna berätta lite om vad vi gjorde varje dag under våra dunderunderbara dagar i Tysklands huvudstad, Berlin.

Måndag:
Gick upp vid 03.15 för att duscha, bussen åkte från skolan vid 05:30, trött & seg som satan var jag men med rätt sällskap var det endå väldigt roligt. Snackade massa och busade :)

Kom fram till hotellet vid ca 8 och då fick vi rumsnycklarna, fixade oss för vi skulle äta middag med alla på en resturang typ 5 minuter därifrån. Tyskmat var det och det smakade förjävligt. Aldrig mer! Tog en roadtrip på stan, upptäckte att tyskar inte är vana vid shorts & linne, damn vilka blickar vi fick! Kändes nästan lite horigt faktiskt. Var på hotellet igen vid 10 tiden och då snackade vi, var på andras rum och busade. ;) Somnade vid ett tiden kanske :)


Tisdag:
Gick upp vid halv 8 för vi duschade på morgonen, åt frukost (inte god), fixade oss och höll på att missa bussen till stan. Åkte på en roadtrip, kollade in Berlinmuren, judiska monument, museum, gick vilse, fotade och chillade. Fick fri-tid på kvällen då vi drog ut på resturang och åt.

Gick tillbaka till hotellet, var inne 10 och vid 12 tiden smög vi ut en stund, chillade på gatorna, var inte ute länge :) Blev "stalkade" av en äcklig kille dock!
Somnade vid 3 tiden.

Onsdag:
Samma början som igår, tog bussen till Sachsenhausen. Ofattbar känsla, kan fortfarande inte förstå det. På eftermidagen åt vi resturang, shoppade och chillade.

Efter Sachsenhausen drog alla ut och åt tillsammans, utan jag och SJ som stannade kvar på hotellet. Vi var inte hungriga, så vi hade fotoshoot. Efter alla kommit tillbaka socialiserade vi oss med lite blandade folk, slutade kvällen med att jag sov med Matilda. Somnade vid 3.

Torsdag:
Samma morgon som vanligt, förrutom att vi hade fri dag oc jag, matilda och Ewe stannade kvar på våra gator och jag råkade vilseleda oss ÄNNU en gång. Två gånger!!!! Hur dåligt minne har jag inte då?! Kom iallafall till en porrgata så där gick vi snabbt som attan förbi. Kom till rätt ställe, shoppade i flera timmar (+ att vi hade gått vilse i ca 1,5 timme) så vi var trötta som små djur. Fick köpt mycket fint iallafall och är supernöjd.


Fikade, åt på resturang, chillade. Somnade för sent eftersom vi packade.

Fredag:
Bussen gick halv 10, gick upp vanlig tid och duschade, packade det sista och åkte hem. Kom hem vid halv 12. somnade vid halv 2.

this is the last of us

snart har hela nian gått, det är ynka två veckor kvar till dagen då jag aldrig mer kommer gå i samma klass, skola eller ens i närheten av resten av min trygghet. jag vet inte vad jag känner. jag har velat sluta på friskolan från dagen jag började 9an, och nu är det för nära, för verkligt. jag vill vara kvar på friskolan, jag vill inte släppa tryggheten som jag har där. börja på en ny skola inne i göteborg/kungälv, tappa kontakten med de goa från Vinga & Paternoster.

för mig känns det bättre att vara glad, inte gråta framför alla utan vara kvar med att jag VILL sluta på skolan, allt känns så mycket lättare då. men innerst inne vill jag bara börja böna & be min rektor att jag ska få gå om nian för jag vill inte sluta. jag vill inte!

Fölisar

Mamma väckte mig vid 8 imorse, för jag skulle hjälpa henne att ta ut Pumpan & Neq till hagen. Här är några bilder som är tagna vid utsläppet, så söta! Andra gången de är ute i hagen <3



Hemma

Åh, hem ljuva hem.

Jag är så jäkla trött att jag snart smäller av, men är typ övertrött så jag är fortfarande vaken. Måste äta och byta om, sedan ska jag krypa ner i sängen & kolla på efterlängtade Gossip Girl <3

Har vart och kollat på världens sötaste fölungar, Nequtarine/Neqtarin/Nequtarin (har inte bestämt mig om stavning ännu) & Pumpan. Neq är nog den sötaste jag har sett. Hon sög på mitt finger, höll på att dö av söthet.. Kommer bilder såfort jag ORKAR lägga in dom på datorn.. <3 ARKIVBILD- thank goood.
image description
Hon är M Y C K E T ljusare IRL, här är hon ju blööt ;)

IN SWEDEN!

Mobilblogg jaoow.

Nu är vi äntligen i Sverige! Yeahhhh!
Fått reda på gaolet mycket positiva grejer! Niiiceeeeeezzz. Men ville ge ett "live"inlägg från mooi.
Ej kommenterbart inlägg. Köss!


- ♥ '


You see that girl? She looks so happy, right? Telling jokes, smiling, have a great time and... Dying inside. She's hurt. And tired. Tired of all drama, tired of not being good enough, tired of life. But she doesn't want to look dramatic, weak and attention seeking. So she keeps it all inside. Acts like everything's perfect but cries at night. So everybody think she's the happiest person they know. That she has no problems and her life is perfect. If only they knew the truth.

Då - Nu

Har det blivit någon skillnad på oss eller? ;)


Mobilblogg- MORMOOOOOR

Har ni sett något sötare i era dagar?

Dammens Pumpkin
F. 24 Maj 2012
E. Pucchini ox
U. Kiwi

Dammens Nequtarin
F. 24 Maj 2012
E. Pucchini ox
U. Lyckås Qlementine


William Spetz

Idag är vi påväg hem! ♥





Världens goaste kille! William Spetz aka Lillabloggen @ youtube.com

Serie-beroende <3

Jag är beroende av Gossip Girl, Pretty Little Liars, Awkward, 2 and a half men & Vänner. Det är MINA serier det! ♥ Jag önskar så innerligt att jag kunde lägga till Vampire Diaries, men de är inte bra längre. Saknar det :( <3

Vill ni se på underbara, beroendeframkallande serier, ska ni se på de ovan i fet stil. Ni blir inte besvikna. De är äkta tjej-serier med MYCKET drama och mysterier. Underbart <3 Förrutom 2 and a half men & vänner då ;)

Jag tror att jag älskar att se på serier så mycket för att jag hamnar i en helt annan värld där, jag älskar den känslan att känna att jag hör "hemma" i Gossip Girl. Åh, glömmer alla problem där. ♥ Jag bara flyter med Serena, Chuck, Nate, Blair, Jenny, Dan, Vanessa m.fl. VÄRLDENS bästa serie. <3


Hiss & Diss

* Goa underbara vänner! ♥

* Våran cabaré som blev awesome!

* Att jag har världens bästa familj som ger mig möjligheterna att ha hästarna ♥

 

* Att jag inte längre har någon macbook :(

* Att jag fyller 16 på skolavslutningen (13 Juni)

* Att Picnik har lagt ner & istället finns Picmonkey


- ♥ '

trust me, i know how it feels.
i know how it feels to cry in the shower so no one can hear you,
and waiting for everyone to fall asleep so you can fall apart,
for everything to hurt so bad you just want it all to end.
i know exactly how it feels.
image description
but you just have to put that smile on your face and look forward. move on.

Musiktips alá Amanda


Uuurgo låt, blandning av Nicki Minaj & Natasha Bedingfelt - Last Chance

Från varje kategori

Letar du häst? Här ser ni ett tips från varje kategori från mig i normal priskategori :) Check it out!
Klicka på bilden för att komma till annonsen på hastnet.se.

A-ponny

F. 2004, 10.000
Kunde inte motstå allt rosa på denna sockertopp! <3

B-ponny

F. 2002, 20.000
Föll pladask för denna killen, den såg ju exakt ut som Sofias Candy!

C-ponny

F. 1998, 65 000
Otroligt söt, hoppar snyggt och hennes utstrålning gick bara rakt in i hjärtat.

D-ponny

F. 2008, 50 000
Ursöt, snygg modell.

Stor häst

F. 2009, 48 000
Söt sak! Vet inte vad som var så speciellt, men gillade honom!

Min fina ponny


every long lost dream led me to where you are

- ♥ '


You should step in my shoes and walk a mile. Then maybe you'll see how hard it is to hold back tears and fake a smile.

Pepp-komplex

Skulle du plastikoperera dig om det var gratis?
Varför?


Jag har komplex för min kropp, i stort sett allt. Jag avskyr mina fötter, mina ben, min mage, mina bröst, mitt ansikte, mitt hår, min vikt, min längd, mina axlar, mina armar och mina händer. Allt. Hur skrämmande är det inte? Vad har hänt med vårat samhälle när ungdomar mår dåligt över hur dom ser ut? Jag har så mycket komplex att jag i princip aldrig är med på idrotten i skolan eller äter i skolan.
image description

Varför har man egentligen komplex då? Kolla tonårstidningarna, överallt ser du "Beach 2012", bantningstips, superskinny tjejer. Men även i vardagen, tittar man så mycket som på en godis så får man den skämtsamma kommentaren "tjockis". Även fast man inte menar något med den så kan personen med dåligt självförtroende ta åt sig. Människor tänker sig inte riktigt för vad man säger till andra, även fast man inte menar någonting illa så kan det tas på fel sätt.


Hur fan kan man peppa varandra då? Sluta med dessa "skämtsamma kommentarer? Sluta jämföra med varandra? Jag har ingen aning. Jag försöker att intala mig själv att vi alla ser ut på olika sätt & tur är väl det! Hur kul hade det vart om alla var i storlek 34 och ingen hade några som helst former? Men man vill alltid vara det man inte är.

Jag tycker det är så fel att människor ska må dåligt över att de är lite kraftigare än andra, det är INGET fel med att vara det, så länge det inte är ohälsosamt och skadligt för kroppen eller sig själv. Jag mår dåligt när jag hör människor säga att de är tjocka, när de verkligen inte stämmer. Plus att jag tycker det är fint att vara lite kraftigare, hellre det än superskinny.

Det jag vill få fram är att man ska må bra, oavsett hur man är, oavsett hur man ser ut, oavsett vem man är. Huvudsaken är att man är sig själv.
* bantinngin

Evelina Victoria Nilsson

Det är så jäkla svårt att börja såna här inlägg, men allt för Evelina. ;) Haha!

Alla borde ha en vän som Evelina, hon förstår mig till 110% och det finns inte en enda grej som jag inte skulle kunna säga till henne. Inte någonting som jag undanhåller henne. Jag kan inte beskriva våran vänskap, så ni får några vackra bilder istället ♥

Min vackra Semilla, Rilfen, Smilligirl, Smixen, bästavän, Ewe, Äwä, Rilf, Riffe, Milfen, Filfen, Smilla, Smill, Smills, jag kan inte ens skriva alla namn på dig. Bästa du! ♥





evelinavictoria @ instagram  l  evelina nilsson @ facebook  l  nattstad.se/evelinanilsson

- ♥ '

image description
Sometimes I wish I could just fast forward through time just to see if it's all worth it in the end.

Here you go bitches

Namn: Amanda Josefsson

Ålder: Snart 16

Längd: 163

Sko-storlek: 38

Född: I Göteborg

Bor: Utanför Kungälv

Gör just nu: Är i Berlin när detta inlägget pluppar upp, men när detta skrivs så bloggar jag ju ;)

image description


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, positiv, peppande

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: otålig, lite lat, lätt-irriterad


Vad är du rädd för: Ormar, kryp & mörker

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Mitt hår på fredag! Haha!

Det roligaste jobbet du haft/har: Har bara haft ett jobb, så Tofta Herrgård ;)

Har du körkort och egen bil: Nej, inte än

När tod du ditt körkort: Har inte tagit det ännu

När grät du senast: Igår till Gossip Girl

När skrattade du senast: För 10 minuter sedan

Vem åkte du bil med sist: Mamma

Vem åt du mat med sist: Mamma & Ulf

Vem sov du hos sist: Asker

Vem sov hos dig sist: Ida SJ

Vad var du rädd för när du var liten: Typ allt

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Lärare

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: En gång när jag var mini-liten vad jag vet

Värsta smärtan du råkat ut för: Haha, det enda jag kan komma på är min piercing i naveln :p

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: När jag fick Qlempan <3

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Massor, lite för personligt för att skrivas ut här. Men en grej gör mig arg varenda dag- JONAS, min JÄVLA mentor som jag bara vill skjuta HÅRT i huvudet. Helt jävla värdelös.

Har du någonsin sportat: Haha, ja

Någon du ser upp till: Mamma, Natta, Cissi, massor!

Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, hörlurar, parfym, laddare, smink, plattång

 


Har du varit utomlands någon gång: Ja

Vilken plats var finast: Älskar Grekland

Största stad/städer du varit i: Hmm, vet inte?



Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej

Rökt: Ja, vidrigt

Snusat: Ja, vidrigt

Druckit: Ja

Har du piercing eller tatuering: Öronen, naveln & tungan, nej.

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask:

Finaste komplimang du fått: Att jag är perfekt precis som jag är

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja

Har du någonsin fejkat en orgasm: Oskuld

Hur många sex-partners har du haft: Oskuld


 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Mellan land & storstad

Hamburgare eller pizza: Hamburgare

Kött eller fisk: Fisk

Hund eller katt: Katt

Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet

McDonalds eller MAX: McDonalds

Vin eller Öl: Vin

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: Utlandet

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga

Sommar eller vinter: Sommar

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Tåg

Bil eller buss: Buss

© by Amanda


Girlposts






Känn dig träffad Ewe!






I want, I want!

Jag har kommit på att jag vill ha fyra stycken tatueringar! Här kommer bilder på dem! :)

Såhär som Rihanna har, stjärnor från nacken & ner en liten bit på ryggen

En pistol eller en rosett bakom örat, har inte bestämt mig ännu.. ;) Är ju ett tag kvar så lär ju hinna bestämma mig.

" Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted. "

Emelie på ena, Ellinor på andra.

Alla har vi vart små någon gång











Oerhört tjocka ben..





Känner ni igen oss? Det är lite annat än vad det är nu.. Min kära älsklings baby <3

Grattis ♥


Yeah! Grattis på födelsedagen ♥♥♥♥♥

Ballaste bilderna från tävlingen


Annie Olsson & Shoganan - alingsås

Ulle Alexandersson & Tequila - alingsås

Natta & Trevina - hålta

Åker hemifrån nu

Nu sitter jag och tar farväl av datorn, facebook, bloggen, bloggarna, allt. Ja, för nu åker jag till Berlin, kommer hem på fredag. Men gråt inte för det! Jag har fixat 4 stycken tidsinställda inlägg varje dag med läsvärt innehåll åt er! Keep waiting.

Nu måste jag dock hoppa i mina skor och svischa iväg mot sämre tider (skolan). Puss & ha de så kanonbra i goa Sverige.. ;) För jag ska rocka i Berlin när jag vaknar till liv (sover fortfarande, men nej detta är inte inställt). Är så opepp att det är gaaalet. Stanna hemma? Ja, varför inte?

Bild i repris, mest för att jag har den tröjan på mig just nu.

1000 inlägg!

Detta är mitt 1000:de inlägg! :D WOOOOPPAAA!

Satan vad taggad jag är på att gå upp absolut senast halv 4, är bra om jag går upp redan kvart över men som att det kommer hända lixom.. Ska duscha och göra mig iordning för att åka buss i 10 timmar till Berlin med goa classmates. Uhuh, tagga...

GODNATT! Tänk på mig..

Resultat 20/5-2012

Framridning båda heaten:
Krävdes ben och målmedvetenhet för att få honom så jag ville. Men fick loss honom i höger varvet som jag/han/vi har svårt för så det kändes väldigt bra. Var dock sjukt mycket hästar inne på framridningen och INGEN kunde högerregeln - nackdelen med gymkhana-människor, SLARVIGT.




Heat 1
Jag var supernervös eftersom hans familj var och kollade och jag visste inte till 100% hur han skulle reagera och agera. Förberedde mig & familjen på det värsta och jag fick en VÄLDIGT positiv överraskning! Grym är det enda jag kan beskriva detta heatet med.



Bockar lite bah ;)

Hade Sascha på upphoppen



Final heatet
Han skötte sig så exemplariskt va! Jag är helt imponerad av denna ponnyn, one in a million! Ransom <3







Kom på en tredje plats, trots våra förutsättningar! En heeelt ny häst, en galen Miranda, en ångvält (Bella) och två säkra hästar när ryttarnas nerver är på rätt ställe ;) Grymma är vi ändåså! <3

Packar i all stress

Så jävla nöjd med Ransom idag! :) Guldvärd ponny, han är helt fantastisk! Han gjorde sin debut på gymkhanabanan, andra gången han gick gymkhana någonsin, fjärde gången jag red honom någonsin, han går in på banan som han aldrig gjort annat och gör GRYMMA grejer. Han gör exakt som han skulle, var inte rädd för NÅGONTING och visar verkligen vart skåpet ska stå. Fy satan vad bra han är! KUNGEN! Nu jobbar jag på att försöka få hans ägare Sofia att börja träna gymkhana på honom, sån talang som han har så måste han fortsätta!

Kommer massa bilder sen!

Nu har jag lämnat och sagt hejdå till Ransom, tagit in brudarna, hjälpt Ulf, fixat i stallet, skrivit packlista, kollat löshåret os.v, så nu ska jag sätta igång att packa. Jag orkar dock inte, är jätte opepp men blir nog mer pepp imorgon när vi är on the road. Let's go, måste komma igång nu.. Vi hörs när jag är färdig............ (10 år)


Ridit, putsat, packat, fixat

Hello!

Idag är jag som den lilla hästtjej jag är, har ridit Ransom, borstat världens lerigaste Ransom (har aldrig sett en lerigare häst faktiskt, han hade ett kilo intorkad lera på vart enda hårstrå). Packat grejer till imorgon, putsat sadel + träns + martingal, nu är allt under kontroll! Känns prima ballerina!



Red därefter ut med Malou & Lina. :)


Kiara hängde också med ;)

Nu ska jag duscha, fixa mig, packa och äta, sedan åker jag till Patte och möter upp Ewe & Asker och drar till Kungälv :)

Vi hörs imon!
puss

Hemma & döende

Kom hem för ca 40 minuter sedan, jävlar vilken kväll det blev igår! Jag, Ewe, Asker och Patricia sov i Askers stuga, och kvällen slutade i kaos. Haha! Om ni bara visste hur mycket vi skrattade.. Åh jesus.. Men kan inte skriva så mycket (har sjukt ont i mina fingrar). Jag är SJUKT trött också :(

Idag ska jag iallafall rida Ransom, fixa stallet, putsa sadel + träns + martingal + göra rent benskydd, packa, fixa transporten och göra rent hästapollen. Ikväll blir det Kungälv, all in! ;) Nej, men vi ska kolla cruisingen m.m. :)


Note to myself: Alla papper + besiktningspengar

Upphopp- steg för steg


Gör ett rejält avstamp, haha, jag brukar dock inte göra ett sådant här hopp.. Håll ena handen på sadelkåporna och en hand i manen & i tyglarna.

Hoppa ett jämfota hopp och tryck ifrån extra mycket med ytterbenet.

Med hjälp av handen i manen & handen på sadelkåpan kan du "dra" dig upp med hjälp av farten från avstampet, det går lättast ju snabbare det går, det är sjukt jobbigt att göra upphopp i skritt.

Uppe! :)

Här är en ett år gammal film på mig & Trevina när jag gör upphopp i galopp.

Qlementine 10 år! <3

Grattis baby på 10årsdagen, världens bästa ponny är du.
Kommer aldrig lämna dig! PUSS!!! <333333

Sorry

Tjenare! Efter förra inlägget som kom upp igår drog jag till SJ där Alaiso var. Vi pratade i massor av timmar och jag åkte hem vid 5 tiden på morgonen. Var inte ett dugg trött men somnade efter ca en halvtimme. Vaknade vid halv 11, fixade mig och Ransom och sedan drog jag till stan. (TACK MALOU!!!!<333), köpte löshår och sedan var jag med när Vera tog hål i öronen eftersom hon fyller år idag! :) Grattis Veiron! <3

Efter staden red jag Ransom barbacka, urgo var han & jag är helt dö-kär i honom! :') Underbara ponny!

Nu ska jag hem till Asker med mina gurlz och vi ska bada jacuzzi, planera & snacka i maaaassoooor!

Kommer tidinställda inlägg men måste dra mig snabbt eftersom Ewe hämtar mig med moppen. Köss!

Bildbomb del 2






Vaxproppar och annat tjöt

Tjenare. Jag sitter i min säng med Remi nougat, en banan & ett äpple. Det lär bli en lång natt med mycket väntan och fölvakning. Vet ni varför? Jo för att Kiwi har vaxproppar! Jag hoppas så sjukt mycket att hon fölar inatt, jag dör snart!

Iallafall så kollar jag på Gossip Girl, världens bästa serie. Ska snart börja se säsong 4. Vill aldrig att serien ska ta slut, det är beroende framkallande och idag har jag sett 5 avsnitt. Kan inte sluta kolla!!

Red Ransom idag, skrittade fram ute och red sedan på gräset. Han var pigg, alert och lyssnade jättebra, han var lite stel i högervarvet (eller om det bara är jag, har alltid haft svårt för det varvet), men han ville inte riktigt ställa igenom där, så fick kämpa lite men sedan lossade de och han gick jättebra. Är supernöjd med honom, trots att jag inte red så jättelänge eftersom han nog har fått massor av nya intryck att smälta. Jag har iallafall träningsvärk! Har inte ridit ordentligt på tre veckor då Lucky nu har fått sin sommarvila ;) Jimmy, min systers pojkvän var med och fotade. Jättegoa bilder! Han ska lätt fota mig & Lucky när vi är back on track igen!

Är helt kär i bilden här ovanför, den är härlig suddig, den är KÄNSLA och FART! Åh, galet hur man kan bli kär i en bild. Fina Ransom <3

Back to Gossip Girl.

Bildbomb del 1












Fotograf: Jimmy

Dagens outfit - Ransom


Ransom
Träns- Luckys från Ullared
Martingal- Luckys från GHS
Sadel- Vet inte, Ransoms
Schabrak- John Whitaker
Benskydd- Fram-Ransom, bak- Luckys från ullared
Boots- Luckys från Catago

Jag
Hjälm- Nattas lamicell
Jacka- Horze
Ridbyxor- Ullared
Ridstövlar- Cavallo från GHS

Kommer snart världens fetaste bildbomb, sjukt mycket fina bilder har Jimmy tagit idag! :D

Mobilblogg -Ransom "Random"

Jag har ju ingen dator, men får förhoppningsvis hem min gamla PC som min syster haft idag. Så då kan jag blogga mer ordentligt med bilder os.v. Nu är det ju bara arkiv & iphone bilder. Iallafall! Igår åkte jag & Natta och hämtade lertrollet Ransom. Han fick åka med hem, fixade honom och lastade på honom på transporten, åkte till Hålta, red fram i lugn och ro för att känna på honom, första gången jag red honom ju. Han var snäll & lugn, dock krävdes det rejält med ben som jag inte riktigt är van vid på Lucky, men jag fick banne mig kämpa.

Väl på träningen så förstog han såklart inte allting, men han var glad och försökte sig på ett par bocksprång, haha! Söt! Han förstog mer sen i slutet och då gjorde vi till och med grenar i galopp. Måste verkligen rida in mig på honom, det är stooor skillnad mellan han och Lucky. Damn! Han fick iallafall vara med i laget och nu står han här hemma fram till söndag. Untz untz!

Ska snart ut och rida honom, men min systers pojkvän ska fota mig och honom. Så ikväll får ni oredigerade bilder på oss! (Om inte Jimmy fixar dom vill säga :D)
OBS! Går inte att kommentera detta inlägg.


My last goodbye

Min dator säger farväl till bloggen nu. Allra sista inlägget skrivet från den här datorn, usch! Sorgligt, gråter som en gris. Nej men nu får jag skärpa till mig, ska redovisa en SO-grej med Matilda nu. Wish me luck. Jag älskar dig datorn ♥

Goseponnyn

Godnatt

Det här är min absolut sista kväll med min kära macbook.
Jag ska klara mig utan macbook fram till Juni, åh jesus. Önska mig lycka till! :(

Idag (klockan är över 12) ska jag lämna in min dator till skolan för att aldrig mer få tillbaka den. Den ska nu vandra vidare till nästa elev som ska få njuta av tiden såsom vi har gjort, jag & min kära dator. <3 Tack för den här tiden.

Det börjar bli äckligt nära nu när cabarén är gjord, lämna in datorerna, sista skoldagen imorgon, åker till Berlin på måndag, allt är snart slut. Min tid på friskolan är snart gjord. Det känns så äckligt sorgligt. Fy!


Nu ska jag kolla till hästarna en sista gång, mamma kollar senare inatt, om jag vågar! Haha!
Godnatt! 

Störningsmoment

Alla har vi en sådan där vän som vill att hela världen ska cirkla runt just sig själv. Är inte det så jävla irriterande att man blir spyfärdig? Det känns som att personen kan göra vad tusan som helst i försök att få uppmärksamhet. Sådana personer får inte min uppmärksamhet utan jag blir bara trött och går därifrån. Men när man i hopp om att få uppmärksamhet fejkar, leker, playar och snackar skit, då är man slut. Jag orkar inte ge någon som helst respekt till människor som inte kan ge respekt & uppmärksamhet tillbaka. Så lilla miss know it all, lägg ner med det du försöker göra, ditt spel du håller på med, innan det är försent. Dina vänner har tröttnat på denna leken nu.

Game over bitch.

Dagens ridpass

Red på gräset idag med min fina kille. Han var stel till en början, men det var jag änna beredd på eftersom han vilat i ca en vecka. Skrittade bara, förrutom trav i två varv på volten typ. Han släppte förvånandsvärt fort och var mjuk i sidorna. Going! ♥

Jag vet att jag sitter helt fail, vet inte vad som hände om jag ska vara helt ärlig. Mina ben är 1km för långt bak, sitter framåtlutad och mina händer ska vi inte ens prata om. USCH! Ser dessutom för lång ut. Kolla på den fina ponnyn istället. <3









Rensar


Rensar min dator på bilder, filmer, dokument & program. Fy fasen vad tråkigt..

Veckoplanering


Tidsinställer inlägg

Tjenare, läget?

Jag ligger i sängen och anstränger mig till tusen för att komma på 18 läsvärda inlägg under min tid i Berlin att ställa in. Det är ta mig tusan inte det lättaste då jag har blogg-torka som det är, men nu tror jag att jag har nått rätt antal. Nu ska jag bara sätta igång och skriva rent dom, tusan vad jobbigt det är att ha blogg. Men ni kommer få ca 4 inlägg per dag, awesome! Det är några riktiga guldkorn kan jag glädjeligen meddela, inlägg jag länge haft i utkast men inte publicerat ännu, känslor och åsikter alá Mandieh. Let's go.



Regnar

Jag kom hem för en stund sedan, mamma hämtade mig så jag är oerhört tacksam över att slippa gå i regnet! Tog in småtjejerna (det låter så sjukt gulligt att skriva så) så de fick komma in och gosa i torr halm, haha. De får ju inte bli förkylda nu några dagar innan fölningen lixom..

Nu sitter jag inne & äter. Ser på regnet som smattrar mot rutorna. Det lät dramatiskt. Jag ska alldeles strax byta om till stallkläder för att ta in resten av världens bästa ponnysar. :) Lucky ser så himla ledsen ut när det är sånt här väder, han verkligen står och tycker synd om sig själv, trots att han är den enda med täcke på sig och inte egentligen fryser. KLEEEEENIIIIS. Så får byta täcke på honom när han kommer in så han blir på bättre humör, haha! Charmtroll.


Antagligen på torsdag morgon ska jag även åka och provrida en ponny som jag förhoppningsvis ska låna till Bohuscupen finalen nästa söndag. Håller alla tummar & tår, dock lite nervös eftersom jag knappt ens sett denna ponnyn & han har aldrig gått gymkhana. Wehooo!

Sommaaar <3

Bilder från igår! Gosiga sommarpollar!













Obehagligt nära


Nu börjar det bli äckligt nära.. Jag är nervös varje gång jag går in i stallet för att kolla till Qlementine & Kiwi som kommer föla inom några dagar.. Kiwi är närmast och det knyter sig i magen bara jag tänker tanken att jag ska gå ut i stallet senare ikväll och kolla. TÄNK om Kiwi fölar då. Jag kommer få "panik" och då måste jag springa in och väcka mamma. Satan i gatan! Blir en del ställda alarm inatt.. Farväl skönhetssömn, hello fölpassning!

Kämpat, kalas & skolavslutning

Phueew, jag har sån tur att jag är omringad av människor med högsta kvalité i webb-design. CRED till Julia som har gjort min header & till Malou som har hjälpt mig att få ordning på alla storlekar på texter os.v. Grymma är ni! :D Nu har jag & Malou kämpat i evigheter (känns det som) med att få allt att passa ihop och ännu en gång är jag arg på mig själv att jag valde blogg.se som min bloggportal. Ni skulle bara veta hur enkelt det är med blogspot & nattstad! Men dock så fula adresser och konstiga kommentarsportaler. Nej, usch nej. Blogg.se är enklast & snyggast (dock inte på insidan bloggen).

Kan du inte se den nya headern? Klicka F5.

Idag fyller ju även min syster 21 år, så har varit på kalas hos henne i Bohus, hon har precis flyttat dit tillsammans med sin pojkvän Jimmy. Stort grattis till henne! ♥


Idag har jag även provat mina skolavslutningskläder, ska faktiskt ha klänning, har det vääääldigt sällan men eftersom det är min allra sista skolavslutning på grundskolan så får jag faktiskt klä upp mig lite..! ;)

Gillar ni mitt välstädade rum eller? ;)

Ful blogg

Åhåhåh, vad min blogg är ful! :o Försöker fixa det på alla möjliga sätt men där jag brukade göra mina headers förrut (picnik) går det inte längre eftersom sidan är borttagen. Så jävla segt! Och det där nya picmonkey suger, så nu laddar jag ner photoshop istället. Ska få ordning på detta! Vet exakt hur min header ska se ut nu också så nu kör vi.

Har mycket att göra idag, och idag/imorgon är Kiwi beräknad att föla :D

The only one








Alldeles nyfärska bilder på min prins Lucky. ♥

Dagens inköp


Justin Bieber's parfym Someday från Åhlens

Trosor & Bikinitrosor från Gina

Pumps från Dinsko

Shorts från Gina

Mjukis från Gina

Underbar tröja från Cubus, käääärlek. Ingen rättvis bild! :/



Jeans från Ginatricot

Shoppingdaaags

Tjenare! Just nu är jag i staden med Evelina! Hon köper mat och jag väntar med min sallad;) Lite nyttigare än fru Nilsson. Skämt åsido. Men iallafall har jag fått köpt sjukt mycket bra grejer, glaad! :) Bland annat Justin Bieber parfymen som ÄNTLIGEN har kommit till Åhlens.. Nu ska vi äta, pusshaaj!

 


Cabaré 2012


Då var min & mina kära älskade classmates sista cabaré på Friskolan i Kärna gjord. Fy vad sorgligt det känns men jag känner mig ändå färdig med friskolan. Även fast det var svårt att hålla humöret uppe och inte gråta igår under sista föreställningen någonsin så var det ändå skönt. Jag ville absolut inte gråta där inne mitt på scen bland allihopa för något jag sagt så länge att jag bara vill lägga av med och sluta på skolan så snabbt som möjligt, så det är först nu när jag kollar igenom bilder & lägger upp dom på facebook och taggar folk, skriver cabare ♥ på dom och lägger upp dom i mitt 2012 album som mina tårar börjar rinna.

Jag kommer aldrig glömma hur otroligt kul vi haft under dessa veckor, under alla våra terminer tillsammans. Men det är sorgligt att det snart är dags att lämna allihop, vi har det så jäkla kul i våra klasser, fast man växer ifrån varandra så är vi som en familj för varandra. Vi finns där i vått & torrt, vi kämpar tillsammans, vi växer upp tillsammans. Men om 33 dagar är det inte vi som går i 9an längre, utan då har vi splittrats för gott.

Kära underbara Paternoster & Vinga på Friskolan i Kärna 2012, jag älskar er! ♥

Hos Asker

Helloo!

Just nu ligger jag i Askers soffsäng med Pattefnatte och Ewe :) Vi snackar om allt från killar till partyn till skolan. Chilliidiiill!!

Idag var sista cabaredagen, sorgligt men rätt skönt samtidigt.. Sista cabaren någonsin på Friskolan :/ Har massa bilder på systemen som fick följa med till skolan idag, men dom kommer upp imon. Hare gött, haaaaj.


Marilyn Monroe


Is this how Marilyn Monroe felt?

Världens bästa låt, Marilyn Monroe med underbara Nicki Minaj.
Den är inte som hennes vanliga låtar brukar vara utan den är totalt annorlunda och så underbar. Kärlek på hög nivå. <3

Fixar oss

Hellooo!

Jag har precis duschat och nu duschar Ewe, vi fixar oss för vi ska snart dra till Kungälv och på vägen möter vi upp Asker och Patricia. :) Ewe sov hos mig inatt igen, vi är väldigt sällan med varandra, inte sant? ;) Vi ska till och med dela rum i Berlin, GÖTT!

I vilket fall som helst så ska vi till Kungälv innan vi drar till skolan för sista föreställningen någonsin. Usch vad det känns hemskt :'( Jag vill inte att denna veckan ska ta slut ju.. Ska sova hos Asker inatt med mina brudar och imorgon igen ;) Hehehe, vi bor tillsammans! ♥


Bästa låten just nu; Marilyn Monroe med Nicki Minaj!

<3

matilda, zacharias, evelina, patricia, asker, albin, marcus, filip, oliver, alaiso, amanda, malou, lina ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
stjärnstatus














Is this how Marilyn Monroe feeelt?


Jag är äckligt lycklig just nu, jag vet inte vad det är! Fast har haft en lite ledsen-känsla över hela mig idag, fram tills kvällen. Var så jävla go kväll att jag dör. Det är läskigt hur man kan bli glad av en sådana små grejer egentligen. Som till exempel att min baby är världens goaste och jag bara smälter & dör gång på gång, att min bästavän har fått sin älskade ;) Haha! Tror ni kan ana vad vi ligger och pratar om & vilka vi smsar med ;) Hahaha..

Finns bara några grejer som skulle vart som grädden på moset just nu, men ALLT kan inte vara 110% och det gäller bara att ha siktet högt och inte lägga ner onödigt mycket energi på saker som inte är värt det. :)

Hemma

Nu har jag & Ewe vart hemma hos mig i ca 2 timmar, gick awesome idag, ännu bättre än gårdagen. Jag vill aldrig att denna veckan ska ta slut! :( Blir typ ledsen bara jag tänker på de..

Har massa bilder från idag, så här får ni några! ;)
image description
Snygging-Siv ;)
image description
Jag, Matilda, Ewe, Malou & Albin :) <3
image description
Jag, Patte & Ewe <3

Get to know me

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag har världens goaste människor & djur runtomkring mig
Vad gjorde du kl 08 i morse? Gick på en väg med Evelina & skrattade som en tok
Vad gjorde du för 15 min sedan? Låg exakt där jag ligger nu, i min säng döendes
Det sista du sa högt? Haré gött haaaj
Det senaste någon sa till dig: Haré gött haaaj
Vad har du druckit idag? Två glas vatten & en liten fanta exotic på mc'donalds
Vad var det senaste du åt? Ostmacka
Vad var det senaste du köpte? Mc'donalds mat
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit
Vad är det för väder hos dig nu? Natt, så det är väl inget "väder"
Godaste glassmaken? Gammaldags vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, men attraktion
Sover du tungt? Ja, som en sten
Drömmer du mardrömmar? Ja, typ två gånger i månaden
Trivs du med ditt jobb? Går i skolan
Favoritklädsel? Jeans & en chill tröja
Favoritlåt just nu? Call me maybe / A-team / Down to earth / Dear Old Nicki / I'm The Best
Vad ser du om du tittar till höger? Min vägg
Vad gör dig glad just nu? Allt, jag är lycklig just nu! <3
Vad ska du göra härnäst? Kolla Gossip Girl & sedan sova
Höger el vänsterhänt? Höger, men kan vara vänster
Humör just nu? Lycklig
Favoritgodis? Nappar är kärlek på hög nivå
Kläder just nu? Trosor & en stor sovtröja
Sommarplaner? Oj, min pappa läser min blogg så - vara hemma, rida & bada.. (a)
Hur många kuddar sover du med? 3
Morgon eller nattmänniska? NATTMÄNNISKA!
Vad är viktigast för dig? Hästarna & underbara människor
Är du kittlig? OM jag är
Snarkar du? När jag är förkyld
Stjärntecken? Tvilling
Äckligaste insekten? Tvestjärtar och spindlar, myggor, skalbaggar, krabbor, EEUUW
Stökigt el välstädat? Inte stelt städat utan chill städat ^^
Vad längtar du mest efter just nu? Berlin, sommar, sommarlov, gymnasiet, snygga killar, 16-årsdagen, skolavslutningen, fest!


Mina favoritlåtar just nu


Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen
Musikvideo: Justin Bieber, Selena Gomez, Ashley Tisdale mf.l.


The A-Team - Ed Sheeran


Dear Old Nicki - Nicki Minaj


I'm The Best - Nicki Minaj


Down To Eart - Justin Bieber
Musikvideo - Fanmade

- ♥ '


I missed you then, but screw you now. I'm better than ever, happier than before & it's all cause I don't have to deal with your shit anymore

Premiär-dag!

Hello, varit i skolan från 9-9 idag, snacka om seg dag. Vi började inte med genrepet förrän vid 5 heller så det kändes värt os.v. Jag, Ewe och Asker drog in till Kungälv vid 4 så vi åt en snabbis innan vi drog tillbaka till skolan igen. Jag och SJ dansade våran dans och sedan har jag mest varit superglad åt alla andra. Är så JÄVLA stolt över mina brudar & mina killar. ♥ GRYMMA var dom allihopa, är så stolt över dom, bästa! ♥♥♥

"Baby" - Ellen <3

Albin, Evelinas danspartner :) <3

Jag & Amandagiiirl <3

Jacob, spelar pappan i cabarén :)<3

Nu ska jag skriva några inlägg till imorgon då jag ska vara i skolan från halv 1-9. Taggaa.. <3

When I look at you




Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars,
I could really use a wish right now ♥

Black and white




















Premiär imorgon

Egentligen ska jag till skolan vid ett, men skiter nog i det eftersom jag och Ida ska dansa foxtrott och vi kan redan våran dans + att vi har ett till genrep imorgon på dagen, för imorgon är det PREMIÄR. Satan! :o Jag ska försöka filma så mycket som möjligt imorgon eftersom det kommer vara kul att ha sedan i efterhand. Är typ nervös för de som ska spela roller också, Ewe, Asker, Patte, Malou & Lina ska vara en grupp som vill ha lite mer själv-dans, så de ska göra några nummer med låtarna Sway & Free your mind (det bästa på hela cabarén typ), John & Ellen är Baby & Johnny. Grymma! Så ikväll blir det till att kolla fram kläder och sådär :)

Jag ska nu snart gå upp ur sängen (älskar min sääng ♥), ska äta frukost och sedan gå ut och klippa gräset. Haha! Jag ska klippa typ några meter bara för ska ställa upp min pool idag, underbaaart. ♥♥♥♥
image description
Print-screen från igår, haha.. ;)

Stylar bloggen & beställt bikini

Jag har fått gjort mycket idag, och fick mig även ett cp ryck och bestämde mig för att byta header. Om ni inte ser att jag har bytt klicka på F5 eller vad det nu är för knapp. Dock är jag INTE färdig på långa vägar, men behöver hjälp av Malou och hon är inte inne på datorn så får fråga henne senare! Men byta färger os.v kan jag själv, och det ska nu bli svart & vitt med inslag av rosa. :) Behöver Malous hjälp att förstora inläggs-texten & få headern att täcka hela och inte bara mitten! :)

Nu har jag beställt en ny bikini från nelly, välbehövligt då min vita som jag har nu är på tok för liten! Brösten håller på att hoppa ur såfort jag använder den, vilket både Evelina & Asker kan intyga.. ;)

Klicka på bilden för att komma till sidan!

Nu ska jag sticka ut i stallet! :) Rida dressyr på Trevina.
Chiao.

Rejäl sovmorgon..

Godmorgon Godförmiddag! :)

Jag bestämde mig ju för igår att stanna hemma då jag inte gör någonting i skolan, så tänkte att då kan jag lika gärna göra någon nytta hemma. Somnade vid halv tolv och jag hade ställt klockan på halv 11, men smart som jag är så stängde jag av det alarmet och sov vidare till halv 2. Go känsla, eh nej. Jag har ta mig tusan sovit i 14 timmar! Så nu har jag lite lätt ångest då jag lovade mamma att städa här hemma tills hon kommer hem..

Nu ska jag sticka ut och kolla till hästarna, kan säga att det gick sådär med min sätta klockan på varannan timme idé. Sov som en sten. Men kollade genom fönstret när jag gick upp och då såg allt normalt ut. :)


Oförklarlig känsla


Jag kan inte riktigt beskriva känslan jag har i min kropp, men jag får för mig att Qlempan kommer föla inatt. Och det är LÄSKIGT! Jag är rädd!! :( Ska ställa klockan på varannan timma så jag kan kolla till henne, vill ju inte missa fölningen OM det nu händer denna natten. Känns som att det verkligen är nära nu.. :o

Nu ska jag säga godnatt till mina sagohästar.
Godnatt! ♥

Kärlek


Finaste usikten från mitt fönster! ♥

Genrep

Hello!

Jag har ju sovit i skolan inatt med Lina, Lina, Patricia, Emma, Evelina, Malou, Albin, Marcus & Henrik! Timon var även med en stund.. Vi sov 2 timmar, förrutom Asker och Henrik, de skulle se soluppgången de små turturduvorna..;) nej skämtade bara! Iallafall så är jag HELT död just nu. Skjut miiig!!

Sitter och kollar genrepet nu.. Kanonkul;) småbarnen är så sööta!


Resultat omg 2 Bohuscupen 29/4

Framridning Heat 1
Han var pigg, alert och lyssnade till tusen på mig så behövde inte göra så mycket lydnadsövningar med honom utan kände bara så att han var framåt och jobbade honom lite.

Lag-uppställnings snack! :)

Inne på banan Heat 1
Han gick som en klocka, helt klockren med GRYMMA vändningar och grymma starter. Gjorde en några få missar men det var enbart mitt fel att jag klantade mig. Men han lyssnade till tusen och verkligen var en gentleman ;) Vi ledde men mot slutet så gick allt fel när vi tappade hästar, ryttare flög av och välte grejer os.v. Synd men så går det. :P
Slutade på en tredjeplats/andra plats om jag minns rätt..?

Framridning Heat 2
Han var inte riktigt lika framåt men han var ändå alert och glad, han ville springa! Red inte fram så länge utan skrittade mest bara runt så han fick spara på krafterna. :)

Inne på banan Heat 2
Han var grym! Riktigt jävla asgrym! Han lyssnade på varenda liten rörelse jag gjorde, den enda missen jag kan komma på här & nu att JAG gjorde var på sockar när jag tappade sockan i ett upphopp. Spänner satt som en jävla klocka och vi fick en REJÄL ledning där. GRYM är vad han är! Han har verkligen förstått detta med gymkhanan nu och det är så kul att han tycker det är så roligt! Blir så glad av honom ♥




Prisutdelning
Smarta jag förstog inte att vi skulle ha hästarna på prisutdelningen som var efter Vårcupen (seniorerna) så jag ställde in Lucky och först då fattade jag att vi skulle ha hästarna. Så jag fick som tur var låna Trevina av Natta att sitta på ;)



Övrigt
Grymt nöjd med min & Luckys insats, och goa lagkamrater, trots att det blev lite intriger.. Håltianerna är ändå goast i världen. ♥ Sedan så är det nu mer snack om landslaget för min & Luckys del - GLAD TJEJ!

Nattas lag vann! :D GRYMMA!




/A

StekarN

Tjenare tjenare!

Jag ligger ute på altanen i sängen och steker som aldrig förr ;) Nej men nu ska jag banne mig skynda mig att få färg så jag slipper skämmas i sommar över att jag ser ut som ett vandrande lik.. Jag har goa ballerinakakor och ett glas saft right beside me och det känns som att sommaren är nära! Smilla ligger också bredvid mig och solar, sötingen! ;)

Hade nationella i matte idag, precis som alla andra 9or, så sjukt hemskt var det. Matte och jag funkar inte bra ihop, inte alls :( Som tur var fick jag och resten i särmattegruppen sitta ensamma så det var skönt. Dock så blev ju inte resultatet så mycket bättre.. Men ja, bättre än ingenting iallafall! Efter nationella så har jag solat ute med mina gurls, göööött är ordet! :D Slutade tidigare och nu är jag här och kollar på Gossip Girl. :)

Go känsla att jag ställer mig i bara BH och kortkorta shorts på altanen och två killar från åttan på skolan åker förbi och glor som satan på mig.
Om tre timmar ska jag tillbaka till skolan och sova där.

Puss

Nu är jag med min älsklingsbästaunderbaraste vän Patricia. Hon är bäst o nu ska jag massera hennes rygg och fötter. Vad gör man inte för sin vän? ♥




Konstig kväll

Igår var det Valborg- festernas festdag!

Jag tillbringade förmiddagen hemma, chillade och fixade i stallet. Sedan vid 6-tiden så åkte jag till Kärna och mötte upp Asker & Evelina, vi busade en stund innan vi gick upp till Malou där Patricia var. Vi började laga skaldjurspaj och sedan kom även Matilda. Urmysigt var det med skratt och snack. :)

Efter vi hade ätit så vid runt 10-tiden så gick jag, Asker, Malou och Patricia ut med Malou's hund Daim på en promenad, så vi gick bort till Bygdegården (våran skola) och där var det massor av gamlingar som dansade, så jag och Asker gick och frågade om vi fick dansa med dom, men det fick vi inte :( Malou och Patricia var kvar utanför med Daim och då var det en bil som stog mitt på parkeringen med två människor i, de stog typ mitt framför bilen innan de såg att de var några där inne. Så de gick och vi möttes och skulle gå hem igen, men när vi var på sidan av bilen på vägen så började de dunka ashög musik och vi blev såklart lite uppskrämda. Så vi börjar småspringa och tro fan att biljäveln kör fort som fan efter oss. Vi sprang in vid Hjärnverket (en annan del av våran skola) och biljäveln stannar precis runt hörnet där vi står livrädda. Den verkligen stog och väntade på oss. Usch! Så vi gick världens omväg för att komma hem men vi gjorde lite andra saker på väg hem också.. Typ dansade vid Tappen, låg i rondellen os.v. Såna där otroligt tråkiga grejer som blir roliga med rätt sällskap ;)



Vi blev sammanlagt bjudna till 4 fester, haha! Men vi bangade allihopa utan en, vilket inte var en direkt fest men jag, Ewe och Patricia drog till Ytterby vid 1 och var med min syster och hennes kompisar i hennes & hennes pojkvän Kickens lägenhet. Där spelade vi förfest-spelet och haha ja.. ;) Jag blev överfallen sen på kvällen av Kicken som satt på mig och gjorde wet willy på mig, hahaha! Så jävla elak är han :( Natta sa bara att hon lagade mat och Patricia & Ewe skrattade bara. Sååå elakt, ingen hjälp fick jag! :( Vi somnade vid 5 tiden iallafall och gick upp vid halv 10, så nu är jag sådär lagom utvilad & fräsch.. We go bananas!

Patricia fick en tagg i foten också, haha!

Go kväll men något annorlunda ;)

I'm back

Det är här jag ska vara. Nu blir det inga fler bloggbyten, isf bara om jag byter pga bloggnamnet vilket jag funderar på. Men det är ensam jag ska blogga! :) Så here we go again.

Ska fixa bloggen lite, nu är den så "hästig" och det ska den sluta vara- mer tonåringsaktig! Det gillar vi :)
Let's go!

Följ mig på Instagram; mmandieh

RSS 2.0