What goes around comes back around

Jag kan på fullaste allvar inte förstå hur människor kan prata så fruktansvärt illa om sina såkallade vänner. Jag hör varenda dag från flera personer skitsnack om den person de sedan kan kalla sin bästa vän. Att man inte skäms?! Får man inte dåligt samvete?



Kära du som snackar så mycket skit att ingen till sist har lust att vara med dig, det känns som att det snart är dags att öppna ögonen och se världen. Det kommer sluta illa för dig, du kommer stå ensam utan någon som tar emot dig när du själv faller.


Men de som lyssnar på ditt skitsnack då, du tror inte att de pratar vidare det du sagt? WHAT GOES AROUND COMES BACK AROUND. Meningen är så klockren i detta sammanhang, men är man en liten fjortis så fattar man väl inte innebörden av att såra andra och att man faktiskt kan få skit tillbaka.



Om man nu känner ett sånt jäkla behov av att snacka illa, sök hjälp! Det är INTE normalt.

Kommentarer
Postat av: Malou

Det är GALET att vissa har sånt jävla behov av att snacka skit! Helt sinnessjukt... Och inte bara skitsnacket, säger man något till någon som man verkligen inte vill ska komma ut men vill ändå dela med sig för att man mår dåligt av det så kommer det tillbaka till en sen när det gått ett varv runt.. tur man har vissa vänner i alla fall som man kan lita på <3

2011-11-15 @ 20:01:26
URL: http://maloousan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0