We meet you halfway


- Vi ses där, right?
Klicka HÄR

Header av; Elinas.nu

Våga stå upp

Gammalt inlägg från Hösten 2011!

Tror aldrig jag har vart såhär personlig på bloggen förrut.. Så ja, tänkte det var dags att låta er se saker från mig som 15årings perspektiv!

Jag är en riktig fegis, jag vågar inte stå ut överhuvudtaget. Så ofta när jag ska köpa kläder, väljer jag alltid bort det med färg för att det syns mest. Jag vill inte sticka ut & synas. Men ändå vill jag det, jag vill få min röst hörd och jag vill att folk ska veta vart jag står. Det är nog anledningen till att jag bloggar, väcka reaktioner och att veta att mina åsikter faktiskt uppskattas av någon.

När jag skulle på ridläger i somras var jag så nervös, jag satt och grät innan för att jag var orolig att de andra på lägret skulle tycka att jag hade fula grejer. Nu på tävlingen på Troya var jag osäker på min utrustning, tänk om min matchning var för mycket? Jag är väldigt osäker när det gäller ytlighet och är grymt lättpåverkad av andras åsikter.

Jag har ett skyddande "skal" runt om mig hela tiden, jag skrattar och flummar hela tiden enbart för att folk inte ska se min insida, jag är inte världens flummigaste tjej. Jag är seriös och kan ta saker på fullaste allvar, men det är när jag är "lugn" och seriös som folk ser min osäkra sida. Det är många som har sagt: "Hur kan du vara så självsäker? Du verkar inte bry dig ett dugg av vad andra tycker". Människor som inte känner mig bra tror att jag har världens bästa självförtroende, inte bryr mig ett dugg om folks kommentarer, men det gör jag. Jag låter i princip inga komma nära mig, det finns inte en enda människa på hela den här jorden som vet allt om mig. Det finns delar av mitt liv som några vet lite av, men jag håller det mesta för mig själv. Jag har svårt att lita på folk helt enkelt.

Men någonstans känner även jag att det är löjligt att vara såhär osäker, det är pinsamt att inte kunna prata inför klassen. Det är pinsamt att känna ångest inför varje tävling. Det är pinsamt att sitta och gråta inför något som ska bli sommarens höjdpunkt.

Men vad kan man egentligen göra för att förbättra sitt självförtroende? Ja du, jag har inte en aning.
Antar att det gäller att våga tro på sig själv. Men det är inte så lätt som det är sagt. ♥

Bilder i hagen 8/4









Livet enligt Rosa

Gooooomoorrron folket!

Nu ligger jag och Ewe i soffan och kollar på Livet enligt Rosa som är världens goaste svenska serie. Trololol. Idag har jag IINGA planer på vad jag ska göra, för att mamma har fixat hästarna. Untz untz.

Några bilder från i fredags! :)


Bowlade i fredags med Patte & Ewe!

Åkte taxi hem från Lena, min systers kompis där vi spenderade kvällen :)

7 April 2012













Tack för en helmysig kväll brudar! ♥

UNTZ UNTZ UNTZ BABY






Untz untz untz!

Bohuscupen omg 1 - del 2



Natta & Trelle

Sofie & Cookie

Natta & Trelle

Julia & Benjamin

Julia & Benjamin

Natta & Trelle

Natta & Trelle

Natta & Trelle



Linn & Mona


Hela juniorlaget



Bea & Sascha

Inneboende

Tjo bloggisch, här är all min packning som jag ska ha med mig till Evelina idag, jag ska ju bo hos henne tills på måndag. Vi är nu mer sambo ;) Innan har vi vart särbo.. Ja, cf. Men iallafall, jag har FAKTISKT gjort tidsinställda inlägg, tacka & buga. Jag vet att DU älskar mig JULIA! ;) <3 <3 <3 <3 <3 Hehe, nej förlåt.

Vad har jag mer att säga? Glad påsk! :D Hoppas ni har en awesome påskhelg med partaj, släkt, godis & SOL!
/Mmmandieh


Waawwaaawiiviiiaaah

Haha, skrattretande är sådant här. Klicka HÄR för att läsa en kul debatt om längd & tjockhet. Wawwwaaawwiiaaahh!

Det vackraste jag vet ♥

Lyckås Qlementine
World's greatest.

Klockan är 12 och jag är typ färdig?

Ett under har hänt!
Klockan är 12 och jag har redan mockat & fixat allt åt 4 hästar, jag har städat mitt rum och nu har jag även snart bloggat. Ska efter det här sticka ut och rida min prins! :) Klockan 4 ska jag på kalas till min syssling, och vid 6 tiden ska jag på kalas till min moster, idag fyller även en av mina bästa vänner år! På självaste första april ;) Ett riktigt skämt är hon.. Iallafall, grattis världens bästa Pattefnatte! Hon har en lösenordsskyddad blogg den tråkisen, men om hon en dag låser upp den så heter den; www.minponnyochjag.webblogg.se som bara några få får läsa.

Så nu ska jag ut och rida, vi hörs senare! ;)

RSS 2.0