Off to Kingriver

Hej på er alla fula läsare! Jag är just nu hos min ännu fulare vän Evelina. Vi Hon gör sig iordning och jag bloggar, vi lyssnar på massa musik och taggar inför kvällens partaj. ;) Vi ska snart åka iväg till Kingriver och möta upp Patricia, vi ska därefter äta på en resturang innan det bär av till resten av våra vänner. Fan vad drygt det lät?! :P Haha iallafall... Hoppas ni får en grym nyårsafton & en grym avslutning på 2011! Jag tycker förövrigt inte att ni är fula, ni är jättefina allihopa. Alla är fina. LOVE YOU ALL! <3 Igår gick förresten min statistik upp på normal höjd igen, skönt att ni allihopa är tillbaka igen, även fast det inte är det som spelar ngn roll. :)


Man blir som man umgås. Japp. Med sig själv. Hahaha. Förlåt. Jag har tråkigt.

Sedan är jag arg, på min klänning. Jag strejkar den! Haha iallafall en stund till :(

Året som gått - December


Var uppe på Idol-scenen och vann ;) Samt träffade alla Idoler!

Hittade fish eye på min kamera

Myskväll hos Oliver!

Myskväll med mina chics!

Mys med Qlemps


Photo shoots med Luckysoon


Fotade Patte & Malle på en hoppträning

Dressyrlektion

Lucia!

Gjorde en ny header till Patricia & en till Emelie

Julafton

Ridtur hela familjen ;)

Ullared med Evelina, Ellinor, Cissi & Tuva

Red Ideja!

Köpte nyårsklänning

* Var på bio
* Umgåtts med kompisar
* Jullov!
* Haft supermkt med skolan


HA ETT CP UNDERBART GOTT NYTT ÅR!

Sista dagen på 2011

Idag är det den allra sista dagen på 2011, det känns väldigt wierd men skönt.
Imorse vaknade jag till av TeamSL's bomb, de ska inte blogga tillsammans mer. Kom lite som en chock för mig, men samtidigt gött att slippa alla dessa hemlisar behind the scene. Sofia Genne is tha shit så att säga. :D Nej, men jag kommer följa båda två. End of story.

Idag har jag mycket att göra och ganska lite tid med tanke på att jag skulle vart uppe för 2 timmar sedan, yäy. Känns inte alls bra att jag fastnar framför datorn ändåså. Nu ska jag bara blogga färdigt, sedan är det dags att ta tag i dagen. WOOPA................................. Har en lång fucking lista som jag ska avverka innan klockan 14:00. Wish me luck bitches.

Året som gått - November



Luckys första gymkhanatävling!




Blev beroende av Awkward

* Rakade Lucky
* Färgade håret
* Kiwi på inridning
* Boxskyltar
* Hade en header tävling
* Halloween hoppning
* Halloweenritt med Ida & Jocelyn
* Sov i skolan 2 gånger pga matveckor & musikvecka
* Party hos Ewe

Mycket att göra såhär kvällen innan

Hejsan hoppsan lillebror! Här sitter jag hemma i min säng och kollar på första avsnittet av Ponnyakuten 3! Blev helt störtförälskad i Shirins ponny och även i Kimberley (goldenhorses.blogg.se), har läst bloggen sedan i början av sommaren.. :) Jag har försökt ta tag i mig själv för att hinna med allt jag måste hinna med under morgondagen, wish me luck säger jag bara. Jag ska gå upp klockan 8 för att hinna rida Lucky, fixa åt Qlempan & Lucky, därefter duscha, åka till Evelina, fixa iordning mig, möta upp Patte & Asker i ytterby och därefter ska vi in till Göteborg för att äta på resturang. Mysigt med bara oss! :* Sedan ska vi till Vidar och möta upp fler kompisar! Så hemma hos honom ska jag tillbringa min nyårsnatt. Nice! Ikväll ska jag packa mina grejer och även testa klänning och hela köret. You will have some pictures.

Nu börjar 17 again, snygga Zac är med så vilken idiot byter kanal nu? Kolla på TV11 mina vänner.
LOVE YOU.

Året som gått - Oktober



Tävlade min allra första lokala hopptävling, en L:D.

Fotade Evelina & Ideja


Jag & Ida hade höst-bomber!


Shoppade massooor!

NRJ med de bästa!

LIAAM <3

Vart på gymnasiemässa och fick ännu mer beslutsångest

Fick ny header!

Året som gått - September


Tävlade Individuella SM på Trevina och vann våran final! :D

Fotade Malou & Deddan på Div 2!

Tränade gymkhana på Lucky för första gången

Smilla & Kiara flyttade hem till oss

Blev störtkär i André!

Jag red Deddan för första gången

Tävlade Par SM på Bella

Gästblogg

Hej! Det här är Ellen, en i Amandas klass ;) just nu är Amanda och Malou hemma hos mig. Dom gjorde ett litet spontanbesök hos mig :D sen ska dom lana Sims och jag stör mig fruktansvärt på att skriva på en ajfåååån xD allt för mig den här gången, pöss! <33


Bloggtävlingar


Bilden är en länk.

Bilden är en länk.

Bilden är en länk.

Klicka på bilden.

Året som gått - Augusti


Köpte en pool

Tävlade en terrängtävling på Trelle

Kollade på Smilla för första gången

Red Lucky första gången hemma

* Tävlade på Östergård med Lucky & Trevina, fick 3 felfria rundor!
* Skolan började :(
* Var i Dalsland (?)

* Ullared med Julia (?)

Shopping igår



Mina inköp från Ginatricot från igår! :) Är lite smått kär i modellen för byxorna, samma som mina lila.


Julklapp från Natta & Kicken!

Året som gått - Juli


Släppte ihop Luckyboi med de övriga hästarna!

Bakade cupcakes för första gången!

Fick hem Luucky!

Tävlade min & Trevinas första felfria clearrounder på Orust! :D 2 felfria rundor!

Provred Lucky

Var beroende av Gossip Girl!

Vi började kolla efter häst - och ringde på Mahjong, men jag tog mig sedan lite mer förnuft och insåg att jag ville ha en hopphäst & inte dressyr!

Är med min Balousa!

Skepp å hoj!

Idag red jag ut med Evelina, Lucky och Ideja på en rolig ridtur! Därefter stressade jag järnet för jag och Evelina kom på att jag skulle med henne in till da Göteborg idag igen.. Väl där inne mötte vi upp Malou & Lina efter en stund och då bestämde vi oss för att gå på bio! Vi missade den bion vi ville se, så fick bli en helt random utvald bio - Drive. Awesome säger jag bara! Det var spänning - kärlek - drama . Allt en riktigt bra film ska innehålla, men var såååå rädd vissa gånger. Herregud! Mitt hjärta bankade stenhårt för ljudeffekterna var ta mig tusan inte att leka med..
3 av 5 toasts! SEVÄRD! + Att huvudpersonen inte är så jätteful ^^

Året som gått - Juni


Lämnade Qlempan & Kiwi på betäckning

Ellinors studentbal


Nisse Cupen! Min första tävling med Trevina

Fotade Fiff mycket!

Slutade 8an!!

Hade upphoppsträning var & varannan dag inför Individuella SM

Var på ridläger med Trevina!

Midsommarafton ! :)

Badade med hästarna!

* Började leta ny häst
* Flyttade hit vi bor nu
* Jag fyllde 15!

Perfekt första häst!

Letar du efter din allra första egna häst? Då vet jag den perfekta hästen för dig. Och backa inte pga att det är en islandshäst! Hildur frá Hejelte kan hoppa, dressyr, ridas ut i skogen. Hon är en allroundponny som kan lära dig det allra mesta. Varför inte ta en titt på hennes egen annons!

Klicka här för att komma till hennes annons!

Året som gått - Maj


Cabaré + att jag & evelina blev ovänner

Jag tränade gymkhana på Bella

Red Billy Boy för första gången

Fotade när Natta & Trevina tävlade och kom 3a!

London!

Vi köpte Kiwi!

Tränade inför Nisse Cupen

Rise N' Shine

Woopsie! Evelina skickade ett SMS och sa att hon hade försovit sig, so did I. Nu kommer hon när som helst och då ska vi sticka ut och rida! :) Hon på Ideja och jag på Lucky. Jag är fortfarande trött och skulle gärna sovit några timmar till, men inte går det när man bestämt ridtur. Ska tänka ut Dagens Outfit idag.. Tror det blir pessoat, de är gosigt. :)

Förresten kommer jag att bombadera med "Året som gått" inlägg nu, för jag har helt glömt av dom och jag har 8 stycken kvar innan söndag! :o

Året som gått - April




Hittar typ ingaa bilder elr filmer från April.. ;P Minns att jag hade Trevina på halvfoder & att vi åkte fram & tbx till Alé Djurklinik med Qlementine utan resultat & att jag fotade alla blommor varenda eviga dag.. Och vi tog hem hästarna!

Året som gått - Mars







En film på mig & Trevina när hon bockar ;)

Trevina sparkar mig i ett upphopp

Fruktansvärt trött

Jag är heelt utmattad, var en lång natt inatt, sov hos Ewe med Vidar & John, vi kollade på filmer och pratade till klockan 5. Yeah! Kul att vakna sedan & inse att man har försovit sig med 3 timmar. Woopa! Så vi struntade i att Idejsan skulle komma och rida med oss (Ideja är Evelinas häst). Vi skulle ridit tillsammans men så blev det inte. Istället åkte jag med Evelina till Ideja och hjälpte henne att fixa och sedan tog jag mobilbilder på dom medan vi var ute på ridtur. Fick även rida henne! Skritt & trav, blev störtkär! Heeelt underbar trav!


Därefter åkte vi in till Göteborg tillsammans med Malou & gick i affärer till klockan halv 9.. Ni fattar att jag är TRÖTT?! Nu ligger jag i sängen och skypar med Evelina och chattar med folk.. Förhoppningsvis kommer även min nya header idag! :'D Snart sleepy-time!

Shopping today



Ser dock finare ut IRL! ^^

Update

Hej, jag är just nu hemma hos Evelina och vi ska snart åka till stan. Vi ska på vägen hämta upp Malousan och då ska vi gå i lite affärer, och sedan ikväll ska jag & Evelina antagligen gå på bio. Ska bli mysigt. :) Ska shoppa upp mina presentkort och även kolla lite på nyårskläder.. Woopa!

En ful unge

Godmorgon

Hej på er!

Jag har "precis" vaknat, eller vaknade för ca 2 timmar sedan. Vi fick en rejäääl sovmorgon, underbaaart!
Nu är jag lite stressad då jag har mycket saker på G, Luckysonen får vila idag. :( Men eftersom det blev en otroligt lång sovmorgon och jag ska iväg så finns inte tiden. Jag ska nu sätta igång och fixa en blogg jag skulle fixat innan julafton men gick sådär :/ Så får fixa det nu så fort som möjligt. Därefter ska jag duscha, packa grejer, fixa mig, blogga och åka iväg till min morfar på "lilla julafton" och därefter åka iväg till Evelina och ska umgås med henne och två till! :)
Där har ni min dag in i det minsta detalj. Ska blogga mer men måste avverka min lista..

Hahaa, en arkiv bild.....

Deppad tjej inväntar EB tjej

Hello..
Nu har alla mina syskon + respektive åkt härifrån, jag är lite deppad för att jag vill så jävla gärna följa med dom ut! Men så är det när man är mammas lilla baby och inte ens får tänka tanken på att vara ute efter klockan 7. Nej men seriöst? JAG ÄR FÖRFAN 15 ÅR! Hon skulle bara veta vad Emelie & Ellinor gjorde när de var 15! -.- GRRRR! För det är såhär flickor & pojkar, att jag råkar veta om att de hade nyårsfest hemma när Ellinor var FJORTON och Emelie var FEMTON. Vad får jag? Ehhhh jodå så att jag får knappt inte ens kolla på en cider.

Så ja, nu sitter jag här. Ensam. I mitt rum och ska nu spela The sims 3 husdjur för att jag har skaffat Lucky & Smilla där. Jag väntar även på Evelina som är lika deprimerad som jag, vi ska spela Wii, kolla Sunes Jul & Twilight och deprimera oss tillsammans. Jag hatar att vara yngst i familjen. Tack för miiiiiig!
Hoppas ni har haft en kanonbra juldag eller vad denna dag nu heter..

Mina julklappar 2011


Choklad!

Lila benskydd!

Två hästfilmer!
Presentkort på Bowling, 2 presentkort på Gina, Photoshop, Biobiljetter + presentkort på Bio, 500kr, gå på bio med alla syskon + mamma & ulf, the sims 3 och en dassbok tsm med Ulf.

Vantar, diadem, underkläder, strumpor

HÅRFÖN!

Justin Bieber sängkläder med stjärnor (har det med hjärtan)

Gummiband, hästgodis, långkalsonger, hjälm-reflex

Fotoram & bilder på Justin Bieber

Justin Bieber mugg & marsmellows

Under the mistletoe, lypsyl, SF-presentkort, Nagel-grejer, schampoo + balsam

En klänning.

* HorseShow biljett till Lördag
* 1000kr

* Justin Bieber Iphone skal

Ikväll kommer resten av syskonskaran och lite mer släkt hit, lägger upp sedan mina julklappar. Imorgon ska vi till morfar! :)

Morgonridtur

Imorse begav jag och mina syskon + mor ut på hästarna på mysridtur!


Inget batteri

Hejsan :)

Smarta jag har glömt min datorladdare hos pappa, hahah.. Fytusan! Varken dator eller mobil-laddare nu, men jag & Slemsemlan åker dit imorgon och ska hämta den. Tur det, klarar mig inte ;) Men nu i mellandagarna ska jag till Mac Forum och köpa en ny iPhone laddare. I need it! Iallafall har jag fått jättefina grejer, är jättenöjd med alla presenter. :) Tyvärr har min fina fotoram gått sönder :'( Men jag fick photoshop, Justin Bieber- sängkläder, Justin Bieber mugg, Sims 3 Husdjur, godis, nyårsklänning, presentkort på Gina, och massa annat kul! Ni får bilder imorgon, när jag har laddat in bilderna i min dator. Har bara 4 procent kvar :'( Hoppas ni har haft en kanonbra dag och fått det ni önskat er. Love you!

Nu ska jag iallafall gå ut till hästarna och ge dom deras julklappar!

Finaste iphone skalet!

Nu är ni allt avundsjuka va? ;) tack sis!


Christmas eve!










Godmorgon!

GOD JUL PÅ ER!

Nu är det äntligen morgon, pappa väckte oss imorse med att det har snöat, och då vaknade jag till liv och kom på att det faktiskt var dagen med stort D! ;) Hahaha.. Så flög upp och hämtade mina två morgonpaket (ett från mamma & ett från pappa). Fick FRIDA-tidning & en jättegossig jacka med fleece inuti! :D Har typ ingen "fin"-stalljacka så det var perfekt. I FRIDA tidningen så är det en Justin Bieber poster! Wohoooo :D

Dålig cam-bild, men just go with it!

Julafton!

GOD JUL! ♥
Sovdags för moi.



Twilight -New Moon

Hej!

Nu ska jag för första gången se Twilight! VI HÖRS KLOCKAN 00:00 när det är julafton! Puss!


Today's

Hej :)
Stränga Nathalie och jag hade bestämt igår att vi skulle rida tillsammans idag klockan 10, men jag glömde helt av att ställa klockan så hon kom och väckte mig klockan 10 det aset och bara skrek på mig, fyfan vad arg jag blev hahah! Usch.. Men gick ut i stallet direkt och vi red ut på en fartfylld ridtur. Jävlar vad pigga hästarna var och jävlar vad stark Lucky var. Natta fick rida honom lite för mina händer sved som jag vet inte vad, mysigt att rida Minken också! ♥

Efter ridturen fixade vi stallet och efter det har jag duschat, städat hemma och nu sitter jag i min säng och väntar på att Emelie ska komma och hämta mig. Vi ska åka till pappa för vi ska sova där inatt. Tänk att det är julafton imorgon, what a feeling!



Lite bilder från 2009 och 2010!

Jag som trodde jag inte önskade mig mer

Haha, fick ett sms av mamma som är och handlar julklappar just nu.. Jag trodde lixom att jag inte önskade mig något mer än vad jag redan sagt, men blev en jääävla lång lista..


Japp, blev en hel del iallafall... :P

Min fina ponny


Jag kan inte med ord beskriva hur mycket du betyder för mig. Du är världens finaste ponny, och jag
kommer alltid minnas våran underbara tid tillsammans. Så sjukt mycket du lärt mig, det är obeskrivligt.
Världens bästa ponny. Jag älskar dig mest i hela världen. I'll do anything for you.

Ingen laddare & The Sims 3

Hello guys (varje gång jag skriver det tänker jag på Emil Elton). Smarta & duktiga jag har tappat bort min iPhone laddare och jag har endast 49% kvar jag ska klara mig på tills imorgon. Jag har inte använt den förrän nu då jag pratade en snabbis med Evelina och smsade lite med Natta förrut. Annars ligger den på mitt skrivbord och jag tycker synd om den. Såhär länge har det aldrig gått utan att jag har använt den. Haha! Nödvändig information JAAA! :D

13 Juni blev det du & jag ♥

Nu ska jag iallafall spela The Sims 3, längesen sist och jag får ibland såna dagar då jag tycker det är urkul. Idag är det inte urkul men har inget bättre för mig, haha! ;)

Alltid lär man sig något nytt

Igår skulle jag leta efter en inställning, istället hittade jag lite olika effekter! Det var lite roligt faktiskt. Hittade nämnligen.. Fish Eye effekt!

Innan:

Efter:

Malou på bilderna!

Dressyrlektion 21 December

Bilderna är kassa pga att Emelie fotade med det lilla objektivet och jag var tvungen att zooma in på bilderna på datorn. Därför kass kvalité.

Eftersom det var evigheter sedan jag red lektion och Lucky var stel efter att han har tagit det lugnt ett par veckor så körde vi bara igenom skänkelvikningar, öka & minska volten för att mjuka upp honom. I början var det som att sitta på en planka men i slutet var han riktigt fin! Skänkelvikningarna åt höger var lite sega men vänster gick jättebra! Ska försöka rida i paddocken nu innan lektionen på onsdag igen, då ska vi göra lite bom-övningar! Red i ca 40 minuter och jag är nöjd med ridpasset. Hade inte förväntat mig så mycket eftersom han ändå vilat i 4 veckor ungefär. Inget hårt eller krävande utan bara lite lösgörande.












Gymkhana?


Klicka på bilden för att komma till Carolines inlägg om hur HON ser på gymkhanan. Väldigt intressant att läsa hur hennes synvinkel om sporten som har varit med så länge. Även fast jag inte håller med henne till 110% så är det hon skriver ändå rätt.

Jag rider gymkhana, men inte ofta, dels för att jag har tröttnat på det och för att Eva-Lena har slutat träna Hålta. Men såfort hon drar igång sina egna träningar ska jag vara med då & då. :)

Julshopping

Idag var jag på Backaplan med Emelie och jag fick äntligen handlat färdigt alla julklappar!

Jag blev förälskad i ett par lila byxor inne på Ginatricot och tänkte: "Jag har alltid tyckt att lila byxor är så fruktansvärt fint. Så varför ska inte JAG kunna köpa det då?" Så det gjorde jag.

Jag har aldrig velat sticka ut eller vara annorlunda. Men nu är det ändring på det, jag är den jag är, jag har på mig det jag gillar, jag säger det jag tycker sålänge det inte sårar någon. Hello 2012! :)

SÄG DET!

Snart är det ett nytt år, det ska bli otroligt skönt att det är den sista terminen på friskolan, det ska bli otroligt skönt att man på ett sätt får en "nystart" och att man faktiskt blir ett år äldre = ett år mognare!

Igår var jag hemma hos Malou. Som vanligt när vi umgås går vi in på deep-shit om tjejer, killar och allt annan deep vi kommer på. Det känns verkligen som att vi kan prata om ALLT med varandra, vi förstår varandra väldigt bra och ofta känner vi samma sak. Väldigt skönt att man kan bolla tankar med varandra. Igår pratade vi iallafall lite om komplimanger, våga stå för sina tankar os.v. Jag ska försöka skriva detta så bra som möjligt, men ja det kanske blir lite luddigt men..

Hur många tjejer, eller killar också för den delen, men eftersom jag tar för givet att 99% om inte 100% av mina läsare är tjejer så skriver jag tjejer, har inte blivit så otroligt glad för en komplimang från någon annan? Hur ofta går man inte runt på stan och tänker: "DAMN vad snygga kläder hon har!", eller "Gud vad fint hår hon har". Hur svårt kan det då inte vara att gå fram till personen i fråga och säga det? Men människor gör oftast inte det. Vi är så otroligt blyga och vågar inte ta en syl i vädret med någon främling. Tråkigt men sant. Men i själva verket kan det förgylla personens dag att just DU går fram och säger en sådan komplimang. Jag försöker verkligen att ge komplimanger till folk - som jag verkligen tycker. Om jag tycker att någon är jättesnygg idag - då ska jag verkligen försöka säga det till personen.

Hade inte våran värld kallad jorden blivit så otroligt mycket härligare? Våga säg det. Våga stå upp för vad du tycker.

Iväg till Backaplan

Hej!

Jag har ridit lektion för Carro idag, gick superbra! Emelie var med och fotade så kommer bilder senare.
Därefter har jag fixat åt hästarna, fotat Emelie och lite sånt. Nu ska jag duscha, byta om och så ska jag & Slem åka iväg till Backaplan för att köpa färdigt julklapparna. Seeeeen ska vi till våran morbror för att spela något "På Bromsspåret" som han och hans vän Martin gör varje påsk. Men ah, de är jul nu iof men det är en repris helt enkelt. Jag ska försöka blogga via min iPhone men ibland så cpar det med bilderna så då får ni tråkiga inlägg utan bilder. Men bättre än inget I guess :) Nu vet ni allt om min dag. Haré! <3

Jul-lov!!!!!!

NU HAR JAG LOV, FYFASIKEN VAD UNDERBARTTTTTT!! :DDD
Nu ska jag sticka med Malou hem, men först till Datten (hahahaha) och fixa honom + jag ska fota Maloousan när hon rider i paddocken. Därefter myskväll @ Malles place. Skönt med en slapp-dag. :)

<3

Året som gått - Februari







Bilder från när jag passade Bubblan & Horse Show! :D

Film från en clinic på GHS.

Jag visar mina & Qlempans skills tror jag? hahaha..

Tack gode gud för att jag har förändrats. "Det är väldigt fint väder ute idag, eller ah det blåser storm men ah." OKEEEJ?

MEN HALLÅ?

<3

I wish I saved all the tears I cried for you so I could drown you in them.

Lucky 19 December

Ponnyn min var jättepigg idag, han gick mest och taktade, men jag känner att den värsta överskottsenergin börjar ta slut, han vägrar att jobba utan allt ska bara gå fort fort! Som tur är ska jag antagligen rida dressyrlektion på onsdag för Carro. :) Äntligen! Iallafall mötte vi upp Malou & Deddan vid mitten ungefär, då red vi in på en liten grusväg och där galopperade vi, jävlar vad Lucky bockade! Höll på att flyga av men fick precis balansen igen när jag fick kontroll på honom. Han var ta mig tusan över alla moln och svävade, jösses... Han är så rolig att man bara kan skratta åt honom :P


Rida ut!

Nu ska jag gå och byta om, därefter ta in Lucky och ska rida och möta Malou. Medan vi är ute på ridtur tycker jag att ni kan ställa frågor i hennes frågestund!

Klicka på bilden för att ställa frågor, då blir både jag & Malou glada! :D

Året som gått - Januari

Jag tänkte lägga upp lite bilder från en månad 2011. Här kommer JANUARIs bildminnen!









Lite blandade bilder från Nyårsafton, photoshoot med Qlemp, tolkning med Trevina :)

1. Intressant samtalsämne
2. Min röst?

Horsemanship alá Amanda & Qlemp ;)

Jag, Jossan & Patte sjunger en låt!

Gomorron'

Hej kära blogg.

Idag är jag en trött men effektiv människa som sovit 5,5 timmar för att jag inte kunde somna och gjort färdigt mig på 10 minuter. Typ rekord, känner mig helt tung i kroppen men får väl hoppas jag kvicknar till nu snart. Förövrigt så är dagens outfit jeans, svart linne och en hoodie ♥ Jag ska även ha mitt naturliga hår till min svarta mössa. Hähä.. :) Idag tror jag bara att vi ska repa med bandet, vi har ändå inget i skolan då betygen redan satts os.v... Skönt ändå att det är över, men inte lika skönt att jag inte vet vad jag har fått i matte & NO som är mina icke-bra ämnen. Det lär jag få reda på idag/imorgon. När jag kommer hem från skolan ska jag rida Luckyson och fixa åt hästarna, därefter ska jag chilla för jag har inget plugg :D hahaha.. Ska sätta igång med en designbeställning också, och någon gång fixa en ny julig header till mig!! Under dagen idag kommer det komma upp en ny grej jag har börjat med. :) Vid 10-tiden för att vara exakt.

Gammal mongo-bild från Mars 2011 tror jag? :p Minns fortfarande detta "ridpasset". Hahahaah..

6 dagar kvar till julafton







Vill bara påpeka att Gekås-påsen innehåller Luckys julklapp ;)

I bilen

Hello! Just nu är jag i bilen Påväg till min moster, hon ska ha inflyttningsmiddag idag och samtidigt ska vi fira min pappa som fyller år idag! Så grattis till dom båda ;)


Sunes jul!

Nu ska jag och Rolf-Göran kolla på Sunes Jul, precis som vi hade planerat. Men kände att jag inte hade uppdaterat min blogg på ett par timmar så får väl ta mitt lilla ansvar och göra det ;) Gjorde iallafall klart en header och red Lucky förrut. Och duschade. Och åt. Och ja, nu har jag gjort allt jag hade planerat att göra! :D Vill ni se headern? Klart ni vill.

Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Chilldag

Godmorgon/god förmiddag/god eftermiddag/godkväll flickor & pojkar & damer & herrar och allt vad mina läsare kan tänkas vara.. ;) Idag är mina dagsplaner såhär:

Fixa stallet
Rida Lucky
Blogga LÄSVÄRDA inlägg
Fixa en header
(Om jag hinner) träna med Qlementine
Duscha
Sune-night med Evelina
Äta

Trött-tjej.se

Hellooooooo..
Just nu är jag hemma hos Olivääär med massa folk och dom spelar guitar hero.. Jag suger på de så spelar inte så värstens mycket ;) Däremot så är Jonathan KUUUUNGLIG på deT! :D ♥
Oliver & jag! ^^

Just because her eyes don't tear. Doesn't mean her heart doesn't cry.


Så fin låt.. ♥

@Ewes place

Hej!

Just nu sitter jag i Evelinas säng och bloggar, kommer nog inte hinna uppdatera mer under kvällen då jag ska vara social med mina vänner.. Iallafall så hade mami mockat och fixat åt Qlemp & Lucky tror jag, det var iallafall redan fixat. Sååå skönt. :D Är inte pigg idag hehe..

Iallafall, nu ska jag & Äwäää fixa oss, därefter drar vi till Olivers palats och ser film. NAJJS!

Världens finaste vän ♥

Wabbadadooooooo!

Hello, jag har haft en fullspäckad dag idag med museébesök, Nordstan, affärer och lite annat skoj ^^ Men nu är jag hemma och mellanlandar en stund. Ska sticka ut och mocka åt Qlemp & Lucky nu, därefter duscha och göra mig iordning. Åka till Evelina och sedan ska vi dra till Oliver på myskväll tror jag. :) Fullt upp hela tiden jaoo! Känns som att jag aldrig hinner vara hemma, men ah, får passa på när jag ändå går i 9an, snart kommer jag inte kunna umgås så mycket med dessa personerna. Ah, de hör ej hit.. Nu ska jag iallafall dra uut i kylan :( Blääääää!

« if people are trying to bring you down, it only means that you are above them.. »

Full rulle

Hellooosan!

Red ut på finaste Luckyprinsen i mörkret, han var jättepigg, hann inte rida så långt men en sväng iallafall.
Nu ska jag åka alldeles straxens och jag är jättestressad därav ett stressigt och flängigt inlägg. But I'll make sure that you will have more update today. Jag ska sticka iväg till Vidars place på Korsvägen och sedan sova över där med Evelina, Patricia & John. Vi ska se på film och chilla på kvällen, imorgon ska vi nämnligen möta upp klassen i Nordstan och göra tråkiga saker. Nu vet ni hur läget är.  Ska åka om ca 20 minuter och kom precis ur duschen, braaaaaaaa!

Gammel-gammel bild i mitt gammel-gammel hus. ;)

Bloggtips!


Är du intresserad av att läsa världens bästa blogg? Klicka HÄR!

<3






En sten från mitt hjärta

Underbar känsla, alldeles gudomlig känsla!
Jag tog tag i mig själv och sa att om jag inte fixar SO:N NU får jag ALDRIG mer hålla på med hästar. Så då satte jag mig ner på golvet och tog fram Atlas och nu en halvtimme senare kan jag alla länder, hav & städer. Ska ha ett "stort" SO prov imorgon jag har haft ångest över men nu längtar jag nästan till att visa A-F vad jag går för! ;)

Trött tjej, dålig cam & oplattat hår.. TJÄÄNA :D

En sak som tynger mig just nu är att mitt spotify premium har gått ut, buhhuuh :( HATAR att jag inte kan lyssna på vissa låtar nu för de är "slut". FML. Har även matteprov imorgon som jag inte kan NÅGONTING på. YÄHÄÄYY

Såhär ledsen är jag då.

Ullared-köpen!


Tomtebloss, bamsestora :D

Julklapp till: Jocelyn, Milo, Vera & Viola.

Julklapp till Ulf, köpte en likadan till morfar tillsammans med Ellinor också.

Julklapp till Qlempis!

Idas julklapp, hmmmmmmmmmmmmmmm??? :D Kan glatt meddela att den är noga utvald av mig och du kommer bli så glad ;)

En chokladtomte jag undrar ifall jag ska ge bort eller ej ;)

Julklapp till Lucky!

Julklapp till moster & hennes kille.

En väska till mig.

Mössa till mig.

Julklapp till pappa!

Gosiga strumpor :D

Lite bra att ha grejer

Justin Bieber : Fan cut

Julskal!

Pappas födelsedags present

Svarta jeans! Känner mig som ett riktigt barn som kan köpa jeans på barnavdelningen ;)

VARMA stallvantar

ÄNTLIGEN hörlurar! Har tappat bort ett par & gjort sönder mina förra såna här! :/

En kofta ^^

Köplista @ ullared

Idag är jag på Ullared och här kommer de grejerna jag ska kolla efter & eventuellt köpa.

Musiktips!


It's the time that you totally screwed up
Still you're trying get it out your brain
It's the fight you had when you didn't make up
It's the past that you're dying to change

Word.

be proud of who you are and dare to stand up for yourself. remember that everyone else already exists.

Dålig dag

Alla har vi dagar där vi mår sämre & bättre. Men just ikväll blev det som ett stort hopp nedåt igen. Jag tror vädret påverkar sjukt mycket för mitt humör och vädret är skit just nu. Jag kan inte sluta tänka på folk som bara vill mig illa och jag vet att jag egentligen är värd så otroligt mycket mer än så. What doesn't kill you makes you stronger, det är så lätt att tänka innan jag möter blicken, blicken jag dör för. Ögonen jag dör för. Hela han jag bara kan dö för. Jag kämpar emot att falla gång på gång, men det är omöjligt.

Puss till Vidar för all pepptalk ikväll

Todaay

Jag vet att ni älskar att läsa om min spännande vardag, men dessa inlägg om min vardag + ridpass är endast till mig för att jag själv ska kunna gå tillbaka och läsa om den otroliga vardagen i mitt liv som 15åring när jag sedan är 30+. ;)

Började dagen med en uppfriskande engelskalektion (hatar engelska), därefter hade jag & Patricia "lektion" för 7 killar i 8an. Egentligen så satt de mest och gjorde sina kampanjer, jag och Patricia gjorde lite matte, läste lite bloggar & kollade facebook. Hähäh :) De skötte sig kanon iallafall & jobbade faktiskt, trots att vi var skeptiska till den lilla gruppen.

Hade efter det betygsnack, och blev lite lätt chockerad över mina 4 betyg jag fick veta! :'D Fick MVG i Hemkunskap, VG i Svenska & Musik (men stora chanser att höja mig till nästa termin!) och ligger kvar på G i Idrott, men det ska ändras nästa termin! :'D

Hahaha, seriöst bilden är ju så sjukt ful x'D

Personer jag aldrig slutar fundera över..

Inlägg från världens bästa bloggare.

Har ni någon gång känt er lite "utanför" i en konversation när era tjejkompisar pratar skit om personer som inte kan höra samtalet? Har ni känt att ni inte velat ta del av samtalet pga allt skitsnack de säger om den utsatta personen? Det har i alla fall jag, väldigt ofta. Oftast försöker jag inte bry mig. Men ibland kan jag inte undgå att sätta ner en fot och be de tänka efter innan de pratar sin strunt. Tyvärr är vi tjejer oftast "bättre" och flitigare på att snacka bakom ryggen på folk. Jag erkänner, jag har inte alltid varit den ärliga personer som jag anser mig vara. När jag var yngre påverkades jag av grupptryck, som alla andra och pratade då också strunt bakom folks ryggar. Även om folk jag verkligen litade på och gillade! Jag hade även mycket fördomar, otroligt mycket fördomar och som jag sa tidigare - folk har påverkat mig. För vi människor fungerar så, särskilt när vi är yngre. Då är vi mycket lättpåverkade och tar in så mycket intryck från andra personer.

Under den senaste tiden har jag bildat mig en egen uppfattning om saker och ting. Jag låter inte folk påverka mig på ett sätt som jag tillät förut. Jag har hittat mig själv och är glad för att vara den personen jag är idag. Med hedern i behåll kan jag säga att jag inte ser ner på personer som på ett eller annat sett är "annorlunda" om man nu kan säga så. Egentligen finns det ingen människa som är normal eller så kallat "perfekt". Alla är vi olika och har olika karaktärer. Och tur är väl det? Sedan kan jag även säga att jag inte snackar skit bakom folks ryggar. Inte om jag har anledning till det. Jag blir som en vanlig person irriterad på folk ibland, det är helt naturligt och då kan det ploppa fram ett eller annat ord som jag kanske egentligen skulle hållit för mig själv... Men jag står för det jag sagt. Men jag pratar inte strunt om folk som står mig nära eller om folk jag inte känner eller tror mig känna som många annars brukar göra...

I ridsporten finns det en hel del synpunkter och fördomar. Tex, om man sticker ut från mängden så tror vissa att man tror man är bättre en alla andra. Det är en vanlig syn på folk! Typiskt vi människor som tycker att "allt ska vara som det alltid har varit". Om någon skulle komma in och hoppa med en chockrosa kavaj så skulle säkert en hel del tänka "vad fan är det där för lustigkurre?!". Eller hur? Jag skulle istället tycka "shit vad modigt av den där tjejen/killen att våga testa något nytt och fräscht!". All respekt åt personer som vågar sticka ut och bryta trender och helt enkelt vara sig själva.

Det finns också de som ser ner på personer med "icke märkesutrustning" på tävlingar. Vissa tänker då säkert "vad är det där för skogsmulle, hon/han hör inte hemma på tävlingsbanan" eller "har hon/han inte råd med snyggare och bättre utrustning?!". Jag bryr mig inte om du kommer inridandes på ett icke märkesschabrak eller inte. Bara du själv trivs med det du har.
image description
Det är inte bara de ryttare med icke märkesutrustning som drabbas av dessa tankar. De ryttare som rider i maffig märkesutrustning får också en "stämpel" att det är dryga, snobbiga och bortskämda snorungar. Många får tanken om dom att de tror att de är bättre en vad de egentligen är med mycket märkesutrustning. Att de blir bra ryttare tack vare utrustningen. Jag som har ganska mycket märkesutrustning tänker inte så om mig själv. Den största anledningen till att jag köper märkesutrustning är för kvaliteten, den är oftast bättre. Sedan köper jag det som jag själv tycker är snyggt. Vare sig det har ett känt märke eller inte. Men oftast är märkesutrustning lite lyxigare och har mer detaljer och det är det jag faller för.

Och nu till detta med "bortskämda" barn. Många retar sig på dom. Många tror att bara för att man har märkesutrustning är man bortskämt. Men som jag, som har betalat i stort sett all utrustning själv och som betalat mina hästar själv och betalar deras stallplats osv själv - är jag bortskämd? Och till de som är bortskämda, varför ska man tycka illa om dom? Det är väl bara skönt för dom att få det dom vill ha! Grattis till dom säger jag. Personen i frågan eller deras föräldrar har säkert jobbat ihop sig framgången. Varför då inte låta dom unna sig lite? Så länge personerna inte blir arroganta eller liknande så tycker jag att dom har all rätt i världen att unna sig saker!

Nej usch, det finns för mycket fördomar i denna värld! Lyssna på intervjuer med självaste Gaga så får ni säkert en annan syn på livet. Ni kommer bli gladare och trevligare personer, jag lovar :)
/Linn Strelin

10 saker ni inte visste om mig

* Jag tycker att ^_^ är en otroligt ful smiley
* Jag har ett gosedjur i min säng
* Mina favoritbloggerskor är Sofia Genne & Linn Strelin
* Jag baserar mina egna åsikter på andras åsikter (dumt I know)
* Jag "hatar" Skype men använder det för att jag blir tvingad till det (okej inte alltid men ofta)
* Kräks på folk som tror de är äldre än vad de i själva verket är.
* Jag älskar Luckys näshår (hahahahahahahaha, ska fixa en bild åt er ;D SÅ söt!)
* Jag har slutat läsa bloggar typ iallafall.. Är väldigt få kvar.
* Jag stör mig på alla bloggare som har "This or That" (okej, det var kul FÖRSTA bloggen som hade det, inte alla.)
* Jag hatar när människor måste hävda sig gång på gång att de faktiskt ÄR någonting. :S


Dagen!

Hello guys!

Dagen idag har vart supernice! Gjorde ett engelska prov och det gick jättebra! Fick 91/120 på det, trots att jag inte pluggat. Heeelt OK! :D Resten var ganska så chill men är lite besviken på mig själv att jag inte tog vara på tiden tillräckligt på matte lektionen. :/ Vi gick igenom lite jullåtar och därefter var skoldagen slut! Jag och Matilda skrattade oss igenom vårat mat-köp och därefter fick vi och fixade iordning oss på skolan. Efter en stund kom Maloousaaan!

Luciandet gick iallafall kanonbra, fick däremot skrattanfall typ hela tiden ;D

And we think we are pretty awesuum'.









Mycket att göra, lite tid.

Varför kan inte dygnet ha fler timmar? Här sitter jag. Klockan 12 på en söndag kväll och ska upp om 7 timmar för att orka vara i skolan från 9-19. YEAH säger jag bara. Jag vet inte hur jag ska ta tag i veckan som kommer nu, jag har en grov ångest. Jag har 4 prov, varav 2 jag är så oförberedd jag bara kan bli på dom. Jag vet inte ens vad kapitlet i matteboken heter. Kanonbra (y). Jag måste därför plugga röven av mig, jag har 2 hästar som ska skötas varje dag och en häst som måste ridas VARENDA dag då han snart sprängs av överskottsenergi. Mitt band ska lära sig 4 nya jullåtar fram till måndag nästa vecka och jag är rädd för att vi ska misslyckas då vi har en spelning på måndagen och tre stycken på tisdagen. Hurra för kaos.

På den här kaotiska veckan ska hela klassen hinna prata med SYV (vi är runt 30 stycken), jag och mina vänner ska planera nyårsafton som vi inte har någon som helst koll på, vi ska även hinna planera cabarén som drar igång nästintill direkt efter jullovet. Boom krasch på detta har jag inte hunnit inhandla några julklappar och jag verkligen MÅSTE hinna dressyrträna för Carro. Ska även försöka hinna rida Kiwi minst 2 gånger denna veckan. Jag måste även hinna sova, plugga och umgås med min familj. Fyfan vad jag känner att jag hatar våran skola ÄNNU mer nu (om möjligt). Vilja jävla smartass till lärare lägger 4 prov sista veckan i skolan? FUCK THEM.

Säg att ni älskar mig. Jag sitter här uppe på natten och ska göra tidsinställda inlägg åt mina ÄLSKADE läsare. YÄY ME!

När detta inlägget publiceras, tänk på mig då. 00:04 skrivs detta. Nej jag är inte alls bitter.

To-do list


Jag har alltid haft så mycket ångest över att jag inte har kunnat planera mina dagar ordentligt, men hello! Nu är mina problem lösta och jag kommer att kunna hålla koll på mina dagar RIKTIGT bra! :D Den här appen hittade jag & Matilda förrut. Så jävla bra rent ut sagt. ÄLSKAR den ♥

Jag har checkat av allt jag har gjort hittills i princip, förrutom det som står här ovanför. Det är lite smågrejer bara som ska fixas, sedan ska jag sova tidigt faktiskt. Ska sova halv 11!! Imorgon blir det jättelång dag i skolan därför blir det tidstinställda inlägg.

Överpigg ponny

Jag har inte ridit "ordentligt" på typ 3 veckor, han har bara ridits från & till för att jag inte riktigt har haft motivationen till det, men idag så ville jag rida! Matilda var med och fotade lite, skulle trava uppför en backe men slutade att han bockade som en tok för att få springa fortare och jag var sååååhäääär nära på att ramla av. Haha, helt mongolisk var han! :D UNDERBARA hästeeeen, han är så sjukt personlig och jag blir kär på nytt varje gång han är sånhär. Pruttehästen <3

Var dock inte det bästa jag gjort att rida på ett träns med gummibett utan nosgrimma, utan martingal, utan sadel och i mjukis. Yäääh.





Haha, han bockade, här är typ efter de värsta bockningarna.. GALNIIIING! :D


Prinsen <3

Godmorgon världen

Hej på er! Jag har sovit jättegott inatt, hoppas de andra också har det. Emma och Asker har redan åkt hem för de skulle iväg på lite olika saker. Men annars är det bara jag och Malou som är vakna. Funderar på om jag ska dra med mig henne upp och ställa fram frukost och därefter hoppa på dom, eller hoppa först och sen ta fram frukost ;) Haha jobbigt val! Ska rida Lucky sen iallafall, ska tvinga Evelina/ Patricia eller Malou att fota mig ;)


Waitin' for my friendz

Följ min blogg med Bloglovin
Hellooo!

Nu har jag handlat allt inför kvällen, det är nämnligen så att några av mina tjejkompisar ska komma hit på tjejkväll! :D Världens bästa fliiiickoor ♥


Vi ska kolla på massa braiga tjejfilmer, göra pizza, snacka hela natten lång och bara chilla! :) Hoppas vi får en mysig kväll!! ♥

Patricias blogg färdig!




Jag är nöjd, jag hoppas även Patricia är nöjd! Ska även byta ikon där uppe ^^ Sedan är hennes blogg 100% färdig.
Ska då sätta igång med nästa vinnare av min tävling samt finslipa på den förra headern jag gjorde igår. Därefter har min syster tvingat mig göra en till henne igen. Fullt upp med photoshopandet. :P

UPDATE: Jag kan länka hennes blogg ja, men den är som sagt låst så ingen kommer att komma in på den. Men jag jobbar på att få henne att låsa upp den.. :) HÄR!

Dessa hästar..

Haha, asså jag förstår mig inte på vilka hästar jag har.. De är totalt galna efter att de har fått stå inne längre än vanligt pga stormen. Jag släppte först ut Teddy & Moa som så snällt gick ut. Därefter släppte jag Qlempan, Kiwi, Trevina & Lucky (ingen jättebra kombination märkte jag). Qlempan vägrade att gå ut ur stallet, hon undersökte allas boxar istället, Kiwi gick in till höbalen men jag fick snabbt ut henne därifrån, Lucky och Trevina lekte uppvisningshästar och sprang upp & ner på stallplanen. Alltså, jag dog så fula dom var! De verkligen visade upp sig och Lucky svävade som den arab han är ;) Därefter fick alla fnatt och sprang uppför backen till hagen och rejsade runt inne i hagen. Jag var tvungen att sätta mig ner för jag skrattade så mycket. Vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna dessa underbara djur! :D Var helt enkelt KAOZ idag.. ;)

Första dagen Lucky fick träffa resten av gänget, han släpptes först med Trevina.

Photoshop all day long..

Hej på er!

Jag har varit upptagen i photoshop hela dagen, jag har bland annat gjort en ikon till min sida.  ->
Den är endast tillfällig, kommer en snyggare & bättre inom kort. Ska komma på en ikon som är MIN.

Jag har kodat en blogg, en av vinnarna i min tävling. Klicka HÄR för att se.
Nu håller jag på med en header till Patricia, hon har sin blogg låst, men jag har lösenordet så jag kan läsa den ändåså.

Fäärdig! ^^ Håll tummarna att hon gillar den nu..

Hello there *****

Hahah rubriken är ett internskämt mellan mig, Evelina och Matilda.. ;)

Iallafall, hej på er. Hoppas ni har haft en kanonbra natt eller något.. Vet inte vad jag ska säga. :P Jag har iallafall legat och hostat hela natten, usch så äckligt. Men har ingen feber längre så det är skönt. Förhoppningsvis så kan mina helg-planer bli av ändå! :D


Patricia & Charles

























Sjukling

Hej på er..

Jag har vaknat flera gånger inatt av att jag har frusit, hostat os.v, vaknade vid 6 tiden och kunde verkligen inte somna om igen. Så då snodde jag Emelies täcke och frös ändå.. :( Gick till skolan iallafall, men kände att jag inte mådde bra, var hängig, kände mig febrig och hostar slem, får även blodsmak. (Kände att det var nödvändig information)

Så har försökt hela dagen att fixa skjuts hem då jag verkligen inte orkade gå hela vägen hem också, som tur var så kunde Ellinor hämta mig, så kom precis hem. Nu ligger jag nedbäddad i soffan och kollar på barnprogram, precis som alltid när jag är sjuk.. :P Har pepparkakor och ett glas o'boy också ♥ Får hoppas jag hinner bli frisk innan helgen iallafall, har massa kul inbokat :D

Malou & Deddan

























Malou & Deddan!

Tävlingar


Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


Min fina ponny








Älskar dig så obeskrivligt mycket. <3

Today plan

Nu har jag och Malou ätit, ska byta om till ridkläder och dra ut på foto uppdrag med prinsen! Därefter ska jag med malou och fota henne och Patricia på deras hoppträning. :)

C u later.


Physically I look like I'm fine, but inside I'm dying.

Morniiing! Iallafall så är jag en duktig skolflicka och är i skolan som ni nog förstog. Efter ska jag rida Lucky och fixa i stallet. Ska rida till Staby idag eftersom jag inte gjorde det igår. Najs :)

Dagen

I morse genomgick jag det värsta av det värsta, trots att det slutade rätt bra. Jag var försenad, hade utsläpp (som Natta tur nog tog), det var snö ute och jag var hyperstressad. Gick iväg i mörkret och såklart börjar det att hagla. Vilket flow jag hade idag asså! Host.. Men som tur var kom Asker förbi körande så fick skjuts till skolan, skönt. :)

Väl i skolan skrev jag, Evelina & Alaiso klart vårat manus, sedan var det teknik, efter lunchen så var det lucia-träning, därefter teknik & teknik. Soft skoldag! ^^ Gick hem efter skolan (spännande..) och fixa mig snabbt för skulle först rida med Malou, men vi ställde in den ridturen för att Deddan tydligen hade vart spänd os.v. så hon red i paddocken istället. :)
Istället red jag ut en sväng med Nathalie. Var mysigt med en sådan riktig prat-tur. ♥

Hej mitt vinterland!

Haha, känn ironin, är typ 4 snöflingor som ligger på marken.... Men, det är alltid början! :D

Godmorgon iallafall, hoppas att ni har sovit lika gott som jag har (jag har verkligen sovit som en sten!!!).
Har precis sminkat mig, klätt på mig och satt igång plattången. Mitt hår är svinto idag :(

En bild Ida Alaiso hittade helt random på google :o

2 and a half men

Nu har jag gjort en av headerna till en av vinnarna i min tävling, jag är supertrött men ska kolla på ett eller två avsnitt av 2 and a half men innan jag ska sova. Älskar den serien! ♥

Imorgon blir det skola som vanligt, usch.. Ser inte fram emot det :( Efter skolan ska jag rida ut, ska rida till Staby och hela vägen in till Evelinas hus. Musik i öronen och en underbar ponny. ♥

Godnatt, vi hörs imon, hoppas jag är på bättre humör då ♥

Vinnare av Header tävlingen

Beslöt mig för att dra 4 vinnare istället. :)

1. HÄR!

2. HÄR!

3. HÄR!

4. HÄR!

Om ni inte skickar bilder, färgerna + texterna ni vill ha innan fredag så drar jag en ny vinnare till [email protected]

If I fall on my knees


Låten ♥

Just nu är jag så trött i huvudet, i hela kroppen. Känner att jag inte är på topp just nu.
Jag är förvirrad av allt, vänner, skola, gymnasieval, hästar, allt. Den känslan är inte så jävla go asså. Man känner sig ganska så värdelös..  

Känner för att åka utomlands ett tag, bara släppa allt och bara slappna av. Synd att man inte lever som Prinsessan Victoria. Nåväl, dags att ta tag i sig själv, let's do something.

where are you know, when i need you the most?

Mimers + Vårdcentralen

Godmoooorgon!
Idag har jag fått sova ut ordentligt, fast jag blev totalt bombad i morse av telefonsamtal & sms, men somnade gott om därefter och sov i två timmar till. Nu kommer snart min pappa så ska vi åka till Vårdcentralen och kolla upp en grej.

Därefter ska jag möta upp mina vänner för vi ska till Mimers idag, eller ja det beror på vad de på vårdcentralen säger också, men som det ser ut nu iallafall!
image description
The four girlz ;) <3

Bloggbyte.

http://rilfarna.blogg.se
kommer däremot blogga lite här också..!

48 timmar

Hej!

Min uppdatering under helgen har som vanligt var på botten, men jag är som jag alltid säger såhär på söndagskvällarna en vanlig tonåring som får leva ett liv också ;) Nåväl, vi ska väl ta detta från början då..

I fredags åkte jag, Evelina & Ida in till Göteborg och där mötte vi upp Vidar & John för att vi skulle umgås med dom på kvällen, se på film osånt. :) Vi somnade vid 6 tiden och vaknade på lördagen klockan 9 för att vi skulle upp och se Idolerna i Nordstan. Vi stog på andra raden och heeelt vilt var det! Det var bland det roligaste jag vart med om.. Molly, Olle, Emil, Amanda P, André & Moa var där. Jag fotades med allihopa, fick allas autografer, lämnade mitt brev till André som jag skrivit, kramade honom och pratade med honom. Heelt galet var det, kommer aldrig glömma den dagen. Vi stannade där från halv 11 - 4. Jag, Patricia, Matilda och Ida blev BFF's med en kille & två tjejer som jobbade i Läkerol montern, så de frågade oss ifall två av oss kunde ställa upp och vara med i en tävling mot en Idol på scen. Vi drog lott och det blev jag & Ida som fick vara med.

André sjunger.

André's autograf.

Vi fick gå bakom scenen och där var Emil, Olle, Maikel, några scenarbetare, våra BFF's & "program"ledaren. Jag var så sjukt nervös så Olle & Maikel och programledaren stog och peppade oss jättemycket.. Maikel berättade bland annat att han var jättenervös inför hans uppträdande på Scandinavium.. Asså, jag blev typ helt kär i hela Idol-gänget! ♥

Väl ute på scen var det inte så farligt, vi hade ju ögonbindlar så vi såg ingenting ändå. Haha, jag fick rätt på de 2 första, missade på de två andra och sedan sa jag rätt på sista, vilket ledde till en seger för mig! :D Men det roligaste (och det jag aldrig kommer glömma) var när Maikel ropade på scenen: "Amandaaaaa, vad är detta för smak???" Tänk lixom.. Kebabkungen vet mitt namn! Han vet vem jag är! Han vet hur gammal jag är! Han vet att jag existerar! O M G. Han skulle hälsa till André att jag älskar honom förövrigt, vilket var kanoon (y).

Bakom Rolle med datorn är Maikel! :)

Jag vann hela den påsen jag håller i handen fylld med Läkerol grejer. Men snäll som jag är delade jag min vinst med Patricia, Matilda & Ida.

Efter Idol tog jag, Patricia & Ida buss hem till Ida A som skulle ha födelsedags"fest". Vi hade lite tjejmiddag innan, åt tacos och pratade. Myys ♥ Därefter kom alla andra och vi pratade och massa. Somnade vid halv 5 tiden inatt och när vi gick upp minns jag inte. Jag, Evelina, Patricia & Malou tog bussen till Heden för att köpa biljetter till Club Wonderland, men det var något strul så det blev ingenting. Då åkte Patricia hem, jag, Evelina & Malou stannade kvar vid Arkaden & Nordstan för att köpa lite julklappar. Jag köpte julklapp till Emelie, Ellinor & Tuva och en tröja till mig. Nöjd med mina inköp.. :)

Fullsmäckad helg

Hej mina lovers! ;) <3

Som vanligt på helgerna så är jag överallt och ingenstans! Nu har jag precis ridit min fining och ska snart ta tåget till stan med Evelina, där ska vi möta upp våra boyz och ha filmkväll! Mys <3 Imon ska jag och Ewe möta upp Patricia och gå på öppet hus på Kitas. Spännande, men är rätt säker på att det inte är rätt gymnasium för mig..

Senare på eftermiddagen ska jag hem till min kära vän Alaiso och ha tjejmiddag, sen blir det filmmys med alla goingar! Underbar helg enligt mig..! <3


Musiktips!


Don't tell me you'r sorry cause you'r not.

Dressyr på Trevina



En film från när jag red dressyr på Trevina förra helgen! ♥

Lunch

Nu har vi precis ätit varmrätten. Den får 4 av 10 pga att jag inte gillar oliver och broccolin var rå. :/ Potatisen och tzatsikin var kanongod.


- ♥


You brought back my smile when I thought I'd lost it.

RSS 2.0