I wish that I could have this moment for life

Tänkte änna berätta lite om vad vi gjorde varje dag under våra dunderunderbara dagar i Tysklands huvudstad, Berlin.

Måndag:
Gick upp vid 03.15 för att duscha, bussen åkte från skolan vid 05:30, trött & seg som satan var jag men med rätt sällskap var det endå väldigt roligt. Snackade massa och busade :)

Kom fram till hotellet vid ca 8 och då fick vi rumsnycklarna, fixade oss för vi skulle äta middag med alla på en resturang typ 5 minuter därifrån. Tyskmat var det och det smakade förjävligt. Aldrig mer! Tog en roadtrip på stan, upptäckte att tyskar inte är vana vid shorts & linne, damn vilka blickar vi fick! Kändes nästan lite horigt faktiskt. Var på hotellet igen vid 10 tiden och då snackade vi, var på andras rum och busade. ;) Somnade vid ett tiden kanske :)


Tisdag:
Gick upp vid halv 8 för vi duschade på morgonen, åt frukost (inte god), fixade oss och höll på att missa bussen till stan. Åkte på en roadtrip, kollade in Berlinmuren, judiska monument, museum, gick vilse, fotade och chillade. Fick fri-tid på kvällen då vi drog ut på resturang och åt.

Gick tillbaka till hotellet, var inne 10 och vid 12 tiden smög vi ut en stund, chillade på gatorna, var inte ute länge :) Blev "stalkade" av en äcklig kille dock!
Somnade vid 3 tiden.

Onsdag:
Samma början som igår, tog bussen till Sachsenhausen. Ofattbar känsla, kan fortfarande inte förstå det. På eftermidagen åt vi resturang, shoppade och chillade.

Efter Sachsenhausen drog alla ut och åt tillsammans, utan jag och SJ som stannade kvar på hotellet. Vi var inte hungriga, så vi hade fotoshoot. Efter alla kommit tillbaka socialiserade vi oss med lite blandade folk, slutade kvällen med att jag sov med Matilda. Somnade vid 3.

Torsdag:
Samma morgon som vanligt, förrutom att vi hade fri dag oc jag, matilda och Ewe stannade kvar på våra gator och jag råkade vilseleda oss ÄNNU en gång. Två gånger!!!! Hur dåligt minne har jag inte då?! Kom iallafall till en porrgata så där gick vi snabbt som attan förbi. Kom till rätt ställe, shoppade i flera timmar (+ att vi hade gått vilse i ca 1,5 timme) så vi var trötta som små djur. Fick köpt mycket fint iallafall och är supernöjd.


Fikade, åt på resturang, chillade. Somnade för sent eftersom vi packade.

Fredag:
Bussen gick halv 10, gick upp vanlig tid och duschade, packade det sista och åkte hem. Kom hem vid halv 12. somnade vid halv 2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0